Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ!



Πολλά φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων, και όχι μόνο περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι με το επίκεντρο του ελληνικού ενδιαφέροντος φυσικά να βρίσκεται στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στη Κρήτη απέναντι στο Βέλγιο. Τέτοια κουπόνια φυσικά σαν και το σημερινό θέλουν μεγάλη προσοχή αφού τα ματς δεν αποτελούν επίσημα παιχνίδια αλλά φιλικά και κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατόν. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια τριαδούλα και αυτή με...ρίσκο ελπίζοντας να σας πάμε ΤΑΜΕΙΟ!

145 Ελλάδα - Βέλγιο  1   2,20  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Το πρώτο από τα δύο φιλικά της Εθνικής μας πριν τη συμμετοχή της στο Euro του καλοκαιριού. Η Εθνική μας προέρχεται από τη πρώτη ήττα επί εποχή Σάντος στο ουδέτερο Άλταχ με 3-1 από την Ρουμανία δείχνοντας πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Φερνάντο Σάντος σε σχέση με το τελευταίο φιλικό δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χαλκιά, Καπίνο, Μαλεζά, Γιαννούλη, Τσιόλη, Θεοδωρίδη, Χαριστέα, Κονέ και Μήτρογλου ενώ πήρε για πρώτη φορά τους Καρνέζη και Φορτούνη. Σημαντικό πλεονέκτημα και η επιστροφή Χριστοδουλόπουλου. Με το Βέλγιο παίζει για 7η φορά έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Από την άλλη μεριά το Βέλγιο δεν παρουσιάζεται τόσο δυνατό όσο τα προηγούμενα χρόνια αλλά πάντοτε παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα. Ο Λίκενς κάλεσε για πρώτη φορά τον επιθετικό Κέουλαρ ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Ντε Καμάργκο. Στη βασική ενδεκάδα θα βρίσκεται απόψε για το Βέλγιο ο Κέβιν Μιραλάς! Στοιχηματικά αξίζει ο άσος της Ελλάδας, και αυτόν θα προτιμήσουμε λόγω καλύτερης ομάδας αλλά και φυσικά λόγω έδρας.

144 Ελβετία - Αργεντινή  2   1,70  1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Εάν η Αργεντινή παίξει μπάλα τότε θα το πάρει το παιχνίδι. Εάν δεν παίξει, όπως έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια της τότε θα δυσκολευτεί πολύ απέναντι στη γηπεδούχο Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ταξιδέψει στην Ελβετία με όλα τους τα αστέρια προεξέχοντος του Μέσι. Ο Σαμπέλα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς αλλά και με τους Αγκουέρο και Μέσι στο δίδυμο της επίθεσης. Από την άλλη η Ελβετία θέλει να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της απέναντι σε μια μεγάλη αντίπαλο και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Εκτός ο Μπαρνέτα και ο Τζουρού για τους Ελβετούς. Οι Αργεντίνοι πιστεύω εύκολα, δύσκολα θα το πάρουν το παιχνίδι γι'αυτό και θα επιλέξω το διπλό του 1,70.

148 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σκάνθορπ    1    1,40  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Πολύ καλός ο άσος της Σέφιλντ για τη βάση της τριάδας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την Σέφιλντ Γουένσντει και αναμένεται να ξεσπάσουν πάνω στην αδύναμη Σκάνθορπ.
Ο άσος έχει κατέβει στο 1,40 ενώ στο διαδίκτυο κυκλολοφορεί και σε αποδόσεις του 1,55!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION



Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν από το site της ΕΡΤ τα 4 υποψήφια τραγούδια ένα εκ των οποίων θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Αυτά είναι (με τυχαία σειρά) τα εξής:
- Baby I'm Yours
- No Parking
- Aphrodisiac
- Killer Bee
Να επισημάνουμε πως σήμερα ανακοινώθηκαν μόνο τα τραγούδια ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι καλλιτέχνες.
Ακούστε τα:









Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΧΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ;



Μπορεί η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τότεναμ να ήταν συναρπαστική, μπορεί να είχε 7 γκολ αλλά η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή του αγώνα ήταν στο πρώτο γκολ του παιχνιδιού όταν ο Σαχά πετυχαίνει το 0-1 για τα "σπιρούνια". Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο διαιτητής του αγώνα εν ονόματι Μάικ Ντιν να πανηγυρίζει το γκολ του Σαχά. Μήπως δεν είδαμε καλά; Δεν νομίζω! Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ Η ΒΕΡΟΙΑ!



Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Football League ανέβηκε η Βέροια η οποία κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής. Πρωτοπόρος της βαθμολογίας παραμένει ο Πλατανιάς Χανίων ενώ η Λάρισα απογοήτευσε για ακόμη μία αγωνιστική.
Αποτελέσματα:

Παρασκευή 24/2

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανθρακικός 2-2  (55' Κυζιρίδης με σουτ, 82' Τζεβελέκης με σουτ - 22' Βαγγελόπουλος με κεφαλιά, 29' Mίνγκας με σουτ)
Κυριακή 26/2
ΑΕΛ Καλλονής – Παναχαϊκή 0-1 (11' Ατματζίδης με σουτ)
Πανσερραϊκός – Βύζας Μεγάρων 1-1 (50' Γκούρτσας με σουτ - 84' Φαρούκ με σουτ)
Διαγόρας – Πλατανιάς 0-3 (α.α.)
Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια 0-1 (84' Καλί με κεφαλιά)
Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ 1-0 (78' Καρακατσάνης με φάουλ)
Φωκικός – Πιερικός 0-2 (15' Ρούσεφ με φάουλ, 20' Κουτσοσπύρος με σουτ)
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας 5-0 (39', 90' Βλάχος με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα, 53', 92' Ντακόλ με σουτ, 56' Καρράς με σουτ)
Δευτέρα 27/2
Αναγέννηση Επανωμής – Καλλιθέα (15:00)

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΝΑΠΟΛΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΜΠΟΛΟΝΙΑ



Πλήρης αγωνιστική κίνηση σήμερα στην Ιταλία με σπουδαία παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις διεκδικήτριες ομάδες των ευρωπαϊκών θέσεων αλλά και τις ομάδες που θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι στη Νάπολι απέναντι στη τοπική ομάδα και την Ίντερ!

371 Κατάνια - Νοβάρα   1  1,50  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι θέλουν στο σημερινό παιχνίδι να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα τους για τη παραμονή στη κατηγορία κόντρα στην αδύναμη αλλά πάντα επικίνδυνη Νοβάρα. Κατά τη γνώμη μου η Κατάνια δεν πρόκειται να χάσει αυτή την ευκαιρία πόσο μάλλον μέσα στην έδρα της. Οι προσπάθειες του Μοντόνικο στη Νοβάρα είναι καλές αλλά όχι αρκετές για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Εξακολουθεί να πέφτει ο άσος ο οποίος έχει φτάσει από το 1,65 στο 1,50!

369 Αταλάντα - Ρόμα  2   2,20   4-1 ΧΑΘΗΚΕ
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 στο "Ολίμπικο" επί της Πάρμα, αποτέλεσμα που τους έφερε μόλις 3 βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα αντίθετα δεν βρίσκεται στη καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση και αυτό μπορεί κάποιος να το δει μέσα από τα τελευταία ανεπιτυχή της αποτελέσματα. Απών για την Ρόμα θα είναι ο Τότι κάτι που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αφού η επίθεσή της θα γίνει πιο γρήγορη με την συμμετοχή Λαμέλα, Μπορίνι, και Οσβάλντο. Παράλληλα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρόμα να μπει αποφασιστικά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Αξίζει το διπλό του 2,20.

