Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

89 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ 36 ΛΕΠΤΑ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!



Σκόραρε 89 πόντους σε ένα ματς! by 22ios


Ο λόγος για τον Γκρίφιν Λιντς ο οποίος πέτυχε στο κολεγιακό Πρωτάθλημα 89 πόντους μέσα σε 36 λεπτά. Σας φαίνεται αστείο; Και όμως είναι πραγματικότητα.
Ο ύψους 1.94 γκαρντ του Γκρίνερ έσπασε ρεκόρ στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Πρινσίπια και την οποία φυσικά κέρδισαν με 145-97.
Ο ίδιος έκανε 55 σουτ 33 εκ των οποίων ήταν τρίποντα! Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα όταν τον ρώτησαν αν πονάει το χέρι του από τα πολλά σουτ εκείνος απάντησε: "Ναι....με πονάει λίγο..."
Ρεκόρ έκανε και ο πλέι μέικερ της ομάδας ο Ντέιβ Άρσενολτ ο οποίος μοίρασε 34 ασίστ!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ!



Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα αφού περιλαμβάνει πολλά ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους λόγω και των ευρωπαϊκών αγώνων που έχουν την ερχόμενη εβδομάδα.

326 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός   1    1,95 ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ
Το greek el classico είναι προ των πυλών. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θέλουν τη νίκη στο αποψινό ματς για βαθμολογικούς λόγους αλλά και φυσικά για λόγους γοήτρου. Η ισοπαλία δεν θα ευχαριστήσει κανέναν πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι στα 13 φετινά τους ματς έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους μόνο μία φορά ενώ στο Καραϊσκάκης σκοράρει συνεχώς εδώ και 18 αγώνες πρωταθλήματος. Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και έναν εξαιρετικό Λέτο. Χωρίς τον Ιμπαγάσα στην αποστολή ο Ολυμπιακός ο οποίος κατά τη γνώμη μου έχει περισσότερες λύσεις και ποιοτικότερο ρόστερ το οποίο παράλληλα με την καυτή του έδρα θα του δώσει τη νίκη.

352 Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης  1Χ    2,32  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ
Η Βαλένθια είναι αήττητη έως τώρα στην έδρα της αφού έχει 2 ισοπαλίες και 4 νίκες. Από την άλλη η Ρεάλ φαίνεται πως είχε βρει ρυθμό αλλά αυτή η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα της κοστίσει και εάν θα της κοστίσει. Θα ποντάρουμε στο 1Χ γιατί εάν υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα αυτή είναι η Βαλένθια μέσα στο "Μεστάγια".

325 Μπάγερν - Ντόρμουντ    1      1,55   ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ
Η Μπάγερν δείχνει πως είναι έτοιμη να κατακτήσει και πάλι τα ηνία στη Γερμανία και αυτό το αποδεικνύουν οι εξαιρετικές εμφανίσεις της. Έχει έναν Γκόμεζ που σκοράρει ακόμα και στον ύπνο του, ενώ δεν έχει ακόμα ξεχάσει και τη περσινή της ήττα. Από την άλλη η Ντόρμουντ μετά από ένα καλό ξεκίνημα είναι διατεθειμένη να την αμφισβητήσει.Αλλά πιστεύω πως η φετινή Μπάγερν στην έδρα της δεν παίζεται και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

347 Μονπελιέ - Μαρσέιγ   1   2,55  ΠΕΡΑΣΕ
Το πιο αμφίρροπο ματς του κουπονιού προσωπικά. Η Μονπελιέ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάνει πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα αλλά και η Μαρσέιγ πλέον έχει βρει ρυθμό. Τα τελευταία 10 χρόνια τα μεταξύ τους ματς δεν έχουν έρθει ισόπαλα. Φέτος πιστεύω η Μονπελιέ έχει την έδρα και την ικανότητα να πάρει τη νίκη και να σκαρφαλώσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

321 Σουόνσι - Μάντσεστερ Γ.     2    1,40  ΠΕΡΑΣΕ
Η Μάντσεστερ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Σουόνσι ενώ και οι γηπεδούχοι δύσκολα δέχονται γκολ στην έδρα τους. Η Μάντσεστερ πριν τη διακοπή δεν ήταν και στα καλύτερά της αλλά ελπίζουμε πως θα έχει βρει τον καλό της εαυτό. Η Σουόνσι από την άλλη κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία στο Πρωτάθλημα και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Σερ Άλεξ.

317 Νουμάνθια - Ουέσκα   1    1,55  ΠΕΡΑΣΕ
Η Νουμάνθια έχει βρει ρυθμό και αναμένεται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και απέναντι στην αδύναμη Ουέσκα. Καλός ο άσος αλλά όχι του επίπεδου του 1,55 του ΟΠΑΠ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΞΑΔΑ ΤΩΝ ... 11!

Θα σας προτείνουμε 6 ματς για τα αυριανά μεσημεριανά παιχνίδια του κουπονιού ευχόμενοι να πάτε ΤΑΜΕΙΟ!

226 Νόργουιτς - Άρσεναλ  2    1,55   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
241 Σάλκε - Νυρεμβέργη   1    1,60  ΠΕΡΑΣΕ
246 Μάντζεστερ Σίτι - Νιούκαστλ  OVER 1,40  ΠΕΡΑΣΕ
308 Κέρκυρα - Εργοτέλης  2    2,50  BOMBA
239 Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης  OVER 1,65 ΠΕΡΑΣΕ
245 Έβερτον - Γουλβς       1     1,50 ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ



Ευνοϊκό είναι το πρόγραμμα των Προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 για την Εθνική μας Ομάδα έτσι όπως συμφωνήθηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων. Την Εθνική μας ομάδα αντιπροσώπευαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Φερνάντο Σάντος. Οι αγώνες ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώνονται στις 15 Οκτωβρίου του 2013.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής μας:
7 Σεπτεμβρίου 2012 : Λετονία-Ελλάδα
11 Σεπτεμβρίου 2012: Ελλάδα-Λιθουανία
12 Οκτωβρίου 2012  : Ελλάδα-Βοσνία
16 Οκτωβρίου 2012  : Σλοβακία-Ελλάδα
22 Μαρτίου 2013    : Βοσνία-Ελλάδα
7 Ιουνίου 2013     : Λιθουανία-Ελλάδα
6 Σεπτεμβρίου 2013 : Λιχτενστάιν-Ελλάδα
10 Σεπτεμβρίου 2013: Ελλάδα-Λετονία
11 Οκτωβρίου 2013  : Ελλάδα-Σλοβακία
15 Οκτωβρίου 2013  : Ελλάδα-Λιχτενστάιν

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ!





