Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ



Δύσκολο το σημερινό κουπόνι με μόνο 4 γηπεδούχους να αποτελούν καλά σημεία για ποντάρισμα. Ξεχωρίζουν τα ματς Στόουκ - Νιούκαστλ στην Αγγλία και Σεβίλλη - Γρανάδα στην Ισπανία. Πολλές επιλογές μας ταυτίζονται με το ρίσκο.

320 Στόουκ - Νιούκαστλ  2  2,95   1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Εξαιρετικό το ξεκίνημα και για τις δύο. Και η Στόουκ αλλά κυρίως η Νιουκάστλ  εντυπωσιάζουν στο φετινό πρωτάθλημα αφού βρίσκονται σε υψηλές θέσεις. Στα τελευταία όμως ματς κάτι δεν πάει καλά και για τις δύο αφού δείχνουν κουρασμένες και χωρίς φρεσκάδα. Με μια ισοπαλία θα είναι και οι δύο ευχαριστημένοι αλλά πιστεύω πως πρώτο φαβορί παραμένει η Νιουκάστλ. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε στο διπλό της Νιούκαστλ γιατί το 2,95 του ΟΠΑΠ αξίζει.

322 Σεβίλλη - Γρανάδα  1   1,35  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Ισχυρός ο αποψινός άσος της Σεβίλλης. Η Γρανάδα δεν έπαιξε άσχημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα ενώ η Σεβίλλη φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα όταν αυτή πρέπει να έχει τη πρωτοβουλία κινήσεων και τη δημιουργία φάσεων. Η Σεβίλλη είναι φαβορί και για το λόγο ότι η Γρανάδα θα παρουσιαστεί και με πολλές απουσίες στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".

316 Γιουρντού - Γκεντλερμπιρλιγκί.  1  1,85  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα έχουν πολύ καλές εμφανίσεις αλλά τα αποτελέσματα δεν τους δικαιώνουν. Αντιθέτως η Γκεντλερμπιρλιγκί δεν παίζει καλά αλλά παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Βέβαια οι αδυναμίες της είναι χτυπητές. Κατά τη γνώμη μου η Γιουρντού μπορεί να πάρει τον άσο αλλά και πάλι η επιλογή παραμένει ρίσκο.

317 Φενέρμπαχτσέ - Καραμπούσκορ  OVER 1,55  1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι. Την έπαθαν την γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική με την Σαμσούνσπορ και θα παίξουν πιο προσεκτικά πλέον. Δεν αξίζει ο άσος του 1,15 αλλά το over του 1,55.

319 Ναντ - Λανς  1   2,10  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στη καλύτερη κατάστασή της. Σαφώς όμως η Ναντ έχει δείξει καλύτερα στοιχεία σε σχέση με τη Λανς την οποία περιμέναμε πολύ καλύτερη. Οι γηπεδούχοι έχουν καυτή έδρα και αναμένεται να οδηγηθούν με τη βοήθεια και του κοινού τους στη νίκη έστω και με μισό γκολ.

314 Μίντιλαντ - Σοντερίσκε  1   1,40   1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Στις εξόδους που είχε η Μίντιλαντ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόψε παίζει στην έδρα της με την Σοντερίσκε και είναι ένα από τα φαβορί της σημερινής ημέρας με τον άσο να κινείται από το 1,60 στο 1,40 τελικώς του ΟΠΑΠ.

315 Βαλερένγκα - Φρέκρισταντ  1  1,40  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Βαλερένγκα κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη αν και δεν βρίσκεται στις καλύτερες μέρες της. Αντιμετωπίζει σήμερα ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό στο Νορβηγικό Πρωτάθλημα την Φρέκρισταντ η οποία θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της και θα τα παίξει όλα για όλα. Νομίζω όμως πως η Βαλερένγκα ήταν και παραμένει το φαβορί γι'αυτό και θα την υποστηρίξουμε με τον άσο του 1,40.

Συμπέρασμα: Πολλές οι εκπλήξεις στην αποψινή βραδιά αφού οι αναμενόμενοι άσοι δεν πέρασαν ενώ είχαμε και αρκετές εκπλήξεις όπως το διπλό της Γρανάδας επί της Σεβίλλης μέσα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" με 1-2. Τα ρίσκα τα οποία πήραμε μας βγήκαν τα περισσότερα ενώ χάσαμε τα σίγουρα. 
Απολογισμός 3/7 και 40% στις επιλογές μας!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027!!!!!!!





Νέο «σοκ» επεφύλασσε σε αγορές, επενδυτές, εταίρους, πολιτικούς φίλους και αντιπάλους η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ!

