Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"ΦΩΤΙΑ" ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!



Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου δεν μας τα είπε καθόλου καλά αφού ελάχιστες από τις προτάσεις μας πέρασαν. Στο σημερινό μικρό κουπόνι της Δευτέρας ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση στο Manchester, που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο στην Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρίσκεται στην πρώτη θέση με 83 βαθμούς και η Σίτι στη δεύτερη με 80. Νομίζω πως το βράδυ στο Manchester θα είναι πολύ καυτό!
Κατά τα άλλα, στο κουπόνι ξεχωρίζει ο άσος της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας απέναντι στην αδύναμη αλλά πολύ επικίνδυνη Ακαδέμικα, ένας άσος που στον ΟΠΑΠ φτάνει μέχρι και την απόδοση του 1,35.
Πολύ μεγάλο παιχνίδι γίνεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας εκεί όπου η Λανς αντιμετωπίζει τη Χάβρη σε μία αναμέτρηση επιβίωσης. Η Λανς βρίσκεται στην 15η θέση με 41 βαθμούς μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται η Χάβρη με 38 βαθμούς.
Τέλος, το κουπόνι συμπληρώνεται με τρία ακόμη παιχνίδια από τα οποία ξεχωρίζει ο άσος της Σίλκεμπορκ επί της Οντένσε για το Πρωτάθλημα της Δανίας.

Αναλυτικά:

365 Γιβασκίλα - Βάασα  2-3 γκολ  1,80  0-2 ΠΕΡΑΣΕ
366 Σίλκεμπορκ - Οντένσε   1  1,95 / G-G  1-1 ΠΕΡΑΣΕ
368 Λανς - Χάβρη   1   1,85  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
369 Μάντσεστερ Σ. - Μάντσεστερ Γ.  1   2,00  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
370 Σπόρτιγκ Λ. -Ακαδέμικα    1  1,35  2-1 ΠΕΡΑΣΕ

ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

370 Σπόρτιγκ Λ. - Ακαδέμικα   Χ2  2,43 2-1 ΧΑΘΗΚΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα το οποίο κρίθηκε στη παράταση ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον εκπληκτικό Ατρόμητο και ανακηρύχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2012. Ήρωας για τους ερυθρόλευκους ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος με γκολ του στο 119΄ έκανε το 2-1 και έστειλε τον Ολυμπιακό στα ουράνια.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκε με γκολ του Τζιμπούρ στο 29΄ αλλά ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη αφού ο Ιγκλέσιας στο 76΄ μετά από αδύναμο σουτ αλλά και κόντρα πάνω στον κακό χτες Χολέβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ γράφοντας το τελικό για τα 90΄ αγώνα 1-1. Μέχρι που φτάσαμε στο 119΄ όπου ο Φουστέρ έσωσε τον Ολυμπιακό από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.



Ο χθεσινός τελικός αποτέλεσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στους ερυθρόλευκους, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από 50.000 θεατές τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο περισσότερο στην απονομή και στους πανηγυρισμούς. Ο ίδιος ο Βάσκος δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου πως " Όσα έχω ζήσει με τον Ολυμπιακό έχουν ξεπεράσει τη φαντασία μου."
Για την κίνηση που έκανε στο κόσμο του Ολυμπιακού δείχνοντας τη καρδιά του δήλωσε: "Αυτό που εννοούσα αγγίζοντας τη καρδιά ήταν πως υπάρχουν πράγματα εκεί μέσα για αυτόν τον κόσμο. Πάντα όταν είσαι προπονητής ελπίζεις να ακούσεις το όνομά σου από την εξέδρα αλλά αυτό που έζησα με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν το περίμενα, δεν μου έχει ξανασυμβεί και ούτε νομίζω πως θα μου ξανασυμβεί και ποτέ."
Επίσης ρωτήθηκε τί τίτλο θα έβαζε σε όσα έχει ζήσει με τον Ολυμπιακό: "Μου αρέσει να έρχομαι στις Συνεντεύξεις Τύπου γιατί συνήθως μου γίνονται ευκολότερες ερωτήσεις. Το σίγουρο είναι πως θα έγραφα ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Θα το ξαναπώ. Αυτό που έζησα εδώ ήταν πέρα από τις προσδοκίες μου. Αυτό που έζησα στον Ολυμπιακό έχει ξεπεράσει τη φαντασία μου. Και αυτό δεν λέει πράγματα μόνο για τη δουλειά μου και για τους παίκτες μου αλλά και γι'αυτούς που μου το προσέφεραν"
Τέλος όταν του ζητήθηκε να πει ποια παιχνίδια δεν θα ξεχάσει ποτέ κοουτσάροντας τον Ολυμπιακό δήλωσε: "Όταν με ρωτούν για το ποιο ματς θα θυμάμαι δεν σημαίνει απαραιτήτως πως θα έχουμε νικήσει σε αυτό. Θυμάμαι για παράδειγμα, το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο όπου παίξαμε καταπληκτικά αλλά χάσαμε. Αλλά και αυτό με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας που φέραμε τελικά ισοπαλία. Νιώθω τυχερός γιατί έχω να θυμάμαι πολλά ωραία παιχνίδια αλλά και μερικά που δεν ήταν από τα καλύτερα. 





Γλέντι στον Βέρτη!


Οι πανηγυρισμοί βέβαια των ερυθρόλευκων δεν σταμάτησαν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια αλλά συνεχίστηκαν και στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Όλοι σχεδόν οι ερυθρόλευκοι έδωσαν το παρών μαζί με τις συντρόφους τους εκτός όμως από τους Βαγγέλη Μαρινάκη (ο οποίος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις), τον Πάμπλο Ορμπάιθ, τον Ιβάν Μαρκάνο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όλοι οι άλλοι ήταν εκεί.
Ο Νίκος Βέρτης τους καλωσόρισε και τους έδωσε συγχαρητήρια για τον τίτλο. "Παιδιά που είναι το Κύπελλο , το ξεχάσατε σπίτι;" είπε αστειευόμενος ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο φώναζαν ρυθμικά: "Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό"





Ξεκούραση τώρα και μετά...Αυστραλία!


Το προσεχές διάστημα προσφέρεται για ξεκούραση για τους "ερυθρόλευκους". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τους δώσει ολιγοήμερη άδεια αλλά σύντομα θα συγκεντρωθούν ξανά αφού οι υποχρεώσεις δεν τελείωσαν. Στις 15 Μαΐου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστραλία και το φιλικό με τη Βίκτορι της Μελβούρνης στις 19 του μηνός. Πιθανότατα με την ομάδα θα ταξιδέψουν και πολλοί από τους δανεικούς της ομάδας ενώ μετά και την επιστροφή τους στην Αθήνα οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την καλοκαιρινή τους άδεια.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;



Η τελευταία ηλεκτρονική ψηφοφορία πριν τις κρίσιμες Εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου με την συμμετοχή δεκάδων blogs και sites ξεκίνησε!


Τα στοιχεία της έρευνας:

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία με την πιο σοβαρή εταιρεία του διαδικτύου για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες. Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε κατά το δοκούν όπως συνηθίζουν διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων. 

-) Η ψηφοφορία θα διαρκέσει απο την Παρασκευή 27/4 14:00 έως το Σαββάτο 5/5 23:59.

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις τέτοιου μεγέθους, το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πληθυσμού. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-44. Τέτοιες δημοσκοπήσεις αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 45+ γίνεται επι το πλείστον απο τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη. 

-) Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ δεν είχε προστεθεί στη λίστα καθώς πλέον δεν προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με τον Νόμο Παυλόπουλου 3424/2006 Αρθρο 1 και Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 στο Άρθρο 98, παρ.8 τα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια είναι άκυρα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει για την ΑΠΟΧΗ και τα ΑΚΥΡΑ. Οι πολίτες που δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν άκυρο και λευκό δεν προσμετρώνται πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχουν! Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε αυτούς που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν.

-) Στην ψηφοφορία έχουν συμπεριλήφθει τα 19 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα αλλά και με υποψήφιους στο Επικρατείας.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:
Προσοχή! Ψηφίστε μόνο εαν είστε σίγουροι για την επιλογή σας. 
Οι αναποφάσιστοι έχετε περιθώριο μέχρι και την παραμονή των εκλογών.



Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ... ΚΟΥΠΟΝΙ



Γερμανία:
167 Αμβούργο - Μάιντς  1  1,95    0-0  ΧΑΘΗΚΕ
168 Βόλφσμπουρκ - Βέρντερ Βρέμης    OVER 1,45  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
169 Γκλάντμπαχ - Άουγκσμπουρκ    1   1,65  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
170 Καιζερσλάουτερν - Ντόρμουντ  OVER 1,50  2-5 ΠΕΡΑΣΕ
171 Λεβερκούζεν - Αννόβερο  Χ   3,40  1-0 ΧΑΘΗΚΕ
172 Μπάγερν - Στουτγάρδη  OVER 1,35 2-0 ΧΑΘΗΚΕ
173 Σάλκε - Χέρτα  1  1,40  4-0 ΠΕΡΑΣΕ
174 Φράιμπουρκ - Κολωνία  2  2,60  4-1 ΧΑΘΗΚΕ
175 Χόφενχαϊμ - Νυρεμβέργη  X   3,25  2-3 ΧΑΘΗΚΕ

Αγγλία:
176 Γουεστ Μπρομ - Άστον Βίλα   2   3,00  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
177 Γουίγκαν - Νιούκαστλ  1   2,55 4-0 ΠΕΡΑΣΕ
179 Σάντερλαντ - Μπόλτον  Χ2   1,62  2-2 ΠΕΡΑΣΕ
181 Στόουκ - Άρσεναλ   2   1,80 1-1 ΧΑΘΗΚΕ
256 Νόργουιτς - Λίβερπουλ  1X  1,77  0-3 ΧΑΘΗΚΕ

Ισπανία:
231 Εσπανιόλ - Χιχόν   Χ   3,60  0-3 ΧΑΘΗΚΕ
232 Λεβάντε - Γρανάδα  1   1,75  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
233 Σοσιεδάδ - Σανταντέρ  OVER 1,60  3-0  ΠΕΡΑΣΕ
234 Χετάφε - Μαγιόρκα   1   1,80  1-3 ΧΑΘΗΚΕ
280 Βιγιαρεάλ - Οσασούνα  1   1,60 1-1 ΧΑΘΗΚΕ

Ιταλία:
241 Κάλιαρι - Κίεβο   1   1,85   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
242 Παλέρμο - Κατάνια  1  2,10  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
275 Ρόμα - Νάπολι  1  2,35  2-2 ΧΑΘΗΚΕ

Γαλλία:
Τελικός Κυπέλλου:
274 Λυών - Κουβεγί   OVER   1,65 / NO GOAL 1,55  1-0 ΠΕΡΑΣΕ


Ελλάδα:
Τελικός Κυπέλλου
263 Ατρόμητος - Ολυμπιακός   2    1,30 / NO GOAL  1,60 1-1 ΧΑΘΗΚΕ


Καθόλου καλή μέρα η χθεσινή. Δεν μας βγήκαν πολλά παιχνίδια τα οποία αναμέναμε ως σίγουρα. Μεγαλύτερη απογοήτευση προσωπικά ήταν η Ιταλία με 0/3 ενώ δεν τα πήγαμε καλά ούτε στην Ισπανία αλλά ούτε και στην Γερμανία. Αλλά έτσι είναι το στοίχημα. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!!!!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"AI SE EU TE PEGO" Η΄ "BALLADA"

Το "Ai se eu te pego" αποτέλεσε το νούμερο 1 hit του φετινού χειμώνα ενώ αναμένεται και το καλοκαίρι να γίνεται χαμός όταν το τραγούδι του Michel Telo θα ακούγεται στα clubs! Το τραγούδι είχε τόσο μεγάλη απήχηση που η μουσική και ο χορός του συνόδευε τους πανηγυρισμούς μεγάλων ποδοσφαιρικών αστέρων. Για θυμηθείτε...



Ο πανηγυρισμός των Ρονάλντο και Μαρσέλο made...Ai se eu te pego!!



Το καινούριο σούπερ hit της Βραζιλίας αυτή τη περίοδο έχει τίτλο "Ballada" και μόνο μπαλάντα δεν είναι.  Πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό τραγούδι που φαίνεται να ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία του πασίγνωστου "Ai se eu te pego" του Michel Telo.
Ερμηνευτής του Ballada που αναμένεται να ξεσηκώσει το φετινό καλοκαίρι και τους πιο ήρεμους είναι ο Gustavo Lima!!!
Ακούστε το Νο1 Summer Hit!!





Τώρα ποιο είναι καλύτερο είναι δύσκολο να πούμε αλλά το αφήνουμε στη δική σας κρίση...
Τελικά "Ai se eu te pego" ή "Ballada";

ΑΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, Χ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ "ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ"



Μετά και τη χθεσινή...ματσάρα, σήμερα είναι η βραδιά του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν. Στο πρώτο παιχνίδι το οποίο έγινε στο Μόναχο οι Βαυαροί πήραν τη νίκη στο 90΄ με γκολ του Γκόμες ο οποίος έκανε και το τελικό 2-1. Απόψε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Άλλο "Αλιάντς Αρίνα" και άλλο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το ιστορικό διπλό το οποίο πέτυχαν στο "Καμπ Νου" επί της Μπαρτσελόνα με 1-2, και θέλουν μετά και το πρωτάθλημα να έχουν περάσει και στο τελικό του Champions League. Μοναδική απουσία για τον Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι αυτή του Ρικάρντο Καρβάλιο ο οποίος είναι τραυματίας.
Από την άλλη η Μπάγερν έχασε και μαθηματικά τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα και θέλει να σώσει τη χρονιά με την κατάκτηση του Champions League. Βέβαια μπροστά της θα έχει απόψε ένα μεγαθήριο αλλά για να φτάσει στο τελικό που γίνεται στην έδρα της πρέπει είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο να την αποκλείσει. Εκτός για τον Γιουπ Χάινκες θα είναι οι Φαν Μπούιτεν και Μπρένο ενώ επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα ο Μπάστιαν Σβαινστάϊγκερ.
Στοιχηματικά, δεν αξίζει ο άσος του 1,40, θα προτιμούσα σίγουρα το Χ του 4,25. Αλλά η συντακτική ομάδα του Sportstudio σας προτείνει ένα σημείο με ρίσκο το οποίο δεν είναι όμως αδύνατο. Και αυτή θα είναι η σημερινή μας spicy επιλογή. Επιλέγουμε λοιπόν το σημείο 1 ημίχρονο, Χ τελικό με απόδοση 22,00!

119 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν   Χ   4,25  /  1 Ημίχρονο, Χ τελικό  22,00  2-1 ΧΑΘΗΚΕ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ



462 Λυών - Λοριάν   1   1,40  3-2 ΠΕΡΑΣΕ
461 Γιουβέντους - Ρόμα  1 1,35   OVER 1,55 4-0 ΠΕΡΑΣΕ
460 Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης  Χ  3,35  3-2 ΧΑΘΗΚΕ
453 Γαλατασαράϊ - Φενέρμπαχτσέ  G-G  1,55 1-2 ΠΕΡΑΣΕ
440 Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ   1  1,50  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
439 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός  Χ2  2,06  4-0 ΧΑΘΗΚΕ
430 Κλαμπ Μπριζ - Άντερλεχτ   Χ   3,20   0-1 ΧΑΘΗΚΕ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΤΟ "ΑΝΤΙΟ" ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε χτες την ομάδα του Πειραιά δηλώνοντας πως μετά και το τέλος της φετινής σεζόν δηλαδή μετά και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο το άλλο Σάββατο, θα αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους για "προσωπικούς λόγους". Στην κοινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν Μαρινάκης και Βαλβέρδε δεν έλειψε η συγκίνηση τόσο από τον προπονητή του Ολυμπιακού όσο και από τον πρόεδρό του.
Δείτε ολόκληρη τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου Μαρινάκη - Βαλβέρδε:

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΣΟ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ, G-G ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!



Μετά και τους δύο ημιτελικούς του Champions League σειρά έχουν οι αντίστοιχοι ημιτελικοί του Europa League. Μόνο που εκεί το τρόπαιο είναι αποκλειστικά θέμα της Ιβηρικής Χερσονήσου αφού οι ομάδες που απαρτίζουν τα ημιτελικά είναι η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και οι ισπανικές Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά...