Παρά την απουσία της Β΄ Γαλλίας σήμερα, το πρόγραμμα της Παρασκευής παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πρωτάθλημα Γερμανίας (Bundesliga)
215 Καιζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν  2    2,20    0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι στους τελευταίους αγώνες είναι πολύ ουσιαστικοί αλλά και πολύ τυχεροί. Το πρόβλημά τους είναι η δυστοκία στην επίθεση. Από την άλλη η Λεβερκούζεν εάν δεν θέλει να μείνει από νωρίς εκτός τίτλου οφείλει να κερδίσει την Καιζερσλάουτερν έστω και με μισό μηδέν. Είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και κάποτε θα ξεσπάσει. Ας ελπίσουμε πως αυτό το κάποτε θα γίνει απόψε.

Πορτογαλικό Κύπελλο
220 Ναβάλ - Μπενφίκα  OVER 1,55  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Μπενφίκα παίζει φουλ επίθεση σε όλους της τους αγώνες ακόμα και στους ευρωπαϊκούς, πόσο μάλλον με μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Θα δούμε ωραίο ματς με πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ.

Πρωτάθλημα Γαλλίας (Ligue A)
204 Λυών - Ρεν   1   1,70   1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Λυών είναι πολύ αποτελεσματική φέτος στο γήπεδό της ενώ και η επιστροφή των Λισάντρο Λόπεζ(κυρίως) αλλά και του Μπαστός προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στην ομάδα.
Από την άλλη η Ρεν δεν έχει τη φρεσκάδα της αρχής της περιόδου και είναι δύσκολο να αποφύγει την ήττα απόψε στο Ζερλάν.

205 Τουλούζ - Λιλ  UNDER  1,40   0-0 ΠΕΡΑΣΕ
Η Τουλούζ είναι ιδιαίτερα "σφιχτή ομάδα" όπως αποδεικνύουν τα μεγάλα ποσοστά της σε under και N/G. Από την άλλη η Λιλ δεν σκοράρει εύκολα και μάλλον έχει στο μυαλό της τον επερχόμενο "τελικό" στο Τσάμπιονσ Λιγκ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Μόσχα. Πάντως και η παράδοση των δύο ομάδων ευνοεί το UNDER.

Βελγικό Πρωτάθλημα
214 Λέουβεν - Σταντάρ Λιέγης   2   1,65   1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Αν και η φετινή Σταντάρ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης πιστεύω πως έχει την εμπειρία και την ικανότητα να πάρει το διπλό απέναντι στην αδύναμη Λέουβεν. Το διπλό όμως δεν ελκύει όντας στο 1,65.

Τουρκικό Πρωτάθλημα
203 Γιουρντού - Τράμπζοσπορ  2    2,20   1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Τελικά ο Μπουράκ Γιλμάζ θα σφίξει τα δόντια για τους φιλοξενούμενους και θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς. Η Τράμπζοσπορ είναι πολύ καλύτερη από την Γιουρντού γι'αυτό και επιλέγω το διπλό το οποίο στον ΟΠΑΠ δίνει 2,20 και στην τουρκική Iddaa 2,00.

ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ



Είπε χτες ο κάκιστος Παναθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε από την Μπάμπερκ στην Γερμανία με 79-76. Ο Παναθηναϊκός έκανε το χειρότερο παιχνίδι του μέχρι τώρα αφού κανένας από τους παίκτες του δε βρέθηκε σε καλή μέρα.
Το χαρακτηριστικό 5/11 βολές δίνει το στίγμα του χθεσινού Παναθηναϊκού. Προβληματική άμυνα, ανυπαρξία στο inside game και αστοχία στα σουτ ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ήττα αυτή αφήνει μακριά τον Παναθηναϊκό από την διεκδίκηση της πρώτης θέσης αφού η ΤΣΣΚΑ είναι άπιαστη φέτος ενώ του δίνει και ψυχολογικό τραύμα εν'όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ...



Ο Βλάσης Τσάκας ξαναχτυπά. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Πλάκα πλάκα όμως κάποτε καταντά κουραστικό. Δείτε τι δήλωσε ο νέος "εκπρόσωπος" του Παναθηναϊκού στην ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ!