Ελάχιστες ώρες πριν ξεκινήσει η κρισιμότερη, ως σήμερα, Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με μοναδικό αντικείμενο την υιοθέτηση μιας «τελικής λύσης» για το ελληνικό χρέος, η Γερμανική Καγκελαρία μοιράζει στους Γερμανούς βουλευτές, αλλά και «διαρρέει» προς μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και διεθνή μέσα ενημέρωσης, «απόρρητη» έκθεση στην οποία υποστηρίζει πως η Ελλάδα χρειάζεται ένα «κούρεμα διαρκείας», άμεση απομείωση του χρέους της κατά τουλάχιστον 60% και μια νέα ''γενναιόδωρη'', όπως την ονομάζει, βοήθεια για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις οφειλές της.

Στην έκθεση υποστηρίζεται πως η ελληνική οικονομία επιδεινώνεται συνεχώς και εκφράζεται η βεβαιότητα πως η ανάκαμψη είναι ουτοπική υπό τις παρούσες συνθήκες. Ενδεικτικό είναι πως αναγράφεται ότι «στην καλύτερη των περιπτώσεων η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές το 2027» …

Το ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσον αυτές οι «διαρροές» συνδέονται με την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας και των προθέσεων της Γερμανίας να διαχειρισθεί … δυναμικά την υπόθεση, ή είναι μια «τραβηγμένη» αποτίμηση της κατάστασης που θα λειτουργήσει όμως «εκβιαστικά» προς τους Γερμανούς βουλευτές ώστε να υποστηρίξουν το σχέδιο ενίσχυσης του μηχανισμού διασώσεων στην ευρωζώνη, στην ψηφοφορία που θα γίνει ελάχιστες ώρες πριν την καθοριστική σύνοδο κορυφής της Τετάρτης.

Η κυρία Μέρκελ είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει την υπερψήφιση των θέσεών της από την Bundestag πριν προσέλθει στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί την συμφωνία με τους υπόλοιπους ηγέτες της Ε.Ε. και μέχρι αυτή τη στιγμή πολλοί βουλευτές ακόμα και του κόμματός της δηλώνουν ότι ακόμη δεν έχουν κατανοήσει τις λεπτομέρειες του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας, ενώ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν δεσμευτεί δημοσίως για το εάν θα υπερψηφίσουν ή όχι το σχέδιο Μέρκελ … 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Θα καταφέρει η Γιουβέντους να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα;


Ενδιαφέροντα ματς έχουμε απόψε στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γαλλία. Μεγαλύτερο φαβορί όλων φυσικά η Μπαρτσελόνα αλλά το σημείο της δεν αξίζει να παιχτεί. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς στην Ιταλία ενώ και στη Γαλλία η Μαρσέιγ μόνο εάν αυτοκτονήσει θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα απέναντι στη Λανς.

137 Γιουβέντους - Φιορεντίνα  G-G  1,70  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά αμυντικά κενά. Η Γιουβέντους είναι ποιοτικότερη φέτος αλλά παραμένει ασταθής. Αστάθεια έχει και η Φιορεντίνα. Προτιμώ το G/G παρά τον άσο ή το διπλό.

136 Μαρσέιγ - Λανς  UNDER 1,75    NO GOAL  1,65
Η Μαρσέιγ δεν έχει τη πολυτέλεια να αψηφεί διοργανώσεις σαν το Κύπελλο αφού από το Πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσει θέση εξόδου στην Ευρώπη για τη νέα χρονιά. Ματς σαν το αποψινό με τη αποδεκατισμένη και αδύναμη Λανς τα έχει η Μαρσέιγ αλλά δεν αξίζει να επιλεχτεί το 1,35 του άσου. Η αξία υπάρχει στο under και το g/g που χαρακτηρίζουν και τις δύο ομάδες φέτος.

104 Γρανάδα - Μπαρτσελόνα  (0-3 Ακριβές σκορ)  4-6 γκολ
Επιρρεπείς στις γκέλες φέτος οι Καταλανοί, δεν παύουν όμως να είναι το φαβορί για το παιχνίδι. Ούτε καν να το κοιτάξουμε δεν αξίζει το 1,25 του διπλού. Ιπερισχύουν απόψε τα ακριβής σκορ.
*Μέχρι στιγμής ο ΟΠΑΠ δεν έδωσε κανένα σημείο εκτός των 1Χ2 για το ματς αυτό. Γι'αυτό και εμείς στη θέση του θα σας προτείνουμε ένα ακόμη ματς. Αυτό είναι: 
108 Χόφενχαϊμ - Κολωνία  1 1,55   2-1 ΠΕΡΑΣΕ


141 Σεβίλλη - Σανταντέρ  UNDER 1,80 2-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σεβίλλη θα έχει τη πρωτοβουλία σε αυτό το ματς ενώ αυτό που μπορεί να κάνει η Σανταντέρ είναι να κρατηθεί πίσω για να εξασφαλίσει το μηδέν. Δύσκολο απέναντι στη Σεβίλλη και ιδιαίτερα μέσα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" αλλά η καλή Σανταντέρ μπορεί να κάνει έστω το UNDER απέναντι στους Σεβιγιάνους.