Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΕΛ VS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Η΄ LA LA LOVE VS AI SE EU TE PEGO?





ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....
ΑΠΟΨΕ 21:45 (MEGA)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ




Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου (ώρα 19.00) θα αρχίσει την Παρασκευή 30 Μαρτίου και από ώρα 4.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές τους έχουν καθοριστεί ως εξής:
ΘΥΡΑ 2:  30 ευρώ
ΘΥΡΑ 3:  20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4:  25 ευρώ
ΘΥΡΑ 5:  20 ευρώ
ΘΥΡΑ 6:  12 ευρώ
ΘΥΡΑ 7:  17 ευρώ
ΘΥΡΑ 8:  30 ευρώ

Κάθε φίλαθλος με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ ένα (1) εισιτήριο, πάνω στο οποίο θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται επίσης η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" Ο ΑΠΟΕΛ, ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!



Παιχνίδι βγαλμένο από τα πιο τρελά του όνειρα είναι το αποψινό για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της φάσης των "8" του Champions League. Στο άλλο παιχνίδι, η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Τσέλσι εντός έδρας σε ένα παιχνίδι όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό.

102 ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης  UNDER  2,10  0-3 ΧΑΘΗΚΕ
Δεν χωρά αμφιβολία πως η Κύπρος ζει τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές της συλλογικής ιστορίας της. Μετά την Λιόν η Ρεάλ! Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμοι για ένα ακόμη θαύμα; Πάντως ο κόσμος που θα βρεθεί απόψε στο ΓΣΠ είναι έτοιμος να ζήσει ακόμη έναν άθλο.
Η κυπριακή ομάδα προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με την Ομόνοια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του κυπριακού πρωταθλήματος και θα πρέπει στα πλέι οφ να καλύψει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών για να κατακτήσει τον τίτλο. Στο αποψινό παιχνίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς αφού ξέρει πως η επίθεση της Ρεάλ πετάει φωτιές. Μεγάλη απουσία για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι ο Γκουστάβο Μαντούκα τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τρισκόφσκι.
Από την άλλη, η Ρεάλ προέρχεται από το 5-1 επί της Σοσιεδάδ που την έκανε να ξεσπάσει για τις δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστές ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Ιγκουαϊν. Στο Champions League οι "μερένχες" προέρχονται από την εύκολη πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-1 (εκτός) και 4-1(εντός). Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη Συνέντευξη Τύπου δήλωσε: "Πρέπει να σεβαστούμε τον ΑΠΟΕΛ έχει κάνει μια μαγική διοργάνωση και αξίζει να βρίσκεται εδώ". Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος δεν θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον Τσάμπι Αλόνσο τη θέση του οποίου θα πάρει ο Γκρανέρο ενώ απών θα είναι και οι Καρβάλιο, Ντι Μαρία και Ντιαρά.
Δύσκολο παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ, θα κυνηγήσει το θαύμα αλλά τόσο αυτός, όσο και η Ρεάλ επιθυμούν να κρατήσουν πρωταρχικά  το 0 στην άμυνα και αυτό μας διευκολύνει στην επιλογή του σημείου UNDER το οποίο δίνει στον ΟΠΑΠ απόδοση 2,10.
Ειδικά στοιχήματα: Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ο Ρονάλντο με απόδοση 3,10
Σκορ παιχνιδιού: 0-2 ΤΕΛΙΚΟ Απόδοση:  5,50

103 Μπενφίκα - Τσέλσι   1   2,30  UNDER  1,50  0-1 ΧΑΘΗΚΕ/ΠΕΡΑΣΕ
Οι Πορτογάλοι "το έχουν" απέναντι σε αγγλικές ομάδες μέσα στην έδρα τους αφού μετρούν 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στους τελευταίους 13 αγώνες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 0-0 με την Ολανένσε αποτέλεσμα που τους έφερε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ο κόουτς Ζεσούς έκανε το καθιερωμένο rotation έτσι ώστε οι παίκτες του να έχουν καλύτερη απόδοση στο αποψινό παιχνίδι και να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση. Απών θα είναι ο αμυντικός Γκαράι. Αξιοσημείωτο είναι πως η Μπενφίκα είναι αήττητη σε διεθνές παιχνίδι στην έδρα της έχοντας συμπληρώσει 10 παιχνίδια στην Ευρώπη.
Από την άλλη η Τσέλσι προέρχεται από το 0-0 με την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που έδειξε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι της Τότεναμ δημιούργησαν πολλές και καλές ευκαιρίες αλλά η αστοχία τους δεν τους άφησε να πετύχουν κάποιο γκολ. Άλλο Αγγλία όμως και άλλο Ευρώπη. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από την μεγάλη πρόκριση επί της Νάπολι στα πέναλτι και θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη τετράδα του Champions League παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ντι Ματέο η απουσία του Ιβάνοβιτς ενώ επιστρέφει ο Ραούλ Μεϊρέλες.
Εάν η Τσέλσι συνεχίσει και απόψε τις εμφανίσεις των τελευταίων μηνών τότε δεν έχει καμία τύχη απέναντι στην πολύ δυνατή στην έδρα της Μπενφίκα η οποία θέλει με νίκη να κάνει μεγάλο βήμα για τη πρόκριση στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΛΟΝΣΟ!