156 Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια  1  1,95   G-G  1,55  4-2 ΠΕΡΑΣΕ
Πρόκειται για έναν μεγάλο ισπανικό εμφύλιο. Οι γηπεδούχοι πριν από δύο χρόνια κατέκτησαν το τρόπαιο και ευελπιστούν σήμερα να πάρουν ένα καλό σκορ εν όψει και της δύσκολης ρεβάνς στο "Μεστάγια". Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προπόνησε χτες τους παίκτες του δίνοντάς τους τις τελευταίες οδηγίες χωρίς όμως να έχει στη διάθεσή του, τους Αντόνιο Λόπεζ και Σίλβιο Περέιρα οι οποίοι "τρέχουν" για να προλάβουν τη σημερινή αναμέτρηση. Σίγουρα απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο τιμωρημένος Ντιέγκο Γκοντίν. Να σημειώσουμε πως η Ατλέτικο προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-1 κάτι που την κρατά ζωντανή για την έξοδο στο επόμενο Europa League της ερχόμενης περιόδου.
Από την άλλη, η Βαλένθια είναι τρίτη στο πρωτάθλημα αλλά απέχει πάρα πολύ από τις δύο πρώτες, την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ. Οι "νυχτερίδες" του Ουνάι Έμερι έχουν τον πρώτο λόγο για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη κατάκτηση του Europa League ευελπιστώντας πως σήμερα θα θέσουν τις βάσεις για πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η Βαλένθια προέρχεται από τον διασυρμό με 4-0 από την Εσπανιόλ και η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Εκτός για την ομάδα του Έμερι θα είναι οι Μπάραγκαν και Μπανέγκα.
Αναμένεται πολύ ωραίο παιχνίδι, κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι κλειστό, με ρίσκο όμως τα πολλά γκολ. Πιστεύω περισσότερο στο G-G. Ανάμεσα από τις δύο ομάδες πάντως, θα έδινα ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Ατλέτικο.

157 Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Αθλέτικ Μπιλμπάο  G-G  1,50   2  2,55  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι δύο μεγάλες εκπλήξεις της διοργάνωσης βρίσκονται επιτέλους αντιμέτωπες.  Σε μεγάλα κέφια βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας ενώ τη περασμένη αγωνιστική κέρδισαν την Μπενφίκα με 1-0 μετά από 3 χρόνια! Στο προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκε απέναντι στη Μέταλιστ αλλά δίκαια πήρε την μεγάλη πρόκριση. Μετά από μακρά απουσία έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο κεντρικός αμυντικός Ονιέβου αλλά δεν θεωρείται ακόμη έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εκτός από το αποψινό παιχνίδι θα είναι επίσης και ο στόπερ Ροντρίγκεζ, ο χαφ Ρινάουδο και ο εξτρέμ Γέφρεν.
Πολλές οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπιλμπάο και σε συνδυασμό με το περιορισμένο ρόστερ της είναι λογικό αυτό κάπου να της στοιχίσει. Και της στοίχισε στο πρωτάθλημα εκεί όπου δύσκολα θα προλάβει το τρένο της εξόδου στην Ευρώπη για τη νέα χρονιά. Έχει εναποθέσει λοιπόν τις ελπίδες της στο Europa League εκεί όπου μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει μία εκπληκτική πορεία αφού μεταξύ άλλων έχει αποκλείσει με σχετική ευκολία τις Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και Σάλκε. Στα αγωνιστικά τιμωρημένος είναι σήμερα ο βασικός και αναντικατάστατος Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο χαφ Μουνιαϊν ο οποίος έλειψε από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.
Παιχνίδι για γερά νεύρα το αποψινό, η Σπόρτινγκ δεν δέχεται εύκολα γκολ αλλά με μία τέτοια Μπιλμπάο η οποία σκοράρει κατά ριπάς στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια όλα είναι πιθανά. Προβάδισμα το g-g του 1,50 αλλά μην αποκλείσετε και το 2 της Μπιλμπάο.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

SUPER LEAGUE: ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ



Ενώ το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί, με τον Ολυμπιακό δίκαια να στέφεται και φέτος Πρωταθλητής Ελλάδος, με τις ομάδες των playoffs να έχουν ήδη καθοριστεί, το ενδιαφέρον πέφτει στην μεγάλη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκεί όπου Λεβαδειακός, Ξάνθη, Εργοτέλης, Πανιώνιος,Κέρκυρα και λιγότερο ο Παναιτωλικός παλεύουν μέχρι την ύστατη ώρα για την παραμονή τους στη κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του. Αύριο αντιμετωπίζει στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Εργοτέλη σε ένα παιχνίδι όπου όποια ομάδα χάσει(ιδιαίτερα ο Εργοτέλης) μπαίνει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Οι Κρητικοί βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν επειγόντως νίκη. Κάτω ακριβώς από τον Εργοτέλη βρίσκεται η Κέρκυρα με 28 βαθμούς η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη και πήρε μεγάλο διπλό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό με 0-1! Στην αυριανή αγωνιστική αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον ΟΦΗ ο οποίος είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Από την άλλη μετά από μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0 ο Παναιτωλικός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι ξανά στη Football League. Οι Αγρινιώτες βαθμολογικά έχουν πιθανότητες παραμονής αλλά πρέπει να συμβούν πράγματα και θάματα για να τις επαληθεύσουν. Αύριο αντιμετωπίζουν εντός τον ΑΡΗ ο οποίος θέλει με νίκη να ελπίζει για είσοδο στα playoffs. (Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δικαστικές διαδικασίες εάν κάποιες από τις παραπάνω ομάδες δεν τηρήσουν τις προδιαγραφές για είσοδο στα playoffs, όπως οικονομικά χρέη, διοικητική ανυπαρξία κ.α). Σε δεινή θέση βρίσκονται και ο Πανιώνιος με τη Ξάνθη οι οποίοι κονταροχτυπιούνται αύριο στη Νέα Σμύρνη. Και οι δύο έχουν 32 βαθμούς αλλά όποια χάσει θα αγωνιά μέχρι και τη τελευταία στιγμή για τη σωτηρία της.
Όπως καταλάβατε η αυριανή 29η Αγωνιστική είναι η κρισιμότερη όσον αφορά το θέμα του υποβιβασμού. Άραγε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα ακολουθήσουν την Δόξα Δράμας στη Football League; Θα το μάθουμε αύριο ή θα περιμένουμε μέχρι και τη Κυριακή;
Ίδωμεν...

29η Αγωνιστική
Προτάσεις Στοιχήματος!

131 ΑΕΚ - Ατρόμητος  G-G 1,85   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
132 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός  Χ  3,00 0-2 ΧΑΘΗΚΕ
133 Εργοτέλης - Λεβαδειακός   1  1,85  G-G 1,85 0-1 ΧΑΘΗΚΕ
134 Κέρκυρα - ΟΦΗ   1  1,35  4-1 ΠΕΡΑΣΕ
135 Παναιτωλικός - ΑΡΗΣ   1   1,85  5-1 ΠΕΡΑΣΕ
136 Πανιώνιος - Ξάνθη  1   2,10  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
137 ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας   1 1,10 2-0 ΠΕΡΑΣΕ
138 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός   2  1,65 0-4 ΠΕΡΑΣΕ


ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ



Η Πρέμιερ Λιγκ επέλεξε τα 10 ωραιότερα γκολ στα 20 χρόνια από την ίδρυση της και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει για το κορυφαίο. Απολαύστε σε δράση τους Καντονά,Μέργκαμπ, Σίρερ, Ανρί, Ρούνευ...
Ψηφίστε το ωραιότερο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ ΕΔΩ

1. Ματ Λε Τισιέ (Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-1, 24 Οκτωβρίου 1993) 



Matt Le Tissier από lilmarcus



2. Ματ Λε Τισιέ (Μπλάκμπερν - Σαουθάμπτον 3-2, 10 Δεκεμβρίου 1994)


 
Γκολάρα Λε Τισιέ (Μπλάκμπερν - Σαουθάμπτον) από texniti



3. Τόνι Γεμπόα (Λιντς - Λίβερπουλ 1-0, 21 Αυγούστου 1995)



Τόνι Γεμπόα (Λιντς - Λίβερπουλ) από texniti



4. Ντέιβιντ Μπέκαμ (Γουίμπλετον - Μάντσεστερ Γ. 0-3, 17 Αυγούστου 1996)