-Έχετε διχάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί ενώ δεν έχετε θεσμικό ρόλο, κάνετε συνέχεια δηλώσεις και ανακοινώνετε μεταγραφές. Τι έχετε ν’ απαντήσετε σε όσους σας κατηγορούν ότι κάνετε κάτι τέτοιο;
"Δεν έχουμε όντως θεσμική θέση στον Παναθηναϊκό ακόμα. Αυτό άλλωστε φροντίζει και το τονίζει και η ΠΑΕ κάθε φορά. Είμαστε όμως μισό βήμα από την απόκτηση του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνιδάκι, αλλά και η μιζέρια και η κακομοιριά".
-Τι γίνεται με τον έλεγχο και τις διαδικασίες; Προχωρούν;
"Τα παιδιά δουλεύουν νυχθημερόν κυριολεκτικά για να μπορέσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλος φόρτος δουλειάς υπάρχει. Κάθε εργασία μεταφράζεται και φεύγει στην Σαουδική Αραβία για να ενημερώνεται ο πρίγκιπας. Καταλαβαίνετε ότι αυτά όλα χρειάζονται χρόνο. Έχετε αγοράσει σπίτι; Ένα μήνα τουλάχιστον κάνεις να το πάρεις και εδώ μας ζητούν σε μερικές μέρες μέσα να τελειώσουν όλα".
-Πότε πιστεύεται ότι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ώστε να μπουν οι υπογραφές και τα χρήματα;
"Όλα θα πάνε καλά. Παρ’ ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην διαδικασία ελέγχου για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε εμείς. Την βδομάδα που μας έρχεται θα ολοκληρωθεί και θα γίνει  στη συνέχεια η μεταβίβαση των μετοχών για να ησυχάσουμε. Μας καίει ακόμα να έχει ψηφιστεί ο νόμος,  η τροπολογία που μας υποσχέθηκε ο κύριος Γερουλάνος, για να μπορεί να γίνει η μεταβίβαση. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το plan B αν και υπάρχει, αφού απ’ τη στιγμή που ο υπουργός δεσμεύθηκε θέλουμε να γίνουν τα λόγια του πράξη".
-Ο κύριος Βασίλης Κωσταντίνου δήλωσε πως αν δεν μπουν μέχρι την Δευτέρα τα χρήματα, θα δώσουν εξουσιοδότηση στην Arboris;
"Θέλω να πω στον κύριο Κωσταντίνου και κάθε άλλον μέσα στην ΠΑΕ, ας φροντίσουν να μεταφράσουν το MoU και να το διαβάσουν ώστε να μάθουν πως ακριβώς εξελίσσεται η υπόθεση. Τίποτα άλλο".
-Ξαφνικά γίνατε διάσημος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο με τη βόμβα για ενδεχόμενη  απόκτηση του Ροναλντίνιο;
"Ο Ροναλντίνιο είναι θέμα που το δουλέψαμε εδώ και αρκετό καιρό. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε αν μπορέσουμε τον παίκτη. Θα πάρει την μορφή επίσημης πρότασης το ενδιαφέρον μας μετά τις αρχές Δεκέμβρη. Είναι μεγάλος στόχος και αφού βρήκαμε πρόσφορο έδαφος. θα είμαστε αφελείς να λέγαμε όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο".
-Πολλοί σας κατηγορούν επειδή μιλάτε συνέχεια για μεταγραφικούς στόχους και μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα;
"Ασχολούμαι καθημερινά με την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, γιατί πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Μέσα σ’ αυτό τον προγραμματισμό υπάρχουν και ορισμένοι παίκτες που προτείνονται και εξετάζουμε. Με τον Σικαμπάλα για παράδειγμα που έγινε προσύμφωνο, θεωρούμε ότι είναι λαχείο και όταν σου δίνουν τον πρωτοχρονιάτικο λαχνό δεν το αφήνεις".
-Το κάνετε όμως χωρίς να ρωτήσετε τον κ. Φερέιρα;
"Έχω πει ότι για μας ο κ. Φερέιρα είναι κεφάλαιο. Θα στηριχθεί και θα υποστηριχθεί, ενώ θα ανανεωθεί και η  θητεία του μετά από συζήτηση μας. Όταν ο κ.Φερέιρα ήταν στην Πόρτο, ο πρόεδρος της είχε παρόμοιο πλάνο λειτουργίας και ο κ.Φερέιρα το δούλεψε με απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο δεν θα τον αποδυναμώσουμε, αλλά αντίθετα θα τον ενισχύσουμε. Ακόμα και κλεισμένος αν είναι ο  Σικαμπάλα, αν πει δεν τον θέλω τότε θα ακυρώσουμε το προσύμφωνο".
-Τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη θα πάτε τελικά;
"Όχι. Στο Καραϊσκάκη δεν θα πάω αν και ζήτησα να προσκληθώ. Φρόντισαν γι’ αυτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και χαίρομαι που τα βρήκαν, έστω και στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω όμως να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Αυτό που φοβόμαστε και έλεγαν οι πληροφορίες μας εδώ και μέρες, ότι δηλαδή γίνονται κάποιες μεθοδεύσεις απ’ την αρχή της εβδομάδας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο κύριος Βασσάρας και ο κύριος Σαρρής όρισαν ένα… ερυθρόλευκο παιδί, τον κ. Γιάχο να σφυρίξει στο ντέρμπι".
-Κάνετε μια σοβαρή καταγγελία;
"Το καταγγέλουμε ευθέως. Αφού δεν το κάνει ο επίσημος Παναθηναϊκός, το καταγγέλουμε εμείς. Καλύτερα για μας θα ήταν να σφύριζε ο κύριος Μαρινάκης παρά ο κ. Γιάχος. Μήπως δεν έγιναν διάφορα νομικά τερτίπια και έτσι αποκλείστηκε απ’ τους υποψήφιους να σφυρίξουν ο κύριος Κάκκος";  
-Πέρα απ’ την διαιτησία, πως βλέπετε το ματς όσον αφορά τον Παναθηναϊκό;
"Ο Παναθηναϊκός με την δυναμική που έχει, το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και την άριστη ψυχολογία μια και είναι πρώτος, αν πιάσει παιχνίδι όπως αυτό της Τούμπας, πιστεύω ότι θα νικήσει και τον Γιάχο".

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ!



Σαββατοκύριακο των αιωνίων χαρακτηρίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αφού οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα κοντραροχτυπηθούν και σε ποδόσφαιρο αλλά και σε μπάσκετ.
Ας ξεκινήσουμε από το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να διατηρήσει τη θέση του. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη, μπροστά στο κόσμο του για να περάσει στη πρώτη θέση. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Λίγο περισσότερο θα λέγαμε ο Παναθηναϊκός ο οποίος πραγματικά όσο περνά ο καιρός "πετάει". Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής και θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να δείξει τα αναμενόμενα.
Ένα ντέρμπι όμως αιωνίων είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Το φετινό el greek classico είναι πιο αμφίρροπο από άλλες χρονιές. Η έναρξη της σεζόν έβρισκε ως απόλυτο κυρίαρχο θεωρητικά τον Ολυμπιακό αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει πως δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου στο Πρωτάθλημα.