Την ανατροπή έκαναν Φερνάντο Αλόνσο και Ferrari στη Μαλαισία, καθώς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη φέτος. Ιστορική στιγμή για τη Sauber με τη δεύτερη θέση του Πέρεζ. Τρίτος ο Χάμιλτον. Διακόπηκε για 50 λεπτά ο αγώνας λόγω τροπικής καταιγίδας.
Οι καιρικές συνθήκες έκαναν δύσκολες τις προσπάθειες των πιλότων όλο το τριήμερο στη Σεπάνγκ, όμως σήμερα μια τροπική καταιγίδα έφερε την 50λεπτη διακοπή του αγώνα στον 9ο γύρο, καθώς μετέτρεψε την πίστα σε... λίμνη και ήταν αδύνατο να διεξαχθεί, με το αυτοκίνητο ασφαλείας να μπαίνει στην πίστα και να ακινητοποιεί τα μονοθέσια στη γραμμή εκκίνησης τερματισμού. Άπαντες μπήκαν στην αναμονή και περίμεναν να κοπάσει η βροχή, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα. Αυτό έγινε για κάτι λιγότερο από μια ώρα και η επανεκκίνηση δόθηκε με το αυτοκίνητο ασφαλείας να οδηγεί την κούρσα, καθώς έπρεπε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πρωταγωνιστών. Το αμάξι της Mercedes έμεινε για πέντε γύρους στην πίστα και στον 13ο γύρο μπήκε στα πιτς για να έχουμε ξανά αγώνα στη Μαλαισία.