O Mπέκαμ σκοράρει από το κέντρο (Γουίμπλεντον -... από texniti



5. Ερίκ Καντονά (Μάντσεστερ Γ. - Σάντερλαντ 5-0, 21 Δεκεμβρίου 1996)



Cantona  goal από mh176



6. Πάολο ντι Κάνιο (Γουέστ Χαμ - Γουίμπλετον 2-1, 26 Μαρτίου 2000)



Ντι Κάνιο (Γουέστ Χαμ - Γουίμπλεντον) από texniti



7. Τιερί Ανρί (Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γ. 1-0, 1 Οκτωβρίου 2000)



Maginfique But De Thierry Henry Avec Arsenal από FCGBORDEAUX



8. Ντένις Μπέργκαμπ (Νιούκαστλ - Άρσεναλ 0-2, 2 Μαρτίου 2002)



Le bijou de Dennis Bergkamp από Chronofoot



9. Άλαν Σίρερ (Νιούκαστλ - Έβερτον 2-1, 1 Δεκεμβρίου 2002)



Γκολ-φωτοβολίδα του Σίρερ (Νιούκαστλ - Έβερτον) από texniti



10. Γουέιν Ρούνεϋ ( Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι  2-1, 12 Φεβρουαρίου 2011)



To ψαλιδάκι του Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -... από texniti

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ "ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΙΝΑ"


Δυο ομάδες με ένδοξο παρελθόν η Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες απόψε στο Μόναχο σε ένα από τα classico της διοργάνωσης.
Βαυαροί εναντίον Μαδριλένων, ένα ζευγάρι που προσφέρεται για κλασικές νύχτες Champions League.
Η προϊστορία των αγώνων τους στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι μεγάλη και πάντα καθηλωτική για τους λάτρεις της μπάλας.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν πολλές συγκινήσεις στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές του '00 που μεσουρανούσαν στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Από το 1998 μέχρι το 2002 κατέκτησαν 3 φορές το τρόπαιο όντας από την αρχή της διοργάνωσης το απόλυτο φαβορί. Πάντως όλα τα παιχνίδια και των δύο ήταν αμφίρροπα.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα και οι δύο ομάδες είναι πεσμένες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με την Μπάγερν να έχει 8 χρόνια να περάσει από τα προημιτελικά και τη Ρεάλ να έχει μέσα στη προηγούμενη δεκαετία έξι χρόνια να περάσει στους "8". Συνολικά σε ημιτελική φάση έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές με την Μπάγερν να μετρά 3 προκρίσεις(1976, 1987,2001) και τη Ρεάλ μία. (2000)



100 Μπάγερν - Ρεάλ  G-G 1,40  OVER 1,65  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Μπάγερν προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στη Μπουντεσλίγκα κάτι το οποίο κατά 95% της στέρησε και τον τίτλο αφού η Ντόρμουντ χρειάζεται ένα βαθμό στις τελευταίες 3 αγωνιστικές για να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της. Πλέον μοναδικός στόχος των Βαυαρών είναι το Champions League ο τελικός του οποίου γίνεται στην έδρα τους. Ο Φαν Μπούιτεν θα είναι απών και από το αποψινό παιχνίδι λόγω κατάγματος στο μετατάρσιο ενώ εκτός είναι και ο μακροχρόνια τραυματίας Μπρένο.
Από την άλλη η Ρεάλ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Χιχόν με 1-3 και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.Έφτασε τα 107 γκολ ενεργητικό ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε το φράγμα των 40 τερμάτων! Συνολικά έχει 59 γκολ σε 55 αγώνες επίδοση που αποτελεί ρεκόρ. Ρικάρντο Καρβάλιο και  Λασανά Ντιαρά θα είναι οι μοναδικές απουσίες του Μουρίνιο αφού Μαρσέλο και Ντι Μαρία ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Δύσκολο παιχνίδι, δεν πιστεύω πως θα είναι κλειστό αφού τόσο η Ρεάλ, όσο και η Μπάγερν κατέχουν τις καλύτερες επιθέσεις της Ευρώπης φέτος, γι'αυτό και θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΡΟΣΜΠΕΡΚ!



Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Formula 1 πέτυχε χτες ο Νίκο Ρόσμπερκ στον τρίτο γύρο της σεζόν, στο Γκραν Πρι της Σανγκάης. Ο Γερμανός πιλότος έβαλε τα "γυαλιά" στα φαβορί και πέτυχε τη παρθενική του νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Τζέισον Μπάτον και τρίτος ο Λιούις Χάμιλτον.
Μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος αν και ξεκίνησε από την δεύτερη θέση τελικά δεν κατάφερε να τερματίσει αφού εγκατέλειψε ύστερα από λάθος του μηχανικού του στο δεύτερο πιτ στοπ.
Όσον αφορά τους οδηγούς της Ferrari τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Ο Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε στην ένατη θέση ενώ ο ομόσταβλός του Φελίπε Μάσα στην δέκατη τρίτη.
Τέλος, άτυχος ήταν και ο Κίμι Ράικονεν ο οποίος έχασε από τα χέρια του την δεύτερη θέση. Ο Φιλανδός πιλότος μέχρι και τον 50ό γύρο βρισκόταν στην δεύτερη θέση, μετά όμως κατρακύλησε στην 14η!

Αναλυτικά η κατάταξη του χθεσινού αγώνα:

1. Ρόσμπεργκ, Mercedes, 1:36:26.929 
2. Μπάτον, McLaren, +20.626 
3. Χάμιλτον, McLaren, +26.012 
4. Γουέμπερ, Red Bull, +27.924 
5. Φέτελ, Red Bull, +30.483 
6. Γκροσεάν, Lotus, +31.491 
7. Σένα, Williams, 34.597 
8. Μαλδονάδο, Williams, +35.643 
9. Αλόνσο, Ferrari,+37.256 
10. Κομπαγιάσι, Sauber, +38.720 
11. Πέρες, Sauber, +41.066 
12. Ντι Ρέστα, Force India, 42.273 
13. Μάσα, Ferrari, 42.700 
14. Ραϊκόνεν, Lotus, +50.500 
15. Χούλκενμπεργκ, Force India, +51.200 
16. Βερνιέ, Toro Rosso, +51.700 
17. Ρικιάρντο, Toro Rosso, +1:03.100 
18. Πετρόφ, Caterham, +1 γύρος 
19. Γκλοκ, Marussia, +1 γύρος 
20. Πικ, Marussia, +1 γύρος 
21. Ντε Λα Ρόσα, HRT, +1 γύρος 
22. Καρθικέγιαν, HRT, +2 γύροι 
23. Κοβαλάινεν, Caterham, +2 γύροι 



Βαθμολογία οδηγών:


1. Χάμιλτον, 45 
2. Μπάτον, 43 
3. Αλόνσο, 37 
4. Γουέμπερ, 36 
5. Φέτελ, 28 
6. Ρόσμπεργκ, 25 
7. Πέρες,22 
8. Ραϊκόνεν, 16 
9. Σένα, 14 
10. Κομπαγιάσι,9 
11. Γκροσεάν, 8 
12. Ντι Ρέστα,7 
13. Βερνιέ, 4 
14. Μαλδονάδο, 4 
15. Ρικιάρντο, 2 
16. Χούλκενμπεργκ, 2 
17. Σουμάχερ, 1 



Βαθμολογία κατασκευαστών:


1. McLaren, 88 
2. Red Bull, 64 
3. Ferrari, 37 
4. Sauber, 31 
5. Mercedes, 26 
6. Lotus- Renault, 24 
7. Williams, 18 
8. Force India, 9 
9. Toro Rosso, 6 

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ...ΣΤΟΙΧΗΜΑ!



Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια σας Πολλά! Μετά και τον... μεσημεριανό οβελία είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις εκτιμήσεις μας για τα σημερινά παιχνίδια του κουπονιού.
Να υπενθυμίσουμε πως όλα τα παιχνίδια των ιταλικών πρωταθλημάτων έχουν αναβληθεί λόγω και του χθεσινού απροσδόκητου θανάτου του παίκτη της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι.
Αναλυτικά για σήμερα Κυριακή του Πάσχα ξεχωρίζουν:

285 Γκλάντμπαχ - Κολωνία   1   1,40   3-0 ΠΕΡΑΣΕ
287 Μπέτις - Οσασούνα  G-G  1,60  OVER  1,75  1-0 ΧΑΘΗΚΕ
289 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα   OVER  1,45 4-0 ΠΕΡΑΣΕ
294 Σεντ Ετιέν - Μπρεστ   1  1,60  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
295 Σοσό - Ντιζόν  1  1,85  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
296 Φράιμπουρκ - Χόφενχαϊμ   Χ   3,25  0-0 ΠΕΡΑΣΕ
297 Τότεναμ - Τσέλσι  G-G 1,55  1-5 ΠΕΡΑΣΕ
299 Οσέρ - Παρί Σ.Ζ  2  1,95  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
300 Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης   2   2,20  OVER  1,65  0-1 ΠΕΡΑΣΕ

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο στην ιστορία της έχει η Λίβερπουλ η οποία επικράτησε της Έβερτον με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του FA Cup παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Οι "κόκκινοι" με γκολ του Κάρολ στο 87΄ έκαναν το 2-1 και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 το οποίο είχε πραγματοποιηθεί από το 24ο μόλις λεπτό με γκολ του Γέλαβιτς μετά από τραγικό λάθος των κεντρικών αμυντικών της Λίβερπουλ. Το ημίχρονο του παιχνιδιού τελείωσε με το σκορ να είναι στο 1-0 σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Όλα αυτά όμως άλλαξαν από το 60΄ και μετά. Η θέληση της Λίβερπουλ να πετύχει γκολ αλλά και οι ανοιχτοί διάδρομοι τους οποίους άφηνε στην Έβερτον έδωσαν στο παιχνίδι πολύ γρήγορο και εξοντωτικό ρυθμό.
Το γκολ της ισοφάρισης της Λίβερπουλ προήλθε από τραγικό λάθος της άμυνας της Έβερτον όπως ακριβώς είχε προηγηθεί και η τυπικά φιλοξενούμενη. Ο Ντιστέιν έκανε στο 66ο λεπτό τραγικό γύρισμα προς τον γκολκίπερ της Έβερτον, η μπάλα δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν αλλά στον Σουάρεζ ο οποίος πήρε την μπάλα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Και εκεί που έλεγαν πως το παιχνίδι θα πάει στη παράταση το "μαύρο πρόβατο" της Λίβερπουλ Άντι Κάρολ έκανε με κεφαλιά το 2-1 στο 88΄ εξιλεώνοντας τόσο τον εαυτό του όσο και την πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο Λίβερπουλ.
Να σημειώσουμε πως οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια λόγω της 23ης επετείου από την τραγωδία του Χίλσμπορο την Κυριακή.
Ο δεύτερος ημιτελικός διεξάγεται αύριο στις 20:00 (ΕΤ-3, Sportstudio) ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι.


Liverpool 2-1 Everton από goalsarena2012-3

1ος Ο ΡΟΣΜΠΕΡΚ, 11ος Ο ΦΕΤΕΛ!



Την πρώτη poll position της καριέρας του πανηγύρισε ο Νίκο Ρόσμπερκ στο τρίτο γύρο της σεζόν στο Γκραν Πρι της Σανγκάης. Η Mercedes έκανε για πρώτη φορά το 1-2 στα pit αφού ο Μίκαελ Σουμάχερ εκμεταλλεύτηκε την ποινή του Χάμιλτον και θα εκκινήσει από την δεύτερη θέση. Από την 11η θέση θα ξεκινήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε στην δεύτερη θέση όμως εξαιτίας της αλλαγής στο κιβώτιο ταχυτήτων του επιβλήθηκε ποινή 5 θέσεων. Πολύ καλή ήταν η απόδοση των πιλότων της Sauber αφού τόσο ο Κομπαγιάσι όσο και ο Πέρες βρέθηκαν στον τελικό της διαδικασίας με τον Ιάπωνα να πλασάρεται στην τέταρτη θέση και τον Πέρες στην όγδοη. Από την άλλη, από την 11η θέση θα εκκινήσει ο Φέτελ αφού δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και έμεινε εκτός δεκάδας από τις 18/10/2009!


Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Ρόσμπεργκ, Mercedes, 1:35.121
2. Χάμιλτον, McLaren, +0.505*
3. Σουμάχερ, Mercedes, +0.570
4. Κομπαγιάσι, Sauber, +0.663
5. Ραϊκόνεν, Lotus, +0.777
6. Μπάτον, McLaren, +1.070
7. Γουέμπερ, Red Bull, +1.169
8. Πέρες, Sauber, +1.403
9. Αλόνσο, Ferrari,+1.501
10. Γκροσεάν, Lotus
11. Φέτελ, Red Bull
12. Μάσα, Ferrari
13. Μαλδονάδο, Williams
14. Σένα, Williams
15. Ντι Ρέστα, Force India
16. Χούλκενμπεργκ, Force India
17. Ρικιάρντο, Toro Rosso
18.Βερνιέ, Toro Rosso
19. Κοβαλάινεν, Caterham
20. Πετρόφ, Caterham
21. Γκλοκ, Marussia
22. Πικ, Marussia
23. Ντε Λα Ρόσα, HRT
24. Καρθικέγιαν, HRT

* Ποινή πέντε θέσεων, για αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων

ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

3 ΑΣΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ




189 Κλερμόν - Ανζέ   1   1,80  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Κλερμόν πήρε το βαθμό στη Ρεμς τη προηγούμενη αγωνιστική αν και άξιζε τη νίκη. Αυτήν θα επιδιώξει να κάνει απόψε στην έδρα της απέναντι στην Ανζέ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ένα βαθμό διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στο Σαμπιονά. Ξέρει πως εάν χάσει το αποψινό παιχνίδι το όνειρο της ανόδου θα απομακρυνθεί. Από την άλλη το τρίποντο θέλει και η Ανζέ η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο μακριά από την έδρα της δεν πείθει. Για την Κλερμόν απόντες είναι οι Περινέλ, Μποκορνί, Εσόρ, Φομάν, Ριβιέρ ενώ γυρίζει ο μεσοεπιθετικός Ναμλί. Για τους φιλοξενούμενους δεν θα παίξουν οι Ενάν, Ρουσό και Ριγκά.
Η Κλερμόν είναι ξεκάθαρα πολύ καλύτερη ομάδα από την Ανζέ. Παίζει στην έδρα της έχει πολύ ισχυρό κίνητρο και σε συνδυασμό με την πολύ κακή εικόνα της Ανζέ εκτός έδρας ο άσος του 1,80 εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.

196 Στουτγάρδη - Βέρντερ Βρέμης  1  1,75   OVER 1,55  4-1 ΠΕΡΑΣΕ
Σε τρελά κέφια βρίσκεται η Στουτγάρδη. Η ομάδα του Λαμπαντία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύσκολα θα χάσει την έξοδο στην Ευρώπη αλλά κυνηγά το κάτι παραπάνω που είναι η έξοδος στο Champions League. Προέρχεται από ανατροπή τη προηγούμενη αγωνιστική επί της Άουγκσμπουρκ και μάλιστα εκτός έδρας με σκόρερ τους Τάσκι, Χάρνικ και Ιμπίσεβιτς. Οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα έχει η Στουτγάρδη που εντός έδρας δείχνει ακατανίκητη. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Κουζμάνοβιτς και εκτός ο Μπουλαρούζ. Από την άλλη, η Βέρντερ βρίσκεται μία θέση κάτω από την Στουτγάρδη με συνολικά 42 βαθμούς. Προέρχεται από το 2-2 με τη Γκλάντμπαχ σε ένα παιχνίδι που η τύχη ήταν με το μέρος της. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 27΄, στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες, η Γκλάντμπαχ έκανε το 2-1 και για να έρθει στο 74΄ ο Νάλντο να κάνει το τελικό 2-2. Πάλι καλά να λέει η Βέρντερ, η οποία δεν τρελαίνει με την απόδοση της, είναι ασταθής και πολύ μέτρια αγωνιστικά. Εκτός του αποψινού παιχνιδιού βρίσκονται οι Μπένις, Αρναούτοβιτς, Μπάρκφρεντε,ο μέσος Εκιτσι και ο αμυντικός Πρεντλ.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, "πετούν" αγωνιστικά εν αντιθέσει με την Βέρντερ η οποία δυσκολεύεται να κάνει το παιχνίδι της. Πολύ καλός ο άσος του 1,75 αλλά και το OVER του 1,55.