402 Νάπολι - Ίντερ  1   1,75  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Το καλύτερο σημείο στην Ιταλία σήμερα! Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνοντας πως έχουν βρει τη φόρμα τους στη καλύτερη χρονική στιγμή. Από την άλλη, η Ίντερ προέρχεται από την ήττα στη Μασσαλία με 0-1 κάνοντας κακή εμφάνιση. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων είναι πολύ χαμηλή και δεν νομίζω πως έχουν τύχη απέναντι στο Καβάνι και την παρέα του. Έπεσε ο άσος και από 1,85 πήγε στο 1,75!

401 Μπολόνια - Ουντινέζε   1   2,25  1-3 ΧΑΘΗΚΕ
Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι προχωρούν από νίκη σε νίκη έχοντας στα τελευταία 7 παιχνίδια τους 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αποτέλεσμα όλων αυτών να ξεφύγουν 3 θέσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά όπως είπε και ο Στέφανο Πιόλι, προπονητής της Μπολόνια "δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή, πρέπει να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς". Από την άλλη η Ουντινέζε προέρχεται από την πρόκριση μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ με 0-3 κάνοντας ουσιαστικά αυτά που δεν έκανε στην Ιταλία. Το ευχάριστο νέο για τους φιλοξενούμενους είναι η επιστροφή του αρχηγού Αντόνιο ντι Νατάλε ο οποίος θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα της Ουντινέζε η οποία δυσκολεύεται πάρα πολύ στη δημιουργία ευκαιριών. Εάν συνυπολογίσουμε την εξαιρετική φόρμα της Μπολόνια αλλά και την κούραση της Ουντινέζε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να υποστηρίξουμε την έκπληξη και τη νίκη της γηπεδούχου Μπολόνια.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ Ο ΟΦΗ



394 ΑΕΚ - ΟΦΗ
Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να μαστίζουν την ομάδα της ΑΕΚ με σοβαρό αντίκτυπο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες πλέον παίζουν "τυπικά" αφού χρήματα δεν έχουν δει εδώ και μήνες, ενώ ο Κωστένογλου τους παρακαλά να προπονηθούν! Χαρακτηριστικό της τραγικής κατάστασης, πως το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών αφού η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει 200.000 ευρώ για να σφραγίσει τα εισιτήρια! Από την άλλη, ο ΟΦΗ προέρχεται από την θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αφού κέρδισε με 3-0 τον Πανσερραϊκό, και θέλει σήμερα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρίσκεται στη πρώτη πεντάδα. Απόντες για τους Κρητικούς θα είναι ο Καμπάνταης και ο Κάλαιντζιτς οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Για την ΑΕΚ δεν θα δώσουν το παρών ο Κοντοές λόγω καρτών και ο Χοσέ Κάρλος λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος. Η ΑΕΚ το μόνο που δεν θα σκέφτεται σήμερα θα είναι το παιχνίδι και νομίζω πως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τον ΟΦΗ παρά την σούραση του μεσοβδόμαδου παιχνιδιού να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.
Άρα:
394 ΑΕΚ - ΟΦΗ  Χ  3,15  1-1 ΠΕΡΑΣΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ"





Με το σύνθημα «Όλη Ελλάδα μία φανέλα», η adidas και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασαν τη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας για το EURO 2012 σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή της Εθνικής μας, τους Ελληνες φιλάθλους και την ανατρεπτική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που έδωσε το «παρών» με το δικό του τρόπο σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την Εθνική μας Ομάδα.
Η εκδήλωση εξελίχθηκε γρήγορα σε μια βραδιά γιορτής που προέτρεψε τους καλεσμένους να μοιραστούν την αγάπη τους για την Ομάδα και να εκφράσουν τις ευχές τους για την τελική φάση του EURO 2012.  Την έκπληξη επί σκηνής έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ένα πρόσωπο που πάντα ενώνει τους Έλληνες.  Ο ίδιος, πιστός φίλαθλος της Εθνικής Ομάδας, που μοιράζεται το ίδιο πάθος και την προσήλωση στο στόχο με τους Διεθνείς μας, ενσαρκώνει  απόλυτα το motto της adidas  “adidas is all in”.






O Σάκης Ρουβάς κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την αγάπη του την Oμάδα και παρέδωσε συμβολικά στον προπονητή της Εθνικής, Fernando Santos, τη νέα φανέλα για γούρι, δίνοντας το έναυσμα για μια επιτυχημένη πορεία στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μία φανέλα που μοιράστηκαν δεκάδες Έλληνες σε ένα video που δημιούργησε η adidas αφιερωμένο στην Εθνική και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση. Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης ήταν ιδιαίτερα περήφανος που φόρεσε κι εκείνος τη νέα φανέλα μαζί με τους διεθνείς παίκτες και συμμετείχε με ενθουσιασμό στο viral video της adidas. «Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα δύναμη, τύχη και στέλνω στους παίκτες και τον προπονητή όλη μου τη θετική ενέργεια για να διαγράψουν νίκες παντού. Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά!», δήλωσε.







Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΒΟΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ



Πλούσιο το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος με τους αγώνες για το Europa League να δεσπόζουν. Τη παράσταση κλέβουν φυσικά οι δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 22:05 την Ρούμπιν στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει μια μεγάλη πρόκριση επί της Ουντινέζε στην Τούμπα σε παιχνίδι που ξεκινά στις 20:00.

169 Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν  1   1,75   1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Πρώτο παιχνίδι: Ρούμπιν - Ολυμπιακός 0-1
Μετά το θρίαμβο με 0-1 στη παγωμένη Μόσχα ο Ολυμπιακός στο "καυτό" Καραϊσκάκη θέλει να σφραγίσει μια μεγάλη πρόκριση στους "16" του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε εξ'αρχής η μεγάλη ανωτερότητα του Ολυμπιακού ο οποίος αν ήταν λίγο πιο εύστοχος θα μπορούσε να πάρει το ματς με 0-2 αλλά και με 0-3. Η Ρούμπιν δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, λογικό αφού βρίσκεται σε αγωνιστική στασιμότητα λόγω του ότι το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα της Ρωσίας με μόνη αλλαγή τον Ιμπαγάσα στη θέση του Μακούν αφού ο Βάσκος πιστεύει πως ο Αργεντινός μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στον δημιουργικό τομέα από τον καμερουνέζο. Από την άλλη, η ομάδα του Κούρμπαν Μπερντίεφ είναι καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια και όπως δήλωσε ο ίδιος στη Συνέντευξη Τύπου "Ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση με κάθε τρόπο". Μόναδικό πρόβλημα για τους Ρώσους ο Ανσάλντι ο οποίος είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως πήρε εύκολα το παιχνίδι στη Ρωσία αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι κλάσεις ανώτερος από την αντίπαλό του αλλά θέλει προσοχή. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά η νίκη του Ολυμπιακού στο κατάμεστο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο άσος του 1,75.