Στα αγωνιστικά, ο Αριέλ Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό, προπονήθηκε ατομικά, ο Αργεντινός δεν έχει προπονηθεί τις δύο τελευταίες μέρες με τους συμπαίκτες του αλλά πιστεύω πως είναι αδύνατον να μείνει εκτός αποστολής. Από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ και ο Καπίνο γυμνάστηκε κανονικά αφού το πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν φαίνεται να ήταν κάτι σοβαρό.



Διαιτητής του ντέρμπι ο 35χρονος Θανάσης Γιάχος από τη Χίο.



Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρώτον, ο αγώνας γίνεται στην έδρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και όχι στο ΣΕΦ. Δεύτερον υπάρχει φαβορί. Και μάλιστα μεγάλο. Και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το αποδεικνύουν οι εμφανίσεις της. Ο Ολυμπιακός από την άλλη φαίνεται...άπειρος! Οι εμφανίσεις του δεν είναι καλές ενώ στα παιχνίδια της Euroleague χάνει τα ματς από έλλειψη σοβαρότητας και εμπειρίας. Είναι μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και όπως είπε και ο Ίβκοβιτς χρειάζεται χρόνος. Αξίζει να δούμε πόσος χρόνος χρειάζεται.



Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει σημαντική απουσία και οι δύο "κουμπάροι" θα έχουν όλα τα βαριά όπλα στη φαρέτρα τους.
Διαιτητές στον αγώνα μπάσκετ θα είναι οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Σχινάς.
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, τις δηλώσεις και τα ρεπορτάζ μόνο από το Sports Studio!! Άμεση και συχνή ενημέρωση...

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΤΙΣΟ!

Μπορεί η Αργεντινή να κέρδισε την Κολομβία με 2-1 αλλά το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπουρντίσο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο αμυντικός της Ρόμα υπέστη ρήξη χιαστών και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 με 8 μήνες απουσίας!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Πολύ δύσκολες οι σημερινές αναμετρήσεις του κουπονιού που περιλαμβάνουν παιχνίδια από το Αγγλικό Τρόφι, την Γ΄  Σκωτίας και την Β΄ Βραζιλίας, πρωταθλήματα που αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή!

103 Αναν Αθλέτικ - Πίτερχεντ  1   1,55  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Ανάν η οποία αντιμετωπίζει την Πίτερχεντ η οποία θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να κοντράρει όχι την πρωτοπόρο Ανάν αλλά και τις αμέσως επόμενες ομάδες πάνω από αυτήν. Δεν τρελαίνει ο άσος του 1,55 αλλά αγωνιστικά η Ανάν είναι το απόλυτο φαβορί.

101 Ρότσντέιλ - Πρέστον  OVER  1,55  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Εδώ και μερικές εβδομάδες η άμυνα της Πρέστον είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε"! Δέχεται πολλά γκολ αλλά και βάζει πολλά γκολ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν είναι το φόβητρο αλλά έχουν προβάδισμα και λόγω έδρας. Τα 4 τελευταία ματς της Πρέστον έχουν έρθει OVER. Λέμε να μη σπάσουμε τη παράδοση και να διατηρήσουμε το OVER.

102 Σουίντον - Γουίμπλετον  1  1,70  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σουίντον έχει πάρει φόρα και δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει. Ο φιλόδοξος Ντι Κάνιο θα κυνηγήσει και το Λεν Τρόφι. Αντίθετα ντεφορμέ είναι η Γουίμπλετον η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΔΑ!



Από το πρόγραμμα της Δευτέρας απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί το οποίο περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τις δυσκολίες να μην είναι και λίγες...

452 Άουε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης   2   1,70   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
Μετά και την γκέλα στο Ίνγκολσταντ η Άιντραχτ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και σήμερα επιδιώκει εναγωνίως τη νίκη αφού βλέπει πως οι δύο πρώτες θέσεις αρχίζουν να απομακρύνονται. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα και αναμένεται να πάρει το διπλό σήμερα απέναντι στην προβληματική φέτος Άουε.

453 Λανς - Σεντάν  2   2,90   4-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σεντάν είναι πολύ καλύτερη από την Λανς την οποία πετυχαίνει και σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι δύσκολα βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα αντίθετα με τους φιλοξενούμενους. Το 2,90 του διπλού αξίζει το ρίσκο.

454 Σεντ Τζόνσον - Αμπερντίν  2   2,90   Αναβλήθηκε
Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με νέο προπονητή τον Στιβ Λόμας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα στοιχηματίσουμε στο διπλό της Αμπερντίν λόγω του ότι προέρχεται από καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα απέναντι σε μία ομάδα που αν συνεχίζει να φοβάται να παίζει θα κατρακυλήσει στο βαθμολογικό πίνακα.