Με την επανέναρξη, λοιπόν, αρκετοί πιλότοι πραγματοποίησαν το δεύτερο πιτ στοπ και κάπου εκεί καταστράφηκε ο αγώνας του Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός είχε τα ηνία από την εκκίνηση, όμως η καθυστέρηση στο πιτ στοπ του ήταν η βασική αιτία για να καταστραφεί ο αγώνας του.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 βγήκε στην πέμπτη θέση και κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη και να δώσει το παρών στο βάθρο. Από αυτό επωφελήθηκαν περισσότερο οι Φερνάντο Αλόνσο και Σέρχιο Πέρεζ.
Ο Ισπανός πέρασε μπροστά και δεν έχασε την πρωτιά σε κανένα σημείο, παρά το γεγονός ότι απειλήθηκε από τον Μεξικανό, έκανε την ανατροπή και χάρισε την πρώτη νίκη για φέτος στη Ferrari των πολλών προβλημάτων.
Όσον αφορά τον Πέρεζ, έκανε τα... αδύνατα δυνατά, πίεσε τον Αλόνσο για να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά ένα λάθος του στους τελευταίους γύρους τον άφησε δεύτερο στην πιο ιστορική στιγμή για τον Μεξικανό στην καριέρα του και τη Sauber από τότε που αποχώρησε η BMW.
Από εκεί και πέρα, μια επαφή στους τελευταίους γύρους με τον Ναράιν Καρθικέγιαν έφερε το κλαταρισμένο ελαστικό του Σεμπάστιαν Φέτελ, που ανάγκασε τον Γερμανό να μπει στα πιτς.
Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε αρκετές θέσεις, με αυτόν τον τρόπο και τερμάτισε 11ος, ενώ στον τελευταίο γύρο του δόθηκε εντολή να εγκαταλείψει, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.
Σχετικά με την πρώτη δεκάδα, οι Μαρκ Γουέμπερ, Κίμι Ραϊκόνεν ακολούθησαν την τριάδα του βάθρου, ο Μπρούνο Σένα πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα του (6ος) και η Force India είδε αμφότερα τα μονοθέσια εντός αυτής (7ος ο ντι Ρέστα, 9ος ο Χάλκενμπεργκ).
Την ίδια στιγμή είδαμε και μια έκπληξη και αυτή ήταν του Ζαν Ερίκ Βερν, ο οποίος έφερε στην όγδοη θέση την STR7. Τέλος, τη δεκάδα συμπλήρωσε ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μίκαελ Σουμάχερ, με τη Mercedes να αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Ρόζμπεργκ έμεινε εκτός δεκάδας (13ος).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Αλόνσο Ferrari Νικητής
Πέρεζ Sauber +2.2 secs
Χάμιλτον McLaren +14.5
Γουέμπερ Red Bull +17.6
Ραϊκόνεν Lotus Renault +29.4
Σένα Williams +37.6
Ντι Ρέστα Force India +44.4
Βερν Toro Rosso +46.9
Χάλκενμπεργκ Force India +47.8
Σουμάχερ Mercedes +49.9
Φέτελ Red Bull +75.5
Ριτσιάρντο Toro Rosso +76.8
Ρόζμπεργκ Mercedes +78.5
Μπάτον McLaren +79.7
Μάσα Ferrari +97.3
Πετρόφ Caterham +1 γύρο
Γκλοκ Marussia +1 γύρο
Κοβαλάινεν Caterham +1 γύρο
Μαλντονάντο Williams +2 γύρο
Πικ Marussia +2 γύρο
Καρθικέγιαν Hispania Racing +2 γύρο
Ντε λα Ρόσα Hispania Racing +2 γύρο
Εγκατέλειψαν
Κομπαγιάσι Sauber 46ο γύρο
Γκροζάν Lotus Renault 3ο γύρο
Βαθμολογία οδηγών
Αλόνσο 35
Χάμιλτον 30
Μπάτον 25
Γουέμπερ 24
Πέρεζ 22
Φέτελ 18
Ραϊκόνεν 16
Σένα 8
Κομπαγιάσι 8
Ντι Ρέστα 7
Βερν 4
Ριτσιάρντο 2
Χάλκενμπεργκ 2
Σουμάχερ 1
Βαθμολογία κατασκευαστών
McLaren 55
Red Bull 42
Ferrari 35
Sauber 30
Lotus Renault 16
Force India 9
Williams 8
Toro Rosso 6
Mercedes 1
Marussia 0
Caterham 0
Hispania Racing 0

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ!





Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε το... repeat στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας στη Σεπάνγκ και κατέκτησε τη δεύτερη pole position. Το 1-2 έκανε η McLaren με τον Τζένσον Μπάτον. Τρίτος ο Μίκαελ Σουμάχερ. Μπορεί να μην έβρεξε ούτε σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές στη Σεπάνγκ, όμως οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν και πάλι δύσκολη τη ζωή των πιλότων. Όχι, όμως, αυτών της McLaren, οι οποίοι κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις, παρά το γεγονός ότι ήταν... άφαντοι στα Q1 και Q2.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position, όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, και ο Τζένσον Μπάτον πραγματοποίησε το 1-2 για τα «ασημί βέλη». Ένα άλλο ασημένιο βέλος ήταν στην τρίτη θέση και πρόκειται για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατέβαλε κάθε προσπάθεια και ήταν κοντά στις McLaren, αλλά έχασε τη δεύτερη θέση στο τέλος της διαδικασίας.
Ακολούθησε ο Μαρκ Γουέμπερ, με τον Κίμι Ραϊκόνεν να είναι πίσω του. Ο Φινλανδός τα πήγε πολύ καλά και στο δεύτερος σκέλος έκανε και πρώτο χρόνο. Ωστόσο, έχει την ποινή των πέντε θέσεων και θα εκκινήσει 10ος. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήρθε έκτος, ενώ στη δεκάδα μπήκε και η έτερη Lotus Renaulτου Ρομάν Γκροζάν. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι ΡόζμπεργκΑλόνσοΠέρεζ, με τηFerrari να δείχνει γι' ακόμα μια φορά ότι τα προβλήματα που την ταλανίζουν δεν είναι λίγα. O Φελίπε Μάσα δεν κατάφερε να προκριθεί στο τρίτο σκέλος, αφού κατετάγη 12ος. Ο Βραζιλιάνος θα έχει μπροστά του τον Παστόρ Μαλντονάντο και πίσω του τους Σέναντι ΡέσταΡιτσιάρντο,ΧάλκενμπεργκΚομπαγιάσι, που επίσης αποκλείστηκαν από τη δεύτερη περιόδο.Τέλος, από το πρώτο σκέλος έμειναν εκτός οι ΒερνΚοβαλάινενΠετρόφΓκλοκΠικντε λα Ρόσα και Καρθικέγιαν δίχως να αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με το 107% και με τον Κοβαλάινεν να εκκινά από την τελευταία θέση, καθώς έχει δεχτεί και αυτός ποινή πέντε θέσεων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Χάμιλτον McLaren 1:37.813 1:37.106 1:36.219 14 γύροι
Μπάτον McLaren 1:37.575 1:36.928 1:36.368 14 γύροι
Σουμάχερ Mercedes 1:37.517 1:37.017 1:36.391 14 γύροι
Γουέμπερ Red Bull 1:37.172 1:37.375 1:36.461 19 γύροι
Ραϊκόνεν Lotus Renault 1:37.961 1:36.715 1:36.461 13 γύροι
Φέτελ Red Bull 1:38.102 1:37.419 1:36.634 14 γύροι
Γκροζάν Lotus Renault 1:38.058 1:37.338 1:36.658 14 γύροι
Ρόζμπεργκ Mercedes 1:37.696 1:36.996 1:36.664 14 γύροι
Αλόνσο Ferrari 1:38.151 1:37.379 1:37.566 16 γύροι
Πέρεζ Sauber 1:37.933 1:37.477 1:37.698 17 γύροι
Μαλντονάντο Williams 1:37.789 1:37.589 14 γύροι
Μάσα Ferrari 1:38.381 1:37.731 15 γύροι
Σένα Williams 1:38.437 1:37.841 13 γύροι
Ντι Ρέστα Force India 1:38.325 1:37.877 15 γύροι
Ριτσιάρντο Toro Rosso 1:38.419 1:37.883 14 γύροι
Χάλκενμπεργκ Force India 1:38.303 1:37.890 13 γύροι
Κομπαγιάσι Sauber 1:38.372 1:38.069 12 γύροι
Βερν Toro Rosso 1:39.077 7 γύροι
Κοβαλάινεν Caterham 1:39.306 9 γύροι
Πετρόφ Caterham 1:39.567 6 γύροι
Γκλοκ Marussia 1:40.903 8 γύροι
Πικ Marussia 1:41.250 8 γύροι
Ντε λα Ρόσα Hispania Racing 1:42.914 4 γύροι
Καρθικέγιαν Hispania Racing 1:43.655 6 γύροι
Q1 107% 1:43.974
Το γκριντ εκκίνησης με τις ποινές
Χάμιλτον
Μπάτον
Σουμάχερ
Γουέμπερ
Φέτελ
Γκροζάν
Ρόζμπεργκ
Αλόνσο
Πέρεζ
Ραϊκόνεν (ποινή πέντε θέσεων)
Μαλντονάντο
Μάσα
Σένα
Ντι Ρέστα
Ριτσιάρντο
Χάλκενμπεργκ
Κομπαγιάσι
Βερν
Πετρόφ
Γκλοκ
Πικ
Ντε λα Ρόσα
Καρθικέγιαν
Κοβαλάινεν (ποινή πέντε θέσεων)



Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LIVE

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΜΠΑΤΟΝ ΚΑΙ MCLAREN!