160 ΠΑΟΚ - Ουντινέζε   UNDER 1,45 Ειδικό στοίχημα: Χ ημίχρονο 1,70  0-3 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Ουντινέζε - ΠΑΟΚ 0-0
Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι κρατώντας το μηδέν και σε άμυνα και σε επίθεση και θέλει στο αποψινό παιχνίδι να πάρει μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Ουντινέζε. Η ιταλική ομάδα έδειξε πως μπορεί στην επίθεση αλλά και πως τα προβλήματα στην άμυνα δεν λείπουν. Ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει ένα χρόνο αήττητος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει με σημερινή του νίκη να αυξήσει το ρεκόρ στα 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς ήττα. Εκτός για τον Λάζλο Μπόλονι θα είναι για ακόμη μία φορά οι Γλύκος, Κατσικάς, Ετό, Φωτάκης και Ίβιτς οι οποίοι δεν ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη μεριά ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δεν θα μπορεί να υπολογίσει στους Πίντσι, Ίσλα, Μπάντου και στον αρχηγό Αντόνιο Ντι Νατάλε. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από 0-0 στα πρωταθλήματα τους ο ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ και η Ουντινέζε με την Κάλιαρι.ξέροντας πως στον αποψινό αγώνα όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει σοβαρό προβάδισμα για τη πρόκριση. Γι' αυτό και αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με το UNDER του 1,45 να είναι η ιδανικότερη επιλογή.

164 Άντερλεχτ - Άλκμααρ  1   1,95  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτος αγώνας: Άλκμααρ - Άντερλεχτ 1-0
Η Άντερλεχτ στο πρώτο παιχνίδι έκανε απογοητευτική εμφάνιση δίνοντας την ευκαιρία στην Άλκμααρ να πάρει τη νίκη με 1-0. Δύσκολο να πραγματοποιήσει παρόμοια εμφάνιση και απόψε αφού μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται και πραγματικά "πνίγει" τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Η Άλκμααρ φυσικά και δεν είναι κάποια άσημη ομάδα αλλά μέσα στις Βρυξέλλες τα πράγματα για την ομάδα του Φέρμπεικ θα είναι λίγο παραπάνω από δύσκολα. Ο καλύτερος άσος της ημέρας φτάνει στο 1,95.

171 Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Λέγκια Βαρσοβίας  1   1,40  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Πρώτος αγώνας Λέγκια - Σπόρτινγκ 2-2
Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα η Λέγκια δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει επιθετικά. Το ίδιο και η Σπόρτινγκ που είναι φύσει επιθετική ομάδα και με τον Σα Πίντο στον πάγκο είναι αήττητη μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι παρά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του αμυντικού Ονιέβου πιστεύω θα παίξουν καλά και θα πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στους "16".

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο ΟΦΗ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ



Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται αύριο η φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο "Γεντί Κουλέ" την έκπληξη της διοργάνωσης τον Πανσερραϊκό ενώ ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στην αρκαδική πόλη την Κέρκυρα. Να πούμε πως ήδη στα ημιτελικά έχουν περάσει ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός αφού απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο αντίστοιχα.

137 ΟΦΗ - Πανσερραϊκός  1  1,40  3-0 ΠΕΡΑΣΕ
Ο ΟΦΗ αποτελεί την ομάδα - έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Δικαιολογημένα, αφού συνδυάζει θέαμα και ουσία βρισκόμενος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Να πούμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε αφού το παιχνίδι του με την ΑΕΚ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Κυριακή. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αυριανό προημιτελικό τους Βαγγέλη Μάντζιο και Μπόλντιζαρ Μπόντορ οι οποίοι είναι τραυματίες. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την Παναχαϊκή στη Πάτρα χωρίς όμως να έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο αγωνιστικά. Δεν πρέπει όμως να θεωρηθεί ως αμελητέα αντίπαλος για τον ΟΦΗ αφού για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε την Ξάνθη και τον Εργοτέλη. Εκτός για την ομάδα των Σερρών θα είναι ο Μπανγκουρά, ο Ντα Κόστα, ο Παππάς, ο Περπερίδης και ο Γκόμεζ. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο τέων παίκτης του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ο Γιώργος Παρασκευαϊδης και ο Γιώργος Σιάκκας. Προσωπικά φαβορί είναι ο ΟΦΗ και ιδιαίτερα όταν παίζει μέσα στην έδρα του όπου εκεί πραγματικά "μεταμορφώνεται" προς το καλύτερο. Θα το παλέψει ο Πανσερραϊκός αλλά πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρει.

139 Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα  Χ  3,20 1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο έτερος αυριανός προημιτελικός που γίνεται στην Τρίπολη ανάμεσα σε δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης με 0-1 που τους έβαλε ξανά στο κόλπο της πρώτης πεντάδας. Από νίκη προέρχεται και η Κέρκυρα που κέρδισε στην έδρα της την Δόξα Δράμας με 3-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη παραμονή της στη κατηγορία. Αγωνιστικά ο Αστέρας είναι λίγο καλύτερος από την Κέρκυρα αλλά σε τέτοιου είδους ματς τα πάντα γίνονται. Απόντες για τους γηπεδούχους θα είναι οι τιμωρημένοι Τσαμπούρης και Ράγιος, και οι τραυματίες Χακόμπο και Άλβαρες. Στον αντίποδα απόντες για την κερκυραϊκή ομάδα θα είναι ο Τάσος Βενέτης, ο Γιώργος Μπάρκογλου και ο Θανάσης Τσίγκας ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Δύσκολο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα αλλά όχι αξεπέραστο. Θα το πάμε στην κόντρα και θα επιλέξουμε την ισοπαλία γιατί το 3,20 δεν είναι τυχαίο.

ΠΑΓΩΣΕ ΣΤΟ... 93΄ Η ΡΕΑΛ



Ενώ η βασίλισσα προηγούνταν για 65 ολόκληρα λεπτά με όμορφο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 28΄, η ΤΣΣΚΑ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο παιχνίδι αφού στο 93΄ με τον Γουερνμπλουμ έκανε το τελικό 1-1 όπου της δίνει ελπίδες (όσες κι αν είναι αυτές) για τον επαναληπτικό στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Δείτε τα δύο γκολ του παιχνιδιού:


[www.online-soccer.ru] CSKA Moscow 0-1 Real Madrid από all-goals


[www.online-soccer.ru] CSKA Moscow 1-1 Real Madrid από all-goals

ΦΑΒΟΡΙ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙ



Ξεκινά σήμερα το δεύτερο πιάτο των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η Ρεάλ βρίσκεται στην παγωμένη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει στην Ιταλία την πρωτάρα Νάπολι.

100 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης  2   1,35  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ρεάλ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό θέλει να αποδείξει και στο σημερινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Προέρχεται από το 4-0 επί της Σανταντέρ ενώ παράλληλα βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκτός για την "βασίλισσα" θα είναι ο Ντι Μαρία που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Σανταντέρ ενώ λαβωμένοι είναι και οι Άλτιντοπ και Ντιαρά. Από την άλλη οι Ρώσοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία αφού το ρωσικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και καιρό και θα παίξουν το πρώτο τους παιχνίδι μετά το διπλό που πήραν μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ με 1-2 για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Εκτός για τους Ρώσους θα είναι ο τερματοφύλακας Ακινφέεφ, ο μέσος Χόντα όπως και ο Χιλιανός Μαρκ Γκονζάλες οι οποίοι είναι όλοι τους τραυματίες. Η θερμοκρασία αναμένεται την ώρα την παιχνιδιού να βρίσκεται στους -3 βαθμούς Κελσίου κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της Ρεάλ αφού η θερμοκρασία αυτή θεωρείται καύσωνας για την ρωσική πρωτεύουσα. Εν τέλει πιστεύω πως η Ρεάλ είναι κλάσεις ανώτερη και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι και θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους "8" της διοργάνωσης.