200 Αλμερία - Βιγιαρεάλ Β  1   1,70   G-G 1,70   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Καταστροφικό το ντεμπούτο του Βίγκο στον πάγκο της Αλμερία. Ηττήθηκε τη προηγούμενη αγωνιστική στην Ουέσκα με 1-0 με γκολ πρώην παίκτη της! Αυτή η ήττα ανάγκασε την Αλμερία να βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος εκτός ζώνης πλέι οφ αφού μετρά συνολικά 7 παιχνίδια χωρίς νίκη.
Εκτός για το σημερινό παιχνίδι βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ουγιόα (24 γκολ) ενώ αμφίβολος είναι ο μεσοεπιθετικός Σοριάνο.  Από την άλλη, ο 30χρονος Χούλιο Βελάθκεθ κάνει θαύματα με τη Βιγιαρεάλ Β. Στα τελευταία 7 παιχνίδια μετρά 5 νίκες και ουσιαστικά κατά 90% έχει εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία. Ο Βελάθκεθ δεν μετρά απουσίες αφού η ομάδα του είναι κομπλέ ενώ επιστρέφει και ο στόπερ Λεζέν.
Η Βιγιαρεάλ Β μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και να θέλει να διευρύνει το σερί της όμως πιστεύω πως η Αλμερία έχει καλύτερη ομάδα, υψηλότερο κίνητρο αλλά και έδρα και μέσα σε αυτή η Βιγιαρεάλ θα περάσει δύσκολες στιγμές.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ



Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια σας Πολλά. Το Sportstudio και την Μ. Εβδομάδα είναι και θα είναι πιστό στο ραντεβού του με τις στοιχηματικές εκτιμήσεις. Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη το κουπόνι μπορεί να είναι μικρό αλλά περιέχει παιχνίδια με έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Εμείς με τις επιλογές μας, σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ και πάνω απ'όλα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.

182 Σεβίλλη - Σαραγόσα   G-G 1,65   3-0 ΧΑΘΗΚΕ
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και συνάμα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βέβαια δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους αφού η απόστασή τους από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League είναι μόλις 4 βαθμοί. Βρίσκονται όμως μέσα στο παιχνίδι και για την έξοδο στο Champions League αφού η απόστασή από την 4η Βαλένθια είναι 7 βαθμοί. Για να καταφέρει όμως να πετύχει το στόχο της η Σεβίλλη οφείλει να κερδίζει παιχνίδια σαν και το αποψινό. Απουσίες πολλές και σημαντικές. Κανουτέ, Ρέγες, Σπάχιτς, Καμπάνια και Περότι είναι εκτός για το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη η Σαραγόσα λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη Μπαρτσελόνα αλλά μετά και το 1-1 ήρθε η κατάρρευση. Προέρχεται από δύο μεγάλα σερί διπλά απέναντι σε Βαλένθια και Χιχόν και θέλει και το αποψινό τρίποντο για να συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της. Μοναδικός απών ο Άμπρααμ ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει και πάλι στο...σπίτι του. Ο άσος του 1,40 δεν αξίζει ιδίως για μία Σεβίλλη η οποία δεν είναι καθόλου ομάδα...εμπιστοσύνης. Η Σαραγόσα παλεύει για τη σωτηρία της, θέλει γκολ όπως και η Σεβίλλη. Αξίζει το G-G του 1,65.

176 Βιγιαρεάλ - Μάλαγα   1   2,25   G-G  1,50   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού αφού απέχει από αυτήν μόνο 4 βαθμούς. Η παραμονή της στη κατηγορία περνάει από το "Μαδριγάλ" όπου εκεί θα δώσει τα 4 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια αρχής γενομένης από το σημερινό με την εκπληκτική φέτος Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι μετά και τη νίκη τους με 3-0 επί της Σανταντέρ βρίσκονται για πρώτη φορά φέτος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Απόντες για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ο οποίος μαζί με τον Καθόρλα επιστρέφουν στα παλιά λημέρια θα είναι ο Καμπαγέρο, ο Τουλαλάν, ο Χοακίν και ο Ντεμικέλις. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί πως η Μάλαγα δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στις τελευταίες 9 αγωνιστικές. Για τους γηπεδούχους απών θα είναι ο επιθετικός Ρόσι.
Η Βιγιαρεάλ θέλει εναγωνίως βαθμούς για τη παραμονή της στη κατηγορία και εάν δεν κερδίζει στην έδρα της τότε ο υποβιβασμός θα είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Μάλαγα δεν καίγεται αλλά επιδιώκει την έξοδο στο Champion League.

178 Σταντάρ Λιέγης - Κλαμπ Μπριζ   1  2,30  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σταντάρ ήταν καλύτερη από την Άντερλεχτ στη πρώτη αγωνιστική των playoffs του Βελγίου αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού ηττήθηκε με 1-0. Αυτήν θα αναζητήσει απόψε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ που για πολλοστή φορά έκανε "γκέλα" τη στιγμή που ήταν έτοιμη να προσπεράσει την Άντερλεχτ. Η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει να ρεφάρει και να αλλάξει την άσχημη ψυχολογία που επικρατεί στις τάξεις της αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει αφού είναι ασύνδετη και ασταθής. Από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Γκονζάλες και Σιριάκ ενώ από τους φιλοξενούμενους απόντες θα είναι οι Ζίμλινγκ, Λεστιέν και Στενμάν. Η Σταντάρ έχει το απόλυτο προβάδισμα απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ όχι μόνο λόγω της έδρας της αλλά και επειδή δείχνει πιο δεμένη και καλύτερη ομάδα. Χωρίς ρίσκο ο άσος του 2,30.

Συμπέρασμα: Δεν μας βγήκε η τριάδα δυστυχώς. Καθαρά λόγω τύχης δεν πέρασε το g-g της Σαραγόσα η οποία είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως ο άσος της Βιγιαρεάλ ήρθε και πλήρωσε σε πολλούς. Αντιθέτως η Σταντάρ νικούσε με 1-0 μέχρι το 90΄αλλά ο άσος δεν ήρθε αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Κλαμπ Μπριζ. 
Αλλά έτσι είναι το Στοίχημα. Πάμε γι'άλλα!

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ...ΚΟΥΠΟΝΙ





Γερμανία:
194 Στουτγάρδη - Μάιντς  1  1,80   4-1 ΠΕΡΑΣΕ
193 Μπάγερν - Άουγκσμπουργκ  1  1,20  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
190 Βόλφσμπουρκ - Ντόρμουντ  2  1,45  1-3 ΠΕΡΑΣΕ
192 Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης OVER 1,60  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
266 Γκλάντμπαχ - Χέρτα  1   1,45   0-0 ΧΑΘΗΚΕ


Αγγλία:
196 Γουέστ Μπρομ - Μπλάκμπερν  Χ2  1,63  3-0 ΧΑΘΗΚΕ
199 Νόριτς - Έβερτον  1   2,50  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
262 Στόουκ - Γουλβς  1  1,50  2-1 ΠΕΡΑΣΕ


Ισπανία:
247 Βαγιεκάνο - Οσασούνα   2   2,95  6-0 ΧΑΘΗΚΕ
248 Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ  G-G  1,60  2-2 ΠΕΡΑΣΕ
249 Χετάφε - Χιχόν  1  1,60  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
286 Μπέτις - Βιγιαρεάλ  G-G 1,65  3-1 ΠΕΡΑΣΕ


Τουρκία:
257 Μπουγιούκσεχιρ - Γκεντσλερμπιρλιγκι  OVER  1,80   1-0 ΧΑΘΗΚΕ
258 Μπούρσασπορ - Γκαζιάντεσπορ   1   1,80  0-2 ΧΑΘΗΚΕ
259 Σάμσουνσπορ - Σίβασπορ  2  2,40  1-2 ΠΕΡΑΣΕ
260 Φενέρμπαχτσέ - Αντάλιασπορ   1  1,25   2-0 ΠΕΡΑΣΕ

Γαλλία:
270 Βαλενσιέν - Τουλούζ  2   2,70  2-0 ΧΑΘΗΚΕ
271 Εβιάν - Ρεν   1    2,55  1-3 ΧΑΘΗΚΕ
272 Μονπελιέ - Σοσό   1   1,40 2-1 ΠΕΡΑΣΕ
273 Μπρεστ - Λιλ   2  1,70  3-1 ΧΑΘΗΚΕ
282 Λυών - Οσέρ   1  1,30  2-1 ΠΕΡΑΣΕ

Βέλγιο:
246 Γκενκ - Γάνδη  1  2,25  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
278 Σερκλ Μπριζ - Λέουβεν  1  1,45 6-4 ΠΕΡΑΣΕ


Πορτογαλία:
284 Μπράγκα - Πόρτο  1   2,65  G-G  1,65  0-1 ΧΑΘΗΚΕ

* Με κίτρινο χρώμα τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας!!!!