Τη πρώτη θέση του πρώτου Γκραν Πρι της σεζόν κέρδισε χτες ο Τζέισον Μπάτον ο οποίος ξεκινώντας από τη δεύτερη θέση κατάφερε να προσπεράσει χωρίς δυσκολία τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα,ακόμη και όταν το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την είσοδό του στη πίστα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Αυτή είναι η τρίτη νίκη του Μπάτον στη Μελβούρνη.
Δεύτερος τερμάτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε από την 6η θέση στην εκκίνηση, σε ένα τριήμερο που ξεκίνησε άσχημα αλλά ολοκληρώθηκε καλά για την Red Bull. Τρίτος τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον ενώ τέταρτος για πρώτη φορά στη πατρίδα του ο Μαρκ Γουέμπερ.
Κατά τα άλλα,ο χθεσινός αγώνας ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός αφού υπήρχαν "μάχες" ακόμη και μέχρι την γραμμή του τερματισμού. Ο Μίκαελ Σουμάχερ οδηγούσε μέχρι και τον 10ο γύρο για να ανέβει στο βάθρο αλλά κάπου εκεί η F1 W03 αντιμετώπισε προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων  για πρώτη φορά όπως δήλωσε ο πολυπρωταθλητής και μοιραία στο τέλος εγκατέλειψε τον αγώνα.
Η Ferrari ξεκίνησε άσχημα αλλά χάρη στην υπομονή του Φερνάντο Αλόνσο κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση. Βέβαια ο Ισπανός έχασε την μάχη από τον Ουέμπερ αλλά κατάφερε να συγκρατηθεί απέναντι στον ορμητικότατο Μαλντονάντο. Ο τελευταίος λόγω και της απειρίας του υπερέβαλλε στο τέλος με αποτέλεσμα η Williams να μείνει και πάλι χωρίς βαθμούς.
Ο τελευταίος γύρος ήταν δραματικός για πολλούς οδηγούς αφού ο Κομπαγιάσι κατετάγη 6ος ενώ ο τιμέιτ του, Σέρχιο Πέρεζ κατετάγη 8ος. Τέλος, στην έβδομη θέση τερμάτισε ο Κίμι Ραικόνεν στην επιστροφή του στην ενεργό δράση.






Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


1.Τζένσον Μπάτον McLaren Mercedes 1ωρ.34:09.565
2.Σεμπάστιαν Φέτελ Red Bull Renault +2.100δευτ.
3.Λιούις Χάμιλτον McLaren Mercedes +4.000
4.Mαρκ Γουέμπερ Red Bull Renault +4.500
5.Φερνάντο Αλόνσο Ferrari +21.500
6.Καμούι Κομπαγιάσι Sauber Ferrari +36.700
7.Κίμι Ράικονεν Lotus Renault +38.000
8.Σέρχιο Πέρες Sauber Ferrari +39.400
9.Ντανιέλ Ρικιάρντο Toro Rosso Ferrari +39.500
10.Πολ Ντι Ρέστα Force India Mercedes +39.700
11.Ζαν-Έρικ Βερν Toro Rosso Ferrari +39.800
12.Νίκο Ρόσμπεργκ Mercedes + 57.600
13.Παστόρ Μαλντονάντο Williams Renault + 1 γύρος
14.Τίμο Γκλοκ Marussia Cosworth +1 γύρος
15.Σαρλ Πικ Marussia Cosworth +1 γύρος
16.Μπρούνο Σένα Williams Cosworth + 1 γύρος

Ταχύτερος γύρος: Τζένσον Μπάτον (McLaren Mercedes) 1:29.187 

Βαθμολογία οδηγών
1.Μπάτον 25
2.Φέτελ 18
3.Χάμιλτον 15
4.Γουέμπερ 12
5.Αλόνσο 10
6.Κομπαγιάσι 8
7.Ράικονεν 6
8.Πέρες 4
9.Ρικιάρντο 2
10.Ντι Ρέστα 1

Βαθμολογία κατασκευαστών
1.McLaren Mercedes 40
2.Red Bull Renault 30
3.Sauber Ferrari 12
4.Ferrari 10
5.Lotus Renault 6
6.Toro Rosso Ferrari 2
7.Force India Mercedes 1




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ

Δείτε τον σωσία του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΣΟ" Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ" Ο ΘΡΥΛΟΣ!