106 Νάπολι - Τσέλσι  1  2,10  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η γηπεδούχος πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης κέρδισε με το σπαθί της τη πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αφήνοντας έξω την Μάντσεστερ Σίτι. Προέρχεται από το θρίαμβο μέσα στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα με 0-3 με τα δύο γκολ του Καβάνι και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.Ο Ματσάρι θα έχει όλη κι όλη μια απουσία στο σημερινό παιχνίδι και αυτή είναι η δικιά του αφού θα βρίσκεται στις κερκίδες εκτίοντας ποινή μίας αγωνιστικής. Από την άλλη η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει τους φίλους της αφού τα άσχημα αποτελέσματα πάνε και έρχονται. Τελευταίο η ισοπαλία με 1-1 με την Μπέρμιγχαμ για το Κύπελλο Αγγλίας αποτέλεσμα που οδήγησε τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό. Αυτό έκανε έξαλλους τους φιλάθλους της Τσέλσι αλλά και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο οποίος πλέον έχει από κοντά τον Βίλας Μπόας και πιθανότατα έτοιμο και τον αντικαταστάτη του. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Τσέλσι αφού ο Μπόας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Τέρι και Λάμπαρντ  δεν φαίνεται ότι θα τους στερήσουν τη συμμετοχή στο αποψινό παιχνίδι. Προγνωστικά μπορούν να γίνουν αλλά με ρίσκο. Προβάδισμα προσωπικά έχει η Νάπολι η οποία και καυτή έδρα έχει αλλά και καλύτερη αγωνιστική εικόνα από την Τσέλσι.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ LIVE

SUPER LEAGUE 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Με νίκες προχώρησαν στους χθεσινούς αγώνες Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός οι οποίοι κέρδισαν με 0-1 και 0-2 τους Ξάνθη και Εργοτέλη αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ενώ την έκπληξη έκανε ο Αστέρας Τρίπολης όπου με γκολ του Περόνε αλά...Σισέ έβγαλε νοκ-άουτ τη Ξάνθη και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας.
Σήμερα έχουμε εξίσου πολύ σημαντικά παιχνίδια. Στις 15:00 ο Παναιτωλικός παίζει με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε παραμονή στη κατηγορία. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ατρόμητο στη πόλη των Ιωαννίνων και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα στην υπόθεση παραμονή. Στις 17:15 γίνεται το ντέρμπι της ουράς ανάμεσα σε Κέρκυρα και Δόξα Δράμας στο νησί των Φαιάκων όπου οι γηπεδούχοι έχουν σαφέστατο προβάδισμα στην υπόθεση νίκη. Παράλληλα στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο με πολλές αλλαγές λόγω και του μεσοβδόμαδου ευρωπαϊκού του παιχνιδιού επιζητώντας μόνο τη νίκη αν θέλει να μείνει σε τροχιά τίτλου. Τέλος το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στις 19:30 στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΡΗ σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες.
* Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ έχει αναβληθεί και οι δύο ομάδες περιμένουν την ημερομηνία διεξαγωγής του με πιθανότερη ημέρα την προσεχή Τετάρτη.

15:00 Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 1  1,80 0-2 ΧΑΘΗΚΕ
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος    2  2,60  1-2 ΠΕΡΑΣΕ
17:15 Κέρκυρα - Δόξα Δράμας      1   1,70 3-1 ΠΕΡΑΣΕ
17:15 Ολυμπιακός - Πανιώνιος     1    1,30  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ    Χ ημίχρονο Χ τελικό  4,60   0-0 ΠΕΡΑΣΕ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

EUROPA LEAGUE LIVE

EUROPA LEAGUE: ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ



Κουπόνι με πολλούς αλλά και δύσκολους αγώνες για το Europa League έχουμε σήμερα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ φυσικά να ξεχωρίζει από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος.

174 Ουντινέζε - ΠΑΟΚ  1   1,50  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ουντινέζε προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν με 2-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Ντι Νατάλε. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται και αυτός από νίκη στη Κρήτη με 2-0 επί του ΟΦΗ με δύο γκολ του νεαρού Γεωργίου. Η διαφορά δυναμικότητας ακόμα και εάν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι υπέρ της Ουντινέζε και με μεγάλη μάλιστα διαφορά. Ο ΠΑΟΚ όμως φέτος έχει δείξει ότι δεν έχει ανάγκη από μεγαθήρια αφού άνετα μπορεί να κάνει τη ζημιά.(βλέπε Τότεναμ). Για τους Ιταλούς εκτός θα είναι δύο σημαντικοί παίκτες, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε και ο Μαουρίσιο Ίσλα ενώ για τον ΠΑΟΚ δεν θα δώσουν το παρών οι Ίβιτς, Ετό, Κατσικάς και Γλύκος. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με μεγάλες ομάδες αλλά πιστεύω πως μέσα στο "Φρίουλι" τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Φυσικά πάντα από στοιχηματική πλευρά γιατί από αγωνιστική θέλουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ.

165 Άγιαξ - Μάντσεστερ Γ.   2  1,75   0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Ο Άγιαξ δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά μέσα στην έδρα του παραμένει ισχυρός. Φυσικά η Μάντσεστερ είναι το φαβορί για τη πρόκριση αλλά και για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι αφού θα παίξει με όλα της τα αστέρια. Το διπλό του 1,75 είναι καλό αλλά και πονηρό αφού ας μη ξεχνάμε υπάρχει και ρεβάνς. Παρόλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Σερ Άλεξ είναι καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

178 Τράμπζοσπορ - Αϊτχόφεν   OVER  1,70   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
Και οι δύο πολύ καλές στο επιθετικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι παίζουν φουλ επιθετικά και στα τελευταία παιχνίδια σκοράρουν ακατάπαυστα. Ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με έμφαση στο σκοράρισμα έχει και η Αϊτχόφεν και αναμένουμε παιχνίδι με ωραίο θέαμα αλλά και πολλά γκολ.

175 Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι  1   2,50  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Ένα χρόνο αήττητη έχει μέσα στο "Ντραγκάο" η Πόρτο η οποία αντιμετωπίζει την ασταθή στην Ευρώπη Μάντσεστερ Σϊτι. Οι Άγγλοι έδειξαν την απειρία τους και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πιστεύω πως θα έχουν ένα δύσκολο βράδυ μέσα στη Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους και με μεγάλους αντιπάλους δείχνουν στο έπακρο τις ικανότητές τους και παίρνουν τη νίκη. Αντικειμενικά δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι αλλά προσωπικά πιστεύω πως οι Πορτογάλοι θα πάρουν τη νίκη με μικρό σκορ (1-0, 2-1)

167 Πλζεν - Σάλκε    2    2,00  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Πλζεν στην έδρα της είναι δυνατή αλλά προέρχεται από μια μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Σάλκε η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη σεζόν και επιθυμεί να επανορθώσει γρήγορα την ήττα από τη Γκλάντμπαχ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δύσκολα προσπερνιέται το διπλό του 2,00.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ Η ΓΙΟΥΒΕ!



Στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος θέλει να αναρριχηθεί και πάλι η Γιουβέντους με τη προϋπόθεση να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Πάρμα στο κατάμεστο "Ένιο Ταρντίνι". Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει φέτος πως στα δύσκολα μπορούν να αντεπεξέλθουν και αυτό αναμένεται να κάνουν και τώρα, που η Μίλαν ανέβηκε ξανά στη κορυφή μετά και τη νίκη της στο "Φρίουλι" επί της Ουνινέζε. Πιο άνετη η Πάρμα αφού μετά και το θετικό σερί της δεν φαίνεται να κινδυνεύει για υποβιβασμό. Αυτό δεν αποκλείει όμως, το ενδεχόμενο οι γηπεδούχοι να θέλουν να κάνουν τη ζημιά στη Γιουβέντους. Ας μη ξεχνάμε πως προπονητής είναι ο Ρομπέρο Ντοναντόνι που δεν έχει κρύψει πως είναι φανατικός της Μίλαν! Ανεκτικό το διπλό του 1,65.
Άρα:
157 Πάρμα - Γιουβέντους  2  1,65  0-0 ΧΑΘΗΚΕ

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ EURO"

Απαντήσεις στις ερωτήσεις Ελλήνων μέσω της betfair έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον λέγοντας πολύ σημαντικά πράγματα τόσο για την Εθνική μας ομάδα όσο και για τις μάχες με τους "αιωνίους" αλλά και για τον εκπληκτικό φέτος ΑΠΟΕΛ.





Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE: ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ "ΣΑΝ ΣΙΡΟ"



Το δεύτερο πιάτο των αγώνων του Champions League σερβίρεται αύριο με τους αγώνες της Ζενίτ απέναντι στη Μπενφίκα και το μεγάλο παιχνίδι της Μίλαν απέναντι στην Άρσεναλ.

155 Ζενίτ - Μπενφίκα   G-G   1,65  3-2 ΠΕΡΑΣΕ
Μετά τους "δράκους" της Πόρτο η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τους "αετούς" της Μπενφίκα. Η ρωσική ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ μέσα στην έδρα της από ομάδα της Πορτογαλίας και η τελευταία της νίκη είναι αυτή απέναντι στη Πόρτο με 3-1 στη φάση των ομίλων. Από την άλλη τη τελευταία φορά που η Μπενφίκα ταξίδεψε στη Ρωσία ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-0 για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ουέφα τη σεζόν 2004/2005. Μέχρι τότε η Μπενφίκα είχε ένα αήττητο 6 αγώνων απέναντι σε ρωσικές ομάδες. Για τους γηπεδούχους δεν θα παίξουν οι Κρισίτο και Ντάνι ενώ αμφίβολοι είναι οι Σιρόκοφ, Μπουκάροφ, Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ και Λάζοβιτς. Για τους Πορτογάλους αμφίβολοι είναι οι Έμερσον, Λουιζάο και Χάβι Γκαρθία. Και οι δύο είναι "φύσει" επιθετικές ομάδες γι'αυτό και θεωρώ πως το G/G είναι μια λογική επιλογή.

159 Μίλαν - Άρσεναλ  OVER 1,75  4-0 ΠΕΡΑΣΕ
Το καλύτερο παιχνίδι της φάσης των "16". Και η Άρσεναλ αλλά και η Μίλαν δεν βρίσκονται στη καλύτερη τους κατάσταση αλλά θέλουν να διορθώσουν την άσχημη εικόνα τους με μια μεγάλη πρόκριση στη φάση των "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Άρσεναλ προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Σάντερλαντ χωρίς να κάνει σπουδαία εμφάνιση ενώ και η Μίλαν προέρχεται από την σπουδαία ανατροπή με 1-2 επί της Ουντινέζε στο "Φρίουλι". Πάντως και οι δύο δεν έχουν σταθερή απόδοση. Τα προβλήματα για τον Αλέγκρι δεν είναι λίγα αφού απών από το παιχνίδι θα είναι οι Κασάνο, Φλαμινί και Ακουιλάνι ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπόατενγκ, Πάτο και Νέστα. Για τον Αρσέν Βενγκέρ τα προβλήματα είναι πολύ λιγότερα αφού απόντες από το παιχνίδι θα είναι μόνο οι Γουίλσιρ και Αντρέ Σάντος. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην άμυνα αλλά και μπουρλότο στην επίθεση. Πρώτη μας επιλογή το OVER του 1,75.

SUPER LEAGUE: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ



Δύο εξ'αναβολής παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος, παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν πολλά στην υπόθεση υποβιβασμός.

166 Δόξα Δράμας - Κέρκυρα   1    2,35  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και τις δύο απέναντι στο Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο με 0-2 και στη Δράμα με 2-1! Ο αγώνας με τη Κέρκυρα έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο για τους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν πλέον περισσότερες ελπίδες για τη παραμονή. Η Κέρκυρα από την άλλη προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δείχνοντας σε όλους πλέον πως ο αγώνας της παραμονής θα είναι πολύ δύσκολος. Παίζουν οι δύο χειρότερες αγωνιστικά ομάδες του πρωταθλήματος και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη μάχη. Πιστεύω όμως πως η Δόξα όντας σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση θα πάρει έστω και δύσκολα το αποτέλεσμα που θέλει.

167 Λεβαδειακός - Παναιτωλικός  2    2,80  2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Αναμένεται σφαγή! Ο Λεβαδειακός βρίσκεται δυο βαθμούς κάτω από τον Παναιτωλικό και θέλει με μία νίκη του να ανέβει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 στην έδρα τους και έχασαν ακόμα μια ευκαιρία σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Απών για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από τη Δόξα Δράμας και βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να είναι πιο κοντά από ποτέ. Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή δεν θα είναι τελικά ο Ονουάτσι ο οποίος δεν ξεπέρασε το τραυματισμό του ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Άντι. Δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο λόγο φυσικά έχει η ισοπαλία αλλά ο Παναιτωλικός δεν έχει άλλη ευκαιρία για να ανατρέψει τη κατάσταση και να έχει ελπίδες παραμονής. Γι 'αυτό λοιπόν ρισκάρουμε και επιλέγουμε το διπλό του Παναιτωλικού.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE!!