455 Μούρθια - Λα Κορούνια   OVER   1,90  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά παιχνίδια και καλές εμφανίσεις και αναμένεται να παίξουν και οι δύο επιθετικά στο αποψινό ματς. Λογική επιλογή του OVER στο 1,90.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

Αποτελέσματα:
Ομόνοια - Απόλλων 2-0



Ομόνοια - Απόλλων 2-0 by buitre9



ΑΕΛ - Αναγέννηση 1-0



ΑΕΛ - Αναγέννηση 1-0 by buitre9



ΕΝΠ - Εθνικός 0-0



ΕΝΠ - Εθνικός 0-0 by buitre9

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Αποτελέσματα:
Γαλατασαράι - Μερσίν 0-0



Γαλατάσαράι - Μερσίν 0-0 by buitre9



Ορντουσπορ - Γκαζιαντεσπορ 0-0



Όρντουσπορ - Γκαζιάντεπσπορ 0-0 by buitre9



Μανίσασπορ - Αντάλιαπορ 1-0



Μανίσασπορ - Αντάλιασπορ 1-0 by buitre9



Καραμπιουκσπορ - Εσκισεχιρσπορ 1-2



Καράμπιουκσπορ - Εσκισέχιρσπορ 1-2 by buitre9



Σίβασπορ - Φενέρμπαχτσέ 2-0



Σίβασπορ - Φενέρμπαχτσε 2-0 by buitre9



Σάμσουνσπορ - Ανκαραγκουτσού  2-2



Σάμσουνσπορ - Ανκαραγκιουτσιού 2-2 by buitre9

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Η νίκη της Ντόρμουντ με 5-1 και η ανατροπή της Βέρντερ ήταν τα αξιοσημείωτα απότελέσματα της χθεσινής ημέρας στην Μπουντεσλίγκα.

Αποτελέσματα:
Ντόρμουντ - Βόλφσμπουρκ 5-1



Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 5-1 by buitre9



Χέρτα - Γκλάντμπαχ  1-2



Χέρτα - Γκλάντμπαχ 1-2 by buitre9



Νυρεμβέργη - Φράιμπουρκ 1-2



Νυρεμβέργη - Φράιμπουργκ 1-2 by buitre9



Βέρντερ - Κολωνία 3-2



Βέρντερ - Κολωνία 3-2 by buitre9



Μάιντς - Στουτγκάρδη 3-1



Μάιντς - Στουτγκάρδη 3-1 by buitre9

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ;

Το στραβοπάτημα της Πόρτο ξεχωρίζει από τα αποτελέσματα του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα:
Ολανιένσε - Πόρτο 0-0



Ολιανένσε - Πόρτο 0-0 by buitre9



Μαρίτιμο - Ακαντέμικα 3-2



Μαρίτιμο - Ακαντέμικα 3-2 by buitre9



Πάκος Φερέιρα - Γκιμαράες 1-5



Πάσος Φερέιρα - Γκιμαράες 1-5 by buitre9

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ;

Η μεγάλη νίκη της Βαλένθια επί της Λεβάντε με 0-2 εκτός έδρας, στο ντέρμπι της πόλης, ήταν το σημαντικότερο γεγονός στους τρεις αγώνες της χθεσινής ημέρας του προγράμματος.

Αποτελέσματα:
Λεβάντε - Βαλένθια 0-2



Levante 0 Valencia 2 by jordixana



Μαγιόρκα - Σεβίλλη 0-0



Μαγιόρκα - Σεβίλλη 0-0 by buitre9



Μπέτις - Μάλαγα 0-0



Μπέτις - Μάλαγα 0-0 by buitre9

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;

Νίκη μετά από δύο σερί ήττες έκανε χτες η Ρόμα η οποία νίκησε με 2-0 τη Νοβάρα με πρωταγωνιστή τον  Μπόγιαν ενώ στη άλλη αναμέτρηση της ημέρας η Παλέρμο κέρδισε εύκολα με 3-1 την Μπολόνια.

Αποτελέσματα:
Νοβάρα - Ρόμα 0-2



Νοβάρα - Ρόμα 0-2 by buitre9



Παλέρμο - Μπολόνια 3-1



Παλέρμο - Μπολόνια 3-1 by buitre9

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;

Τα "γενέθλια" του Φέργκιουσον ήταν το γεγονός που επισκίασε την αγωνιστική δράση στο Μάντζεστερ ενώ κατά τα άλλα την πρωτοπορία και το +5 κράτησε η Σίτι ενώ η Νιούκαστλ συνεχίζει την εκπληκτική και αήττητη πορεία της.

Αποτελέσματα:
Μάντζεστερ Γ. - Σάντερλαντ  1-0


MU v Sun MOTD by unitedzonetv

ΚΠΡ - Μάντζεστερ Σ. 2-3



Q-C footyroom.com by footyroom



Νιούκαστλ - Έβερτον 2-1



Νιούκαστλ - Έβερτον 2-1 by buitre9



Μπλάκμπερν - Τσέλσι 0-1



B-C footyroom.com by footyroom



Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 3-0



Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 3-0 by buitre9



Άστον Βίλα - Νόριτς 3-2



Άστον Βίλα - Νόριτς 3-2 by buitre9



Λίβερπουλ - Σουόνσι 0-0



Λίβερπουλ - Σουόνσι 0-0 by buitre9

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές"


Προπιερζ:  "Δεν είμαι μάγος"

ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ



Με δύο παιχνίδια άνοιξε χτες η 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι έγινε στην Ν. Σμύρνη όπου εκεί ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τον ΟΦΗ ο οποίος προερχόταν από τα τρία επιτυχή αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στην αρχή ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο ματς, ήταν αυτός που είχε την κατοχή μπάλας αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις τη περιοχή του Κάρολ αφού οι Κρητικοί ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα. Ο ΟΦΗ βλέποντας πως ο Πανιώνιος δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις σιγά σιγά έβγαινε από το καβούκι του. Και φτάνουμε στο 25΄. Όπου από εκτέλεση κόρνερ που έγινε ο Σίσιτς έπιασε τη κεφαλιά μην αφήνοντας περιθώρια στον Ελευθερόπουλο. Και σαν να μην έφτανε το πρώτο γκολ στο 36΄ ήρθε και το δεύτερο με τον Μάντζιο αφού έκανε μια ωραία προσπάθεια, με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Νεοσμυρνιωτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πιο επιθετικά και τελικά μείωσε το σκορ με τον Κούκι στο 66΄. Από εκεί και πέρα όλοι περιμέναμε ο Πανιώνιος να είναι πιο απειλητικός αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα οι Κρητικοί θεμελίωσαν την άμυνά τους μην αφήνοντας περιθώρια στον Πανιώνιο να πλησιάσει. Στο 80΄ τέλος και σε μία αντεπίθεση των Κρητικών ο Σίσιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ του και έδωσε και τυπικά τους 3 βαθμούς της νίκης στον ΟΦΗ.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τέλος του παιχνιδιού οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα του Πανιωνίου και τον προπονητή Τάκη Λεμονή.