Έφτασε επιτέλους η μέρα όπου θα κριθούν πολλά, σε όλα τα μέτωπα για το πρωτάθλημα της Super League. Ας τα πάρουμε όμως ένα-ένα. Ξεκινάμε από τα χθεσινά αποτελέσματα όπου ο ΑΡΗΣ με τη νίκη του με 1-0 επί του ΟΦΗ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την είσοδο στα πλέι οφ. Στο μεγάλο παιχνίδι της παραμονής ανάμεσα σε Εργοτέλη και Κέρκυρα, οι Κρητικοί πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ πήραν τη νίκη με 1-0 και παράλληλα μια βαθιά βαθμολογική ανάσα στη προσπάθειά τους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τέλος, στη Τρίπολη ο Αστέρας δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα το οποίο πήρε με τον Ναβάρο στο 54΄αφού ο Λεονάρντο στο 86΄ έκανε το τελικό 1-1.
Πάμε τώρα στα σημερινά πολύ σπουδαία παιχνίδια. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις 19:30 το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός μέσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές γκρέμισε ότι έχτιζε εδώ και 24 Αγωνιστικές! Αποκορύφωμα, η ήττα την περασμένη Κυριακή από την ΑΕΚ με 2-0 που τον έφερε 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός σε όλα τα "ντέρμπι" και όχι μόνο έχει αποδείξει πως χωρίς τον Λέτο δεν... "περπατάει". Αυτό όμως θέλει να το διαψεύσει απόψε η ομάδα του Φερέιρα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του εκτός του Λέτο και τον κεντρικό αμυντικό Μπουμσόνγκ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την "αυτοκτονία" μεσοβδόμαδα με την Μέταλιστ που έφερε μοιραία τον αποκλεισμό του από την οκτάδα του Europa League. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καλύτερη ομάδα από τους πράσινους και εάν ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού τότε δεν νομίζω πως θα έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Στις 15:00 έχουμε τρία παιχνίδια. Θα ξεκινήσουμε από το ντέρμπι Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα όπου και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς. Η Ξάνθη τις τελευταίες αγωνιστικές δεν βλέπεται αλλά νομίζω πως μέσα στην έδρα της δεν αστειεύεται και αν είναι σοβαρή θα πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα κουρασμένο και κακό ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια ώρα έχουμε τον αγώνα ανάμεσα στον ντεφορμέ Λεβαδειακό αλλά και τον εκπληκτικό Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν επειγόντως βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι κάνουν σίγουρα την καλύτερη χρονιά στην ιστορία τους αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκεί θέλουν να παραμείνουν μετά και το σημερινό παιχνίδι. Η τριάδα των αγώνων των 15:00 κλείνει με το παιχνίδι  ανάμεσα σε Πανιώνιο και Δόξα Δράμας εκεί όπου οι γηπεδούχοι Νεοσμυρνιώτες είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Δόξα η οποία είναι πλέον πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα κλείσουμε την ανάλυση των αγώνων με το παιχνίδι που θα γίνει στις 17:15 ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι παρόλο τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές συνεχίζουν να βρίσκονται σε δεινή θέση και θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά παραμονής. Ο Τάκης Λεμονής έχει δώσει άλλο αέρα στους Αγρινιώτες οι οποίοι μπαίνουν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και παίρνουν αυτό που θέλουν ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Αλλά φυσικά το έργο τους σήμερα είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν εξαιρετικό στα εκτός έδρας παιχνίδια ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3 και έχασαν έδαφος στην κατάκτηση της τρίτης θέσης. Γενικότερα πάντως στα εκτός έδρας παιχνίδια οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ πιο σοβαροί από ότι στα εντός έδρας, και παίρνουν σχετικά εύκολα τις νίκες. Βέβαια απέναντι του αναμένεται ένας ψυχωμένος Παναιτωλικός σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Για να δούμε...

382  Λεβαδειακός - Ατρόμητος   2   2,50  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
383  Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα    1    1,70  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
384  Πανιώνιος - Δόξα Δράμας  1   1,50   2-0 ΠΕΡΑΣΕ
413 Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ   1   2,55  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
425 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός   2    2,45  0-1 ΠΕΡΑΣΕ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ!



Το παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπόλτον διεκόπη οριστικά στο 42΄ αφού ο Φαμπρίς Μουάμπα των φιλοξενούμενων έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και σταμάτησε να αναπνέει."Παλεύει για τη ζωή του" λένε οι Άγγλοι.
Όλα έγιναν στο 42ο λεπτό όταν ο μέσος της Μπόλτον έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μαζεύτηκαν γύρω του παίκτες αλλά και τα δύο ιατρικά επιτελεία. Από τις κινήσεις των γιατρών αλλά και των παικτών φαινόταν πως ήταν κάτι το σοβαρό. Και δυστυχώς δεν είχαν άδικο. Οι γιατροί προσπαθούσαν με ανανήψεις να τον επαναφέρουν πάνω από 10 λεπτά αφού ο παίκτης ήταν ουσιαστικά νεκρός!
Τελικά αφού οι γιατροί έμειναν κάποια λεπτά από πάνω του, ο Χάουαρντ Γουέμπ σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού με τον Μουάμπα να μεταφέρεται στα αποδυτήρια και από εκεί αμέσως στο νοσοκομείο.
Τελευταία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία είναι ότι οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν αλλά η κατάστασή του παραμένει ακόμη κρίσιμη. 