Η επιστροφή των αγώνων του Champions League και του Europa League είναι αυτοί που δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Το ελληνικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να λείπει αφού ο Ολυμπιακός στις 13:00 αντιμετωπίζει στην παγωμένη Μόσχα την Ρούμπιν Καζάν σε αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Europa League

101 Μπράγκα - Μπεσίκτας  1   1,60  0-2 ΧΑΘΗΚΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα ρεκόρ 7Χ7 στην έδρα τους και δεν είναι διατεθειμένοι να το σπάσουν. Προέρχονται από την εύκολη νίκη επί της Σετούμπαλ την Παρασκευή με 3-0 έχοντας χάσει ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Στο Γιορόπα Λιγκ πέρασε εύκολα τον όμιλο και έδειξε πως δεν είναι τυχαία η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Από την άλλη η Μπεσίκτας του Πορτογάλου Κάρλος Καρβαλιάλ προέρχεται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο αγώνας αυτός δεν έρχεται σε καλό τάιμινγκ για την τουρκική ομάδα. Στον όμιλό της τερμάτισε πρώτη αφήνοντας εκτός την Ντιναμό Κιέβου! Μεγάλο πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ (που είχε περάσει και ένα διάστημα από τον Αστέρα Τρίπολης) ο οποίος ξέρει όσο κανείς άλλος την ομάδα της Μπράγκα. Απόντες για τους γηπεδούχους ο πλάγιος μπακ Έλντερσον, ο μέσος Λουίζ Αλμπέρτο, οι πλάγιοι μπακ Πάουλο Βισίνιους, Ιμορού και ο στόπερ Μπαϊάνο.
Για τους Τούρκους απόντες θα είναι ο γκολκίπερ Λετσμπέρ, ο αριστερός μπακ Κοϊμπασί, ο δεξιός μπακ χαφ Χίλμπερτ και ο Αουρέλιο. Λογικά η Μπράγκα εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

100 Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός   UNDER 1,50  0-1 ΠΕΡΑΣΕ
Πρόκληση για τον Ολυμπιακό το σημερινό παιχνίδι αφού ξέρει πως θα αντιμετωπίσει πολικές θερμοκρασίες. Να πούμε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί εάν η θερμοκρασία ξεπερνάει τους -15 βαθμούς Κελσίου αλλιώς θα αποφασιστεί εκείνη τη στιγμή από τους προπονητές και τους διαιτητές της αναμέτρησης εάν θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το Champions League και θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διοργάνωση. Έχει καλύτερο υλικό από τη Ρούμπιν και το μοναδικό του πρόβλημα (αλλά μεγάλο πρόβλημα) θα είναι η θερμοκρασία του παιχνιδιού. Προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπάρχουν πολλά παρά μόνο ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος. Από την άλλη η Ρούμπιν βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και λίγους μήνες αφού το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Στα φιλικά τα οποία έχει παίξει δεν έχει δείξει άσχημο πρόσωπο. Να επισημάνουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, δηλαδή στο Λουζνίκι της Μόσχας και όχι στην φυσική έδρα της Ρούμπιν. Δικαίωμα συμμετοχής για τους Ρώσους δεν έχει ο Γερεμένκο. Δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό αλλά το σίγουρο πως με τέτοιες θερμοκρασίες θα εκλείψουν τα πολλά γκολ και το θέαμα.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ LIVE

ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ...



Με έναν πόντο διαφορά ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.
Για 30 λεπτά οι "ερυθρόλευκοι" είχαν εγκλωβίσει τον Παναθηναϊκό και με συνεχή τρίποντα κρατούσαν διαφορά άνω των 10 πόντων. Στο τελευταίο όμως δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έδειξε αυτό το οποίο τον έχει κάνει Πρωταθλητή και μείωσε τη διαφορά στο πόντο. Με δύο βολές του Σλούκα ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 3 πόντων, 22 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Η μπάλα πήγε (σε ποιον άλλον;) στον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά εκείνος κουβάλησε την μπάλα άσκοπα και κουραστικά. Τελικώς, 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, δίνει τη μπάλα στον Μπατίστ ο οποίος σούταρε σχεδόν από τα 6,75 και ευστόχησε.
Τα πανηγύρια των πράσινων για την ισοφάριση αλλά και για το ότι έστειλαν το ματς στη παράταση δεν κράτησαν πολύ αφού οι διαιτητές σωστά έκριναν πως ο Μπατίστ πατούσε τη γραμμή του τριπόντου και γι'αυτό το σουτ του μέτρησε για δύο πόντους. Τελικό σκορ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 78-77
Πρώτοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι Πρίντεζης με 13 πόντους και ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 11.
Από την άλλη μεριά πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Μπατίστ με 16 και ο Ίαν Βουγιούκας με 12.




Συνέντευξη Τύπου:
Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
"Η δουλειά του προπονητή είναι να διορθώσει ότι δεν βλέπει να λειτουργεί και στο τελευταίο δεκάλεπτο επιστρέψαμε. Δεν έχει λόγο να μην πιστέψω τον διαιτητή στο τέλος, αλλά τι είδους διοργάνωση είναι αυτή όταν ο διαιτητής καλεί τον δημοσιογράφο για να τον ρωτήσει αν είναι δίποντο ή τρίποντο.
Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω και τον δημοσιογράφο, αλλά δεν είναι εκείνοι οι αρμόδιοι για να αποφασίσουν. Το ζητήσαμε για να μπορούν οι διαιτητές να αποφασίζουν και να τους διευκολύνουν".
"Δεν λέω ότι το ματς κρίθηκε από τη διαιτησία, αλλά στη φάση με τον Βουγιούκα υπάρχει αντιαθλητικό φάουλ το οποίο δεν δίνεται, ενώ αντίθετα δίνεται τεχνική ποινή στον Γιασικεβίτσιους. Τέτοιες διαμαρτυρίες γίνονται συνεχώς. Αν δείτε τα ματς του Παναθηναϊκου ο Γκόντας μάς δίνει πάντα τεχνική ποινή. Εκείνη τη στιγμή τον διέκοψε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τονίζοντας με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και ειρωνείας: "Τότε να βάζουν τον Τανατζή".
Σε ερώτηση ρεπόρτερ για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει το τελευταίο δεκάλεπτο, ο "Ζοτς" απάντησε ειρωνικά λέγοντας: "κρατάμε τα άλλα τρία δεκάλεπτα, έτσι θέλουμε να παίζουμε".
Ντούσαν Ίβκοβιτς:
«Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια και θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς αντιμετωπίσαμε έναν Παναθηναϊκό που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση» «Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα η άμυνα μας δέχτηκε 42 πόντους, παίξαμε πολύ καλά. Ως νέα ομάδα πρέπει να δουλέψουμε στη διάρκειά μας. Το ίδιο που έγινε στο τέλος τώρα έγινε και στην Κωνσταντινούπολη. Ο Παναθηναϊκός που «κυνηγούσε» στο σκορ μας έβαλε πάνω από 30 πόντους στο τέλος». 
«Δίκαια κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Είναι θέμα πρώτα από όλα καθαρού μυαλό και στη συνέχεια το διάβασμα. Με τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, μόνο με τη λήξη. Κερδίσαμε έναν Παναθηναϊκό που είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση».

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ



Κουπόνι με καλά σημεία αλλά και με παγίδες είναι το σημερινό. Ξεχωρίζει βέβαια ο μεγάλος τελικός του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Ζάμπια και Ακτή Αλεφαντοστού.

395 Νις - Παρί Σ.Ζ   2  1,80 0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Παρί είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στη Γαλλία με το καλύτερο ρόστερ και με τον καλύτερο προπονητή. Τα πηγαίνει πολύ καλά εκτός έδρας και δύσκολα θα την σταματήσει η άσχημη φέτος Νις. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει 5Χ5 μέχρι τώρα και θέλει με την σημερινή του νίκη να φτάσει το ρεκόρ του στο 6Χ6. Θα τα καταφέρει; Πιθανότατα ΝΑΙ. Ελκυστικότατο το διπλό του 1,80.