Στο άλλο χθεσινό ματς ο ΑΡΗΣ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη με 2-3.
Στην αρχή του ματς ο ΑΡΗΣ μπήκε δυναμικά θέλοντας να πετύχει κάποιο γκολ και να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Και εκεί που πίεζε ο Άρης ο Ολυμπιακός στο 7΄ πέτυχε το γκολ με τον Τζιμπούρ αιφνιδιάζοντας όχι μόνο τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους ίδιους τους παίκτες του Ολυμπιακού ακόμη και τον Βαλβέρδε! Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός πήρε τα πάνω του, είχε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργούσε πιο εύκολα ευκαιρίες. Μία από αυτές ήταν και το δοκάρι του Τζιμπουρ στο 22΄.
Ο ΑΡΗΣ έδειχνε πως δεν ήταν στο παιχνίδι. Ήταν εγκλωβισμένος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο οποίος είχε κλείσει τους χώρους τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Και φτάνουμε στο 28΄ όπου από φάουλ του Ιμπαγάσα ο Μοντέστο πήρε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς κάνοντας το 0-2.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε και άλλο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Μόνχε στο 69΄. Στο 77΄ ο καλύτερος παίκτης του Άρη, ο Τόχα μείωσε το σκορ στο 1-2 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όσο πλησίαζαν τα 90΄ τόσο η αγωνία κορυφωνόταν. Μέχρι το 83΄ όμως όπου πάλι από στημένη φάση και από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας ο Μακούν έκανε το 1-3 καθαρίζοντας το παιχνίδι. Αυτό που κατάφερε ο ΑΡΗΣ ήταν να μειώσει στο 85΄ με τον Φατί σε 2-3.
Πάντως στις πρώτες 9 αγωνιστικές ο ΑΡΗΣ είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του πρωταθλήματος!
*** Λόγω προσωρινής απόρριψης των δικαιωμάτων του βίντεο των γκολ του παιχνιδιού, θέλουμε να σας ζητήσουμε υπομονή μέχρι και αργά το απόγευμα όταν θα αναρτηθεί το βίντεο του παιχνιδιού ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;



Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Οι επόμενες 2-3 ώρες θα είναι ίσως από τις κρισιμότερες ώρες στην Ιστορία της Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και που ακούγονται πλέον και στα ξένα ΜΜΕ ο Παπανδρέου θα προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ηγέτη τον Λουκά Παπαδήμο!
"Είμαστε κοντά στη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Πρέπει να επιστρέψει η σοβαρότητα"
Δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης
LIVE οι εξελίξεις...
15:30 Στο πλευρό του Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα, η οποία εθεάθη να εισέρχεται στη Βουλή. Η παρουσία της ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους.
‎15:26 "Σε λίγο θα έχουμε μια άλλη κυβέρνηση με τη συμμετοχή των κομμάτων που το επιθυμούν", τόνισε ο βουλευτής Λ. Γρηγοράκος. Επίσης,
Η Κομισιόν τονίζει πως κανείς δεν μπορεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη χωρίς να αποχωρήσει και από την ΕΕ.

15: 18 Χωρίς ενημέρωση ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ηγετών της ευρωζώνης. Ματαιώθηκε η συνέντευξη Τύπου λόγω μεγαλύτερης διάρκειας της συνάντησης. Αξιωματούχοι της ΕΕ δεν έκαναν γνωστό τι ακριβώς συζητήθηκε.
15:11 Έκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο θα καλέσει σε λίγη ώρα η Δημοκρατική Συμμαχία
15:00  Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου δεν παραιτείται από πρωθυπουργός...
Παρακολουθείστε δηλώσεις πολιτικών για τις εξελίξεις....

Αντώνης Σαμαράς: Προσωρινή μεταβατική κυβέρνηση... by funked00


Αλέξης Τσίπρας: "Η μόνη εθνική σωτηρία είναι να... by funked00


Διαμαντοπούλου: Αισθάνομαι πολύ προσβεβλημένη... by funked00


Λοβέρδος: Δεν εισακούστηκε το όχι μου στο... by funked00

ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!





Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά το ρήγμα στις σχέσεις Παπανδρέου – Βενιζέλου, η οποία εκδηλώθηκε λίγες ώρες μετά τις έκτακτες συνομιλίες στις Κάννες και τη θύελλα που προκάλεσε η εξαγγελία δημοψηφίσματος. Το υπουργικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, ενώ αργότερα συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Όλες οι εξελίξεις LIVE...