FUTBOL-TV: Муамба колабира по време на... από FootballKing2192



ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ POLL POSITION Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ!



Η πρώτη poll position της χρονιάς πήγε στον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Μελβούρνης και η ομάδα του, η McLaren έκανε το 2-1 στον αγώνα.
Μπορεί στις δοκιμές εξέλιξης η McLaren ουσιαστικά να μην υπήρχε, κατάφερε όμως στις κατατακτήριες δοκιμές να κάνει δυναμική εμφάνιση.
Ο Λιούις Χάμιλτον με το απίστευτο 1:24.922 δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του, με τον Τζέισον Μπάτον να τερματίζει δεύτερος με χρόνο 1:25.074. Παρόλο που ο τελευταίος βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη μέση της δεκάδας κατάφερε στο τέλος να πάρει τη δεύτερη θέση δείχνοντας πως και φέτος η McLaren είναι ένα βήμα μπροστά από όλους.
Τρίτος κατατάγει ο Γάλλος Ρομάν Γκροζάν αφήνοντας πίσω του τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος δείχνει πιο δυνατός από ποτέ. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Μαρκ Γουέμπερ με χρόνο 1:25.651.
Όσον αφορά την Ferrari η καλή μέρα...από το πρωί φαίνεται. Με το... καλημέρα η Scuderia αντιμετώπισε  προβλήματα, με τον Φερνάντο Αλόνσο να έχει έξοδο στην δεύτερη περίοδο, γεγονός που έφερε την ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας. Ο Ισπανός εκνευρισμένος ζητούσε από τους υπευθύνους της ομάδας να τον βοηθήσουν, μάταια όμως αφού στο τέλος της διαδικασίας βρέθηκε εκτός δεκάδας. Το ίδιο ίσχυσε και για τον έτερο εκπρόσωπο της Ferrari τον Φελίπε Μάσα ο οποίος κατετάγη 16ος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1.Χάμιλτον McLaren 1:26.800 1:25.626 1:24.922 14 γύροι
2.Μπάτον McLaren 1:26.832 1:25.663 1:25.074 15 γύροι
3.Γκροζάν Lotus Renault 1:26.498 1:25.845 1:25.302 21 γύροι
4.Σουμάχερ Mercedes 1:26.586 1:25.571 1:25.336 18 γύροι
5.Γουέμπερ Red Bull 1:27.117 1:26.297 1:25.651 17 γύροι
6.Φέτελ Red Bull 1:26.773 1:25.982 1:25.668 18 γύροι
7.Ρόζμπεργκ Mercedes 1:26.763 1:25.469 1:25.686 16 γύροι
8.Μαλντονάντο Williams 1:26.803 1:26.206 1:25.908 20 γύροι
9.Χάλκενμπεργκ Force India 1:27.464 1:26.314 1:26.451 18 γύροι
10.Ριτσιάρντο Toro Rosso 1:27.024 1:26.319 Δεν έκανε χρόνο 16 γύροι
11.Βερν Toro Rosso1:26.493 1:26.429 12 γύροι
12.Αλόνσο Ferrari 1:26.688 1:26.494 12 γύροι
13.Κομπαγιάσι Sauber 1:26.182 1:26.590 12 γύροι
14.Σένα Williams 1:27.004 1:26.663 16 γύροι
15.Ντι Ρέστα Force India 1:27.469 1:27.086 16 γύροι
16.Μάσα Ferrari 1:27.633 1:27.497 16 γύροι
17.Πέρεζ Sauber 1:26.596 11 γύροι
18.Ραϊκόνεν Lotus Renault 1:27.758 9 γύροι
19.Κοβαλάινεν Caterham 1:28.679 7 γύροι
20.Πετρόφ Caterham 1:29.018 8 γύροι
21.Γκλοκ Marussia 1:30.923 10 γύροι
22.Πικ Marussia 1:31.670 9 γύροι 

23.Ντε λα Ρόσα Hispania Racing 1:33.495 6 γύροι
24.Καρθικέγιαν Hispania Racing 1:33.643 6 γύροι 


Δείτε την έξοδο του Φερνάντο Αλόνσο...







Φωτό από τις σημερινές κατατακτήριες...