389 Μάλαγα - Μαγιόρκα   1  1,65   3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Με όπλο την έδρα της η Μάλαγα αναμένεται να πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη απέναντι στην αδύναμη φέτος Μαγιόρκα αφού και εξαιρετικό υλικό διαθέτει αλλά και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται από τους φιλοξενούμενους.

391 ΑΡΗΣ - Εργοτέλης  1  1,45   1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Ο Άρης έχει πάρει φόρα και δεν σταματά. Ο Μασάδο έχει οργανώσει τέλεια τον ΑΡΗ και ουσιαστικά δείχνει ότι ματς σαν το σημερινό και μάλιστα στην έδρα του δεν είναι δυνατόν να το χάσει. Από την άλλη λίγος στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ο Εργοτέλης που δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

SUPER LEAGUE: ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;





Σήμερα:
15:00 Ατρόμητος - Κέρκυρα  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
15:00 Δόξα Δράμας - Παναιτωλικός  2-1 ΧΑΘΗΚΕ
17:15 ΑΡΗΣ - Εργοτέλης  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
17:15 Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
19:30 Παναθηναϊκός - Ξάνθη  Χ  3,65  3-0 ΧΑΘΗΚΕ


Χτες: 
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Παρασκευή:
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ!



Με νέο προπονητή τον Τάκη Λεμονή θα συνεχίσει ο Παναιτωλικός τη προσπάθειά του για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το απόγευμα συμβόλαιο με την αγρινιώτικη ΠΑΕ διάρκειας 1,5 χρόνου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, ο Τάκης Λεμονής συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Παναιτωλικού για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Αύριο Παρασκευή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στις 11.00 το πρωί και στις 13.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEON SportCenter.

ΑΝΤΙΟ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...



Παρελθόν και επίσημα από τον Παναιτωλικό αποτελεί πλέον ο Μπάμπης Τεννές μετά από 14 μήνες συνεργασίας. Μαζί του αποχωρεί και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μετά από συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ευχαριστήσει τον Μπάμπη Τεννέ για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας. Για την καθοριστική του συμβολή στην επιτυχία της ανόδου στη Super League και την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Επίσης, από την ομάδα αποχωρεί και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου, τον οποίο η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα.
Τόσο ο Μπάμπης Τεννές, όσο και ο Βασίλης Αλεξίου, πέραν του επαγγελματισμού που τους διακρίνει, ξεχωρίζουν για τη συνέπεια, το ήθος και τον χαρακτήρα τους, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους για τη συνεργασία μας, αλλά ταυτόχρονα μας στεναχωρεί ιδιαίτερα που οι ατυχείς συγκυρίες μας οδήγησαν στη σημερινή απόφαση. 
Ο Μπάμπης Τεννές έκανε την παρακάτω δήλωση: «Μετά από δεκατέσσερις μήνες τελειώνει η συνεργασία με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, γιατί δεν έχω γνωρίσει τέτοιον άνθρωπο στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Τους ανθρώπους το διοικητικού συμβουλίου, Μάκη Μπελεβώνη, Πάνο Μπεσίνη, Γιάννη Λίτσα, Θανάση Τορουνίδη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς, παρότι η ομάδα μας έβγαζε μια εξαιρετική εικόνα μέσα στο γήπεδο, δεν έρχονταν τα ανάλογα αποτελέσματα. Έπρεπε κάτι ν’ αλλάξει. Έζησα τα πάντα σ’ αυτή την ομάδα, με τίτλο και άνοδο στη Super League μετά από 34 χρόνια. Έζησα την αποθέωση, έζησα την γκρίνια και τις αποδοκιμασίες του τελευταίου μήνα. Όμως φεύγω ειλικρινά ευτυχισμένος που μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον Παναιτωλικό. Έκανα πολλούς φίλους και νομίζω θα τους διατηρήσω και στην υπόλοιπη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου, τον Γιώργο Ταράση, τον Κώστα Νικολαΐδη, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές Κώστα Κωνσταντόπουλο, τον φροντιστή Νίκο Μπαρμπάκη, για τη βοήθειά τους και την στήριξη στην προσπάθεια που γινόταν. Άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές στους οποίους είπα στα αποδυτήρια: Είναι πολύ άδικη η βαθμολογική θέση. Οι δυνατότητές τους είναι για πολύ ψηλότερα και πιστεύω στο τέλος εκεί θα καταλήξουν. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και κρατάω τις χαρές που ζήσαμε μαζί. Τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την συμπαράσταση και έχω διαγράψει ήδη από το μυαλό μου τις αποδοκιμασίες του τελευταίου αγώνα».
Ο Βασίλης Αλεξίου δήλωσε: «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Μετά από επτά μήνες που ζω στο Αγρίνιο και συνυπάρχω με υπέροχους ανθρώπους, είναι ώρα να επιστρέψω στο σπίτι μου και στην οικογένειά μου. Φεύγω με την αίσθηση ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά, δυσανάλογη της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναιτωλικός θα βρεθεί τελικά στη θέση που δικαιούται. Κέρδισα φίλους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τον προπονητή, στους συνεργάτες του τεχνικού επιτελείου και τον κόσμο του Παναιτωλικού».


"ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ"