Βάσω Παπανδρέου: Πρότεινε άμεσα συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας: "Τα ψέμματα τελείωσαν. Είναι ώρες ευθύνης για όλους και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση", ανέφερε.
Φ. Γεννηματά: "Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην φτάσουμε στο δημοψήφισμα"
Παντελής Οικονόμου: Μιλώντας στην ΝΕΤ, δήλωσε αντίθετος με το δημοψήφισμα ως προς την παραμονή στο ευρώ και επέμεινε ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να γίνει δημοψήφισμα με αντικείμενο τη δανειακή σύμβαση, ενώ απέρριψε το τελεσίγραφο Μέρκελ - Σαρκοζί.
Κ. Σκανδαλίδης: "Μετά τη χθεσινή δραματική εξέλιξη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ πρέπει να συγκληθεί εντός της ημέρας και πάντως πριν την αυριανή ψηφοφορία για να καθορίσουμε συλλογικά τις εξελίξεις. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. "Εννοείται ότι στερείται οποιουδήποτε νοήματος δημοψήφισμα με το ερώτημα παραμονής ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη. Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη",
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: "Η ενότητα είναι επιβεβλημένη. Αυτή τη στιγμή προέχει η ταχύτατη κύρωση από τη Βουλή της πρόσφατης συμφωνίας της συνόδου κορυφής που βγάζει την Ελλάδα από το αδιέξοδο, συμπληρώνοντας ότι επιστροφή στη δραχμή και στο παρελθόν δεν επιτρέπεται ούτε μπορεί να υπάρξει.
Δημήτρης Ρέππας: φερόμενος εκ των εισηγητών του δημοψηφίσματος μαζί με τους Καστανίδη Πετσάλνικο: Δήλωσε επικαλούμενος τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του στη Βουλή ότι η άποψή του για το δημοψήφισμα περί παραμονής στο ευρώ είναι ταυτόσημη με του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Εύη Χριστοφιλοπούλου: "Όχι" στο δημοψήφισμα για το ευρώ και άμεση σύγκληση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υφυπουργός Παιδείας,
Μίμης Ανδρουλάκης: Ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αποσύρει το δημοψήφισμα.
Α. Λοβέρδος: Δήλωσε σύμφωνος με την παρέμβαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, για να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα: "Η κίνηση που έκανε ο κ. Βενιζέλος ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου", απάντησε σε σχετική ερώτηση, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και για τη θέση του περί του δημοψηφίσματος δήλωσε πως "ισχύει ό,τι έχω πει στα θεσμικά όργανα της Πολιτείας", το υπουργικό Συμβούλιο και το Κοινοβούλιο, όπου υπενθυμίζεται ότι είχε εκφράσει την αντίθεσή του.
Νάσος Αλευράς: Ζήτησε άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για να δώσει, όπως αναφέρει, "τη λύση διακυβέρνησης που θα εξασφαλίζει τη σωτηρία της χώρας: "Η χώρα δοκιμάζεται από βαθιά κρίση και έλλειμμα ηγεσίας, Το πολιτικό σύστημα κρύβεται και δεν τολμά να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για τη διαφύλαξη της ευρωπαϊκής ταυτότητας της χώρας", τονίζει ο κ. Αλευράς.
Παναρίτη: "Δεν πρόκειται να συναινέσω σε δημοψήφισμα, που θα φέρει την Ελλάδα εκτός της Ευρώπης. Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην καταστροφή της χώρας μου".
Λιντζέρης: "Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να δρομολογήσει τις διαδικασίες, που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τις καταστατικές αρχές του Κινήματος για ομαλές πολιτικές εξελίξεις", είπε και ζήτησε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας για να διαχειριστεί τις μείζονες εκκρεμότητες και επαναβεβαίωση της αδιαπραγμάτευτης στρατηγικής ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Χαρακτήρισε ακόμη υπόλογους τους εμπνευστές του δημοψηφίσματος, έναντι της χώρας και των πολιτών και έκανε λόγο για "έλλειμμα διακυβέρνησης, που είναι πλέον εμφανές".


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!


Μαζί τα φάγαμε; αλλά κοίτα που μας καταντήσατε!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!




Εκτενές αφιέρωμα για τα όσα… κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κάνει η γερμανική ιστοσελίδα nzz.ch.
Όπως αναφέρει το καθόλα προσβλητικό ρεπορτάζ, με τίτλο «Διεφθαρμένο Σύστημα», το ποδόσφαιρο της χώρας μας μαστίζεται από σκάνδαλα «στημένων αγώνων» ενώ κάνει αναφορά και στην γενική απεργία η οποία έγινε προ δυο εβδομάδων, κάτι που ανάγκασε τους οπαδούς της Ντόρτμουντ που ήρθαν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, να ταξιδεύσουν μέσω Βουλγαρίας.
Στην συνέχεια, οι Γερμανοί αναφέρουν ως φάρσα (!) την Super League ενώ τονίζει πως ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα και αποφάσισε να κλείσει το καλοκαίρι δυο εβδομάδες!
Επίσης γίνεται αναφορά στο σκάνδαλο των «στημένων» παιχνιδιών, και στις συλλήψεις των διοικητικών στελεχών της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκίνησε με 14 ομάδες αντί για 16!
Τέλος, γίνεται αναφορά και στην αύξηση της φορολογίας στους ποδοσφαιριστές στο 40%, ενώ αιτία για το γερμανικό «στόλισμα», είναι φυσικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Champions League.
Προφανώς η ήττα με 3-1 από τους… χρεοκοπουμένους, πριν από 2 εβδομάδες, δεν ξεχνιέται και εύκολα…


Πηγή: http://www.onsports.gr/

Ο ΠΙΟ... ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ

Σάλος έχει προκληθεί στο Ιράν από την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να αποβάλλει από τα γήπεδα δύο παίκτες για τον πανηγυρισμό τους μετά από γκολ που επιτεύχθη ως ανάρμοστους!
Στο παιχνίδι για το Ιρανινό Πρωτάθλημα ανάμεσα στη Γκιλάν και την Περσέπολις δύο παίκτες των φιλοξενούμενων αφού έβαλαν το γκολ πανηγύρισαν κάπως αυθόρμητα....Θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κίνηση που κάνει ο παίκτης με το νούμερο 6 στον συμπαίκτη του με το νούμερο 13.


O ανηθικός πανηγυρισμός στο Ιράν by texniti

Αυτή η κίνηση έκανε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τους αποβάλλει δια βίου από το Ποδόσφαιρο! Οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν και είπαν πως δεν το έκαναν επίτηδες αλλά όπως φαίνεται η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μάσησε και μάλλον πρέπει να συνειδητοποιήσουν πλέον πως το ποδόσφαιρο είναι παρελθόν γι'αυτούς...!!

CHAMPIONS LEAGUE: ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ





Ημέρα Champions League σήμερα με πολλά φαβορί να έχουν τη τιμητική τους. Μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον έχει το ματς του Ολυμπιακού με τη Ντόρμουντ στη Γερμανία με τον Ολυμπιακό να θέλει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για να είναι ευχαριστημένος.