Και ξεκινάμε... Ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 μέσα στη Τρίπολη κάνοντας πολύ κακή εμφάνιση...Δεν είπαμε τίποτα, σας συμπαρασταθήκαμε όπως έπρεπε να κάνουμε και ελπίζαμε στη συνέχεια. Ήττα και από τον Πανιώνιο μέσα στη Ν. Σμύρνη κάνοντας μέτρια έως κακή εμφάνιση...  Και εκεί δεν μιλήσαμε, σας στηρίξαμε και ελπίζαμε στη συνέχεια. 1-1 με τη Κέρκυρα μέσα στο Αγρίνιο. Χ με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος... Κρατηθήκαμε και πάλι,  και ελπίζαμε στη βελτίωση. Ήττα και από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο. Μετά και από αυτό όμως το γήπεδο ήταν γεμάτο και με τον Ατρόμητο. 1-1 αντί για 5-1! Σας στηρίξαμε και αποδώσαμε την άσχημη εμφάνιση του δευτέρου μέρους στο σφάλμα του επόπτη. Αλλά το χθεσινό παραπάει. 0-2 από τη Δόξα Δράμας;
Αρχικά συγχαρητήρια στη Δόξα που ήρθε και πήρε με τύχη αλλά και με μαγκιά το διπλό. Από την άλλη ή οι παίκτες δεν μπορούν να βρουν εστία ή ο Σέρεμετ ήταν εξαιρετικός. Πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο. Δεν είναι δυνατόν να χάνονται 3 τετ-α-τετ και τρία τσουβάλια ευκαιρίες. Οι παίκτες πρέπει να σοβαρευτούν και να καταλάβουν που βρίσκονται. Να καταλάβουν πως δεν ήρθαν στον Παναιτωλικό για να απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη που πρόσχαρα τους δίνει ο σύλλογος. Χρέος τους είναι να παίζουν και να βοηθούν τον Παναιτωλικό και τίποτε άλλο. Η χαλαρότητα πλέον και η αστοχία δεν συγχωρούνται. Μένουν 10 αγωνιστικές και ο Παναιτωλικός είναι  φαβορί για υποβιβασμό. Και λένε κάποιοι: "Θα νικήσουμε τους μεγάλους" 
Εδώ ρε φίλε δεν μπορείς να νικήσεις μέσα στην έδρα σου τη Δράμα και τη Κέρκυρα θα νικήσεις τον Ολυμπιακό , τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ; Αυτή η νοοτροπία θα μας καταστρέψει. 
Και το πρώτο θύμα όπως είναι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ορθά είναι θύμα. Ο Μπάμπης Τεννές οδήγησε την ομάδα μέχρι τη Σούπερ Λιγκ αλλά το παλικάρι δεν μπορεί παραπάνω. Το έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια. Βάζει ένα γκολ η ομάδα και κλείνεται πίσω. Αυτό δεν ταιριάζει στο Παναιτωλικό και πιστεύω πως ο Φώτης Κωστούλας τον στήριξε υπερβολικά. Βέβαια, την ευθύνη δεν την έχει μόνο ο Μπάμπης. Την έχουν και πολλοί παίκτες. Πρώτον ο Άγγελος Χαριστέας. Ναι μας οδήγησε στη κατάκτηση του Euro αλλά πλέον είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που θα οδηγήσει εμάς στη Β Εθνική. Ανα δύο αγώνες τραυματίζεται λες και είναι κατασκευασμένος από γυαλί. Είναι πράγματα αυτά; Ντροπή!
Και όχι μόνο ο Χαριστέας αλλά και άλλοι παίκτες αλλά νομίζω πως από τον Χαριστέα περιμέναμε πολλά περισσότερα.
Το πλεονέκτημα για όλους στην ομάδα είναι ότι είχαν το κόσμο δίπλα τους μέχρι και χτες. Δικαιολογημένα βέβαια αφού η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Από ήττα σε ήττα και εμείς εκεί. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Τώρα πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει. Η ανοχή έχει γίνει ελάχιστη. Και αυτό γιατί τα περιθώρια έχουνε στενέψει και η ομάδα κινδυνεύει. Οφείλουμε όμως όλοι ως ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ να είμαστε κοντά ξανά στην ομάδα γιατί μένουν 10 αγωνιστικές ΦΩΤΙΑ! Εάν δεν νικήσουμε τη Δράμα εκτός και δύο φορές τον Λεβαδειακό τα πράγματα είναι σκούρα. Έως πολύ σκούρα. 
Πρώτα πρέπει να δούμε τον νέο προπονητή. Πρέπει να είναι έμπειρος ο οποίος να ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και να "ξυπνήσει" επιτέλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Και όχι Νταλακούρας και μαλακίες όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες.
Πάντως ότι και να γίνει οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα. ΟΛΟΙ αλλά ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΧΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!!

Από "Παναιτωλικούς" φίλους

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ



Δύσκολο το σημερινό κουπόνι αλλά με επιλογές που αξίζουν το ρίσκο...

119 Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας  1  1,45  0-2 ΧΑΘΗΚΕ
Χωρίς νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ο Παναιτωλικός ο οποίος βρίσκεται μόλις στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο αποτέλεσμα που ξεχείλισε το ποτήρι όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας. Συνέπεια η άμεση ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά της διαιτησίας που απαιτούσε ισότιμη αντιμετώπιση. Στα αγωνιστικά, βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και αυτό ευελπιστεί να δείξει και στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Κανγκά Ακαλέ, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Από την άλλη μεριά η Δόξα μετά την ήττα στην Τρίπολη πήγε κατευθείαν στο Αγρίνιο ελπίζοντας πως θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Η επιθετική όμως αφλογιστία των Δραμινών και τα πολλά προβλήματα στην άμυνα κάνουν το έργο τους δύσκολο έως ακατόρθωτο. Φαβορί ο Παναιτωλικός, έκπληξη θα αποτελέσει ακόμη και η ισοπαλία.

132 Νασιονάλ Μαδέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας     2     2,10  1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Το Κύπελλο είναι είναι πιο σοβαρός θεσμός από το Λιγκ Καπ στο οποίο αποκλείστηκε η Σπόρτινγκ το Σάββατο και γι'αυτό αναμένεται να είναι πιο σοβαρή απόψε απ'ότι το Σάββατο. Σαν ομάδα είναι καλύτερη από την Νασιονάλ η οποία πορεύεται με έναν μέτριο προπονητή χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες. Σαν ματς της χρονιάς έχει χαρακτηριστεί το αποψινό παιχνίδι για την Σπόρτινγκ και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο διπλό του 2,10.

121 Χέρτα - Γκλάντμπαχ  2     2,20  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Το κλίμα στην Χέρτα μετά και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είναι το καλύτερο αντίθετα με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι "πετάνε". Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ η Γκλάντμπαχ ενώ και η Χέρτα δεν βρίσκει με ευκολία δίχτυα. Το μομέντουμ όμως είναι με τη πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι πιστεύω πως εύκολα δύσκολα θα περάσουν από την έδρα της Χέρτα και θα πάρουν τη πρόκριση.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ...



Το 3-3 της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γ. ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στη χθεσινή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο
Άρσεναλ - Μπλάκμπερν 7-1 (2', 38' και 62' Φαν Πέρσι, 40' και 54' Οξλέιν-Τσάμπερλεϊν, 51' Αρτέτα, 93' Ανρί / 32' Πέντερσεν)
Νόριτς - Μπόλτον 2-0 (70' Σούρμαν, 85' Πίλκινγκτον)
ΚΠΡ - Γουλβς 1-2 (16' Ζαμόρα / 46' Τζάρβις, 71' Ντόιλ)
Στόουκ - Σάντερλαντ 0-1 (40' ΜακΚλιν)
Γουέστ Μπρομ - Σουόνσι 1-2 (56' Φορτουνέ / 55' Σίγκουρντσον, 59' Γκρέιαμ)
Γουΐγκαν - Έβερτον 1-1 (76' Φιλ Νέβιλ / 83' Ανιτσέμπε)
Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 3-0 (10' πέν. Αγκουέρο, 30' αυτ. Μπέιρντ, 72' Ντζέκο)

Κυριακή
Νιούκαστλ - Άστον Βίλα 2-1 (30' Ντεμπά Μπα, 71' Παπίς Σισέ / 45' Ρόμπι Κιν)
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 (35' αυτ. Έβανς, 46' Μάτα, 51' Νταβίντ Λουΐζ / 58' πέν. και 69' πέν. Ρούνεϊ, 84' Χαβιέρ Ερνάντες)

Δευτέρα
Λίβερπουλ - Τότεναμ (22:00)


Δείτε όλα τα γκολ της Αγωνιστικής:


Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. 3-3



4585 από buitre9



Νιούκαστλ - Άστον Βίλα 2-1



1552 από buitre9



Μάντσεστερ Σ. - Φούλαμ 3-0



7751 από buitre9



Άρσεναλ - Μπλάκμπερν 7-1



9324 από buitre9



ΚΠΡ - Γουλβς 1-2



6338 από buitre9



Στόουκ - Σάντερλαντ 0-1



7536 από buitre9



Γουεστ Μπρομ - Σουόνσι 1-2



7731 από buitre9



Νόριτς - Μπόλτον 2-0



1665 από buitre9



Γουίγκαν - Έβερτον 1-1



2994 από buitre9