115 Βαλένθια - Λεβερκούζεν  1   1,55
Η Λεβερκούζεν δεν είναι στη καλύτερη χρονιά της φέτος αν και περιμέναμε πολλά περισσότερα. Έχει προβλήματα στην αμυντική της παρουσία ενώ με δυσκολία παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια είναι πιο σοβαρή από πέρυσι με εξαιρετική άμυνα και καλό σύνολο. Ειδικά μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή και παίρνει σχεδόν πάντα αυτό που θέλει. Να σημειώσουμε ότι για την Λεβερκούζεν ο Μπάλακ θα παίξει με προστατευτική μάσκα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

118 Ντόρμουντ - Ολυμπιακός  OVER 1,55
Ο Ολυμπιακός πρέπει κατ'αρχήν να το πιστέψει. Προέρχεται από ένα 2-2 με τον ΟΦΗ μέσα στο "Καραϊσκάκη" και έχασε βαθμούς στην έδρα του μετά από πολύ καιρό. Έχει μία άμυνα που τρώει τα γκολ σαν τα στραγάλια ενώ και έναν τερματοφύλακα που από πλευράς ψυχολογίας είναι στο ναδίρ. Οι Γερμανοί από την άλλη αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και ψάχνουν ένα αποτέλεσμα για να πάρουν μπρος. Στο Champions League το αποψινό ματς είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να ελπίζουν στη πρόκριση. Γι αυτό θα τα παίξουν όλα για όλα. Πάντως όλα θα κριθούν από τον ρυθμό που θα έχει το ματς. Εάν από το πρώτο 20λεπτο η Ντόρμουντ καταφέρει να δώσει γρήγορο ρυθμό τότε ο Ολυμπιακός θα δεχτεί σίγουρα γκολ. Ενώ και ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα ένα γκολ απέναντι στην άσημη άμυνα των Γερμανών. Το 1,35 του άσου δεν αξίζει τo OVER όμως ναι.

110 Ζενίτ - Σαχτάρ OVER 1,60
Ματς φωτιά για τον όμιλο αφού ουσιαστικά με τη νίκη της η Ζενίτ αφήνει εκτός τη Σαχτάρ. Και αυτό είναι πολύ λογικό αφού στην έδρα τους οι Ρώσοι δεν παίζονται. Και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και αναμένονται στο παιχνίδι πολλά γκολ. Επίσης πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα που παίζονται για το ματς αυτό.

116 Βικτόρια Πλζεν - Μπαρτσελόνα  2  1,05
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η Πλζεν όσο και να θέλει δεν μπορεί να κοντράρει αυτή τη Μπαρτσελόνα. Αυτό στο οποίο αναμένεται να αρκεστεί είναι η καλή εμφάνιση αφού οι Καταλανοί είναι το απόλυτο φαβορί. Το 1,05 του διπλού δεν είναι για να το επιλέξει κανείς. Άρα κοιτάμε αλλού....

113 ΑΠΟΕΛ - Πόρτο   UNDER 1,65
Η φανταστική πορεία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται. Και εδώ που έχει φτάσει όλα είναι πιθανά. Στο ματς που έγινε στην Πορτογαλία η Πόρτο δυσκολεύτηκε να ανοίξει τον ΑΠΟΕΛ και περίπου ένα τέτοιο ματς αναμένεται να δούμε σήμερα. Φυσικά ο ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχος θα πιέσει ακόμα περισσότερο τη Πόρτο αλλά θα είναι ευχαριστημένος και με μια ισοπαλία. Η Πόρτο έχοντας την εικόνα του πρώτου ματς αλλά και το τι έπαθε η Ζενίτ στη Κύπρο δεν θα ανοιχτεί και δεν θα ρισκάρει από την αρχή. Γι' αυτό και δεν πιστεύω πως θα επιτευχθούν πολλά τέρματα στο ματς αυτό.

114 Άρσεναλ - Μαρσέιγ  OVER  1,65
Ματς για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Το πρώτο ματς ήταν κλειστό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού η Άρσεναλ σκόραρε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Βενγκέρ παραμένει το φαβορί αλλά θέλει προσοχή γιατί η άμυνά της μπάζει. Στα τελευταία 10 παιχνίδια, τα 9 ήταν over ενώ σκοράρει ακατάπαυστα και αυτό φάνηκε από τα 8 γκολ που μπήκαν στο Λονδίνο στο ματς με την Τσέλσι. Ενώ και η Μαρσέιγ δεν φαίνεται σταθερή αμυντικά. Έτσι κι αλλιώς το over πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

115 Μπάτε Μπορίσοφ - Μίλαν  2   1,45
Ο Αλέγκρι έχει πει εδώ και καιρό πως θέλει την πρώτη θέση του ομίλου έτσι ώστε να έχει ευνοϊκή κλήρωση στη φάση των "16". Πριν όμως τον τελικό με την Μπαρτσελόνα οφείλει να κερδίσει για δεύτερη φορά την Μπάτε Μπορίσοφ αυτή τη φορά εκτός έδρας. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων υπάρχει πανηγυρικό κλίμα μετά και τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος και πλέον έχουν στρέψει τη προσοχή τους στη μάχη με την Βικτόρια Πλζεν για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την έξοδο στο Europa League.

117 Γκενκ - Τσέλσι G-G 
Η Τσέλσι είναι το φαβορί του ματς αλλά το 1,45 είναι λίγο επικίνδυνο ιδιαίτερα για ματς του Champions League. Θα προτιμήσουμε το G-G γιατί η άμυνα της Τσέλσι το τελευταίο καιρό μπάζει νερά ενώ και η Γκενκ είναι πολύ καλή επιθετικά με παράδειγμα το περασμένο 5-4 επί της Κλαμπ Μπριζ.