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ



182 Αταλάντα - Σιένα  Χ   2,40  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Αταλάντα προέρχεται από την κακή εμφάνιση και την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κάλιαρι και επιζητεί στο παιχνίδι με τη Σιένα τρίποντο για να εδραιώσει τη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία αλλά και για να δώσει και πάλι χαρά στο κόσμο της. Από την άλλη, σε παρόμοια θέση βρίσκεται και η Σιένα η οποία προέρχεται από την μεγάλη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ουντινέζε και με ανεβασμένο ηθικό κυνηγά το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο στα τελευταία 6 παιχνίδια. Το τελευταίο διπλό που σημείωσε η Σιένα ήταν στις 11 Μαρτίου όταν και κέρδισε την ουραγό Τσεζένα με 0-2. Δύσκολο παιχνίδι για στοίχημα, και οι δύο ομάδες σε μεγάλο βαθμό έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους ενώ δεν πάνε για κάτι παραπάνω. Βλέπω ένα ξερό Χ με σκορ 1-1.

183 Κάλιαρι - Ίντερ  2    1,85  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
Οι "νερατζούρι" βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Προέρχονται από τη νίκη με 5-4 επί της Τζένοα εντός έδρας και θέλουν με ακόμη μία συνεχόμενη νίκη τους, πράγμα σπάνιο για τη φετινή Ίντερ, να φθάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Από την άλλη, η Κάλιαρι προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα της και δεν θέλει να χαλάσει το σερί. Βρίσκεται στην 12η θέση, 9 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά η Κάλιαρι αλλά θεωρώ πως είναι η τελευταία ευκαιρία της Ίντερ με νίκη να πλησιάσει και να καταφέρει να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

184 Κίεβο - Κατάνια   Χ   2,50    G-G 1,65  3-2 ΠΕΡΑΣΕ
Μεγάλο παιχνίδι στο Κίεβο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 στο "Φρίουλι" επί της Ουντινέζε και προσπαθούν να υπερασπιστούν όσες ελπίδες έχουν για ευρωπαϊκή έξοδο έχοντας εξασφαλίσει τη παραμονή τους. Στα τελευταία 5 παιχνίδια η Κίεβο δεν τα πηγαίνει καλά όταν αγωνίζεται στην έδρα της αφού έχει 2 ήττες σε 2 παιχνίδια και δείχνει πολύ πιο απελευθερωμένη όταν παίζει εκτός. Από την άλλη η εκπληκτική φέτος Κατάνια βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς και κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη κάτι που δεν είναι καθόλου ακατόρθωτο εάν σκεφτούμε ότι απέχει από την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League μόλις 5 βαθμούς. Στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει μόνο ισοπαλίες και αυτό πιστεύω πως θα συμβεί και στην αναμέτρηση με τη Κίεβο. Πολύ καλή η επιλογή και το g-g του 1,65 αφού και οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για τις άμυνες τους.

185 Λέτσε - Ρόμα   2   1,75  4-2 ΧΑΘΗΚΕ
Οι Ρωμαίοι προσπαθούν να βγουν Ευρώπη ενώ οι γηπεδούχοι μάχονται για τη παραμονή τους. Η Λέτσε δεν λέει να κερδίσει με τίποτα στην έδρα της αφού μετράει συνεχόμενες ισοπαλίες κάτι το οποίο της έχει στοιχίσει πολύ στη βαθμολογική συγκομιδή. Χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Κατέχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 45 γκολ ενώ αντιθέτως πετυχαίνει γκολ με σχετική ευκολία. Η Ρόμα προέρχεται από τη νίκη με 5-2 επί της Νοβάρα και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να πάρει το διπλό στην έδρα της Λέτσε και να αυξήσει και άλλο τις πιθανότητές της για έξοδο στην Ευρώπη. Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως η ομάδα της Ρώμης έχει βρει τον καλό της εαυτό και σε αυτόν θα ποντάρουμε ως σημείο για το παιχνίδι.

187 Νοβάρα - Τζένοα   G-G 1,50  1-1 ΠΕΡΑΣΕ
Ντέρμπι παραμονής γίνεται στη Νοβάρα. Η προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος υποδέχεται την πολύ κακή φέτος Τζένοα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ δυνατοί στην έδρα τους και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό πως στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια μετρούν μία ισοπαλία αλλά και μία νίκη απέναντι στην Ουντινέζε με 1-0!  Κατέχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 51 γκολ ενώ δύσκολα βρίσκει δίχτυα. Στην αντίπερα όχθη η Τζένοα προέρχεται από τη βαριά ήττα  με 5-2 από την Ίντερ και θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της σε ένα ματς καθοριστικό για την παραμονή της στη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα κερδίζουν εκτός έδρας και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια της η Τζένοα μετρά 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος είναι της Τζένοα με 56 γκολ ενώ έχει 41 γκολ ενεργητικό. Αναμένεται να γίνει σφαγή αλλά εγώ θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στο g-g του 1,50.

188 Ουντινέζε - Πάρμα   1   1,70  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα σοκ από τη Σιένα με 1-0 και δεν έχουν περιθώρια να χάσουν και άλλους βαθμούς. Βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, νιώθουν όμως καυτή την ανάσα τόσο της Ρόμα, όσο και της Ίντερ. Στο Ούντινε το γήπεδο με ομάδες σαν την Πάρμα γέρνει και πέρα από τον άσο έρχονται και πολλά γκολ. Η Πάρμα κέρδισε τη προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 τη Λάτσιο κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη κατηγορία.σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι έδωσαν ρεσιτάλ από το κέντρο και μπροστά. Στα τελευταία 2 εκτός έδρας παιχνίδια της η Πάρμα έχει 2 ισοπαλίες χαρακτηριστικό της σκληρής άμυνας που έχει. Παλεύει για τη παραμονή αλλά θεωρώ πως θα παλεύει μόνο στην έδρα της αφού στα εκτός έδρας παιχνίδια, και σε έδρες όπως το "Φρίουλι" δεν έχει καμία τύχη.

ΚΡΑΤΑΜΕ:

185 Λέτσε - Ρόμα   2   1,75  4-2 ΧΑΘΗΚΕ
183 Κάλιαρι - Ίντερ   2   1,85 2-2 ΧΑΘΗΚΕ
188 Ουντινέζε - Πάρμα   1  1,70  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
184 Κίεβο - Κατάνια   G-G 1,65 3-2 ΠΕΡΑΣΕ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ



Ευρωλίγκα με χρώμα...Ελληνικό. Παρά τη κρίση και παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό το ελληνικό μπάσκετ για ακόμη μία φορά δίνει το φιλί της ζωής στον ελληνικό αθλητισμό και στην ελληνική κοινωνία δείχνοντας πως οι Έλληνες είναι ικανοί για όλα. Ακόμη και για ελληνικό τελικό στην Ευρωλίγκα; Γιατί όχι;
Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός απέδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες και να βγουν νικητές. Βέβαια άλλο η φάση των ομίλων, άλλο τα playoffs και φυσικά άλλο πράγμα το final 4.
Εκεί, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Παίρνουν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάθε λάθος στοιχίζει σαν με δέκα λάθη, ίσως και ολόκληρο τον αγώνα. Στο φετινό ραντεβού που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη το διήμερο 11-13 Μαΐου θα συμμετάσχουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Φαβορί υπάρχει και αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ισχυρή ομάδα αλλά όχι αήττητη. Την "ρωσική αρκούδα" θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημιτελικό της 11ης Μαΐου θέλοντας να περάσει στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει το 7ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Από την άλλη ο νεανικός, φιλοδοξος και ελληνικός Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό την Μπαρτσελόνα η οποία δεν είναι στις δόξες του παρελθόντος. Τραγική επίθεση, φοβερή άμυνα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.
Πάντως και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν ελπίδες αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο. Ξέρουν πως εάν προκριθούν και οι δύο στον τελικό θα έχουν τη χαρά να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε έναν ανεπανάληπτο τελικό "αιωνίων" ο οποίος θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague.
Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό...
Ας αφήσουμε τις ομάδες να ξεκουραστούν, να προετοιμαστούν και να ζήσουν το όνειρο της συμμετοχής στο final 4 με στόχο φυσικά τον "ελληνικό" τελικό.



Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ "ΚΑΜΠ ΝΟΥ"



101 Μπαρτσελόνα - Μίλαν   1 ημίχρονο, Χ τελικό  25,00   3-1 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Μίλαν - Μπαρτσελόνα 0-0
Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Μέσι η Ιμπραχίμοβιτς; Αυτά είναι τα δύο ερωτήματα που στοιχειώνουν τους λάτρεις της μπάλας αφού απόψε οι δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο κόσμο θα κοντραριστούν για τη πρόκριση σε ένα παιχνίδι Do or Die. Φαβορί η Μπαρτσελόνα αλλά...η Μίλαν φέτος δείχνει πως μπορεί να φτάσει και μέχρι τον τελικό. Ο Γκουαρντιόλα ξεκούρασε αρκετούς βασικούς παίκτες στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο έτσι ώστε να τους χρησιμοποιήσει απόψε. Ένας από αυτούς είναι ο Κάρλες Πουγιόλ ο οποίος αναμένεται να ξαναφορέσει απόψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με πολλές δυνάμεις αναμένεται και ο έτερος αμυντικός της Μπάρτσα ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος θα αναλάβει και απόψε το μαρκάρισμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Μοναδικά προβλήματα για τον Γκουαρντιόλα είναι οι απουσίες των Βίγια και Αμπιντάλ ενώ αμφίβολος είναι ο Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος δεν αγωνίστηκε ενάντια στη Μπιλμπάο αφού ο προπονητής αποφάσισε να τον ξεκουράσει έτσι ώστε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τραυματισμό του. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Στον αντίποδα, η Μίλαν τα παίζει όλα για όλα για να πάρει τη πρόκριση ενάντια στο φαβορί της διοργάνωσης Μπαρτσελόνα. Οι Μιλανέζοι κυνηγούν δύο αποτελέσματα αφού και με νίκη αλλά και με ισοπαλία(όχι 0-0) θα πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήλπιζε πως θα έχει μαζί του τον Φαν Μπόμελ αλλά ο Ολλανδός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την 23άδα. Τη θέση του αναμένεται να πάρει και πάλι ο Αμπροζίνι. Μεγάλη απουσία θα είναι αυτή του Τιάγκο Σίλβα αφού ουσιαστικά η άμυνα για ακόμη μία φορά χάνει τη συνοχή της. Πέρα από τα άσχημα όμως ο Αλέγκρι έχει και λόγο να χαίρεται αφού ο Πάτο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να βρίσκεται στην 18άδα της αναμέτρησης.
Ντέρμπι γιγάντων το αποψινό με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά. Αν κάποια ομάδα έχει προβάδισμα αυτή είναι η Μπαρτσελόνα μόνο λόγω έδρας. Στοιχηματικά, το 1,20 είναι σαν να μην υπάρχει, θα προτιμούσα το σημείο 1 ημίχρονο, Χ τελικό που έχει απόδοση 25,00!!!!!!

100 Μπάγερν - Μαρσέιγ   OVER  1,40   2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Μαρσέιγ - Μπάγερν 0-2
Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στους Γάλλους για να ελπίζουν σε πρόκριση. Οι Γερμανοί κατάφεραν στο παιχνίδι της Μασσαλίας με έναν εκπληκτικό Άριεν Ρόμπεν να πάρουν τη νίκη και ουσιαστικά να είναι με το ενάμιση πόδι στην 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φυσικά και όμως η Μαρσέιγ δεν είναι τυχαία ομάδα και μπορεί να κάνει πολύ εύκολα τη ζημιά στους Βαυαρούς. Οι γηπεδούχοι έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Μάριο Γκόμεζ ο οποίος έχει πετύχει 38 γκολ σε 41 παιχνίδια τόσο με την Εθνική όσο και με την Μπάγερν. Επίσης σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται και ο Άριεν Ρόμπεν. Απόντες για τους Βαυαρούς θα είναι ο Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής την οποία είχε αποκτήσει με τη κάρτα που δέχτηκε στο πρώτο παιχνίδι ενώ απών θα είναι και Φαν Μπούιτεν λόγω τραυματισμού.
Από την άλλη, οι Μασσαλοί ξέρουν πως το έργο τους απόψε είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουν με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο να αγχώσουν τους γηπεδούχους. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως οι Γάλλοι έχουν πολύ καλές αναμνήσεις από τη Γερμανία αφού τη τελευταία φορά που την επισκέφτηκαν νίκησαν την Ντόρμουντ με 2-3 και προκρίθηκαν στην φάση των "16" της διοργάνωσης. (αφήνοντας έξω τον Ολυμπιακό). Απόντες για τον Ντεσάμπ θα είναι ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά και ο Αλού Ντιαρά. Να επισημάνουμε πως ο Αντρέ Αγιού αν αγωνιστεί, θα αγωνιστεί τραυματίας αφού δεν υπάρχουν επιθετικές λύσεις. Αν σκεφτούμε το γεγονός πως η Μαρσέιγ θα τα παίξει όλα για όλα αφού χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ αλλά και πως η Μπάγερν στην έδρα της δεν αστειεύεται και πετυχαίνει γκολ με το...τσουβάλι τότε το OVER του 1,40 είναι σαφώς καλύτερο από τον άσο του 1,18.
Ειδικά στοιχήματα: Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Γκόμεζ 3,25  (ΟΛΙΤΣ) ΧΑΘΗΚΕ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ



468 Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Γ.   2  1,30  0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Ξέροντας την ισοπαλία της Σίτι και την απώλεια βαθμών την οποία είχε στη έδρα της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει πως με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού ξεφεύγει με 5 βαθμούς από τη συμπολίτισσα της Σίτι. Οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί της Φούλαμ στο "Ολντ Τράφορντ" και έχοντας εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια οφείλουν να κάνουν τα...βασικά για να κατακτήσουν και αυτόν τον τίτλο.
Από την άλλη, η Μπλάκμπερν προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Μπόλτον και αναζητά επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για τους γηπεδούχους μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Ζιβέ. Για τον Φέργκιουσον οι Λίντεγκααρντ, Φλέτσερ, Βίντιτς, Άντερσον, Νάνι και Όουεν θα είναι εκτός του αποψινού παιχνιδιού.
Η Μάντσεστερ ξέρει πως με νίκη γίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι από τους γηπεδούχους και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

469 Σεβίλλη - Μαγιόρκα  1   1,65  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την δεύτερη εκτός έδρας συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 0-3 επί της Γρανάδα. Οι δύο νίκες τους αυτές τους βοήθησαν αρκετά να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις, όχι όμως και να τις σιγουρέψουν. Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν απόψε απέναντι στην επικίνδυνη Μαγιόρκα. Παραδοσιακά οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν προβλήματα στη Σεβίλλη αλλά πιστεύω πως το κίνητρο των Σεβιγιάνων, να βγουν στην Ευρώπη θα κάμψει κάθε αντίσταση της μαχητικής Μαγιόρκα.


Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ...ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ SUPER LEAGUE





Μονό Αποδεκτό: 
432 Πανιώνιος - Λεβαδειακός  1   1,85    2-0 ΠΕΡΑΣΕ
Ο Πανιώνιος βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παίζει τα...ρέστα του για τη παραμονή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Άκης Μάνζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σκέμπρι, Σιδεράκη και Κολοβό ενώ αμφίβολος είναι ο Αμπντουλάγιεφ. Αξίζει να επισημάνουμε πως ο Πανιώνιος στους 6 από τους 7 τελευταίους αγώνες στην έδρα του έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός είναι λίγο πιο ήρεμος αλλά όχι και σίγουρος για την παραμονή του. Προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας με 2-0 και θέλει όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παράσχος 4 βαθμούς στις επόμενες 4 αγωνιστικές για να διασφαλίσει η ομάδα τη παραμονή της. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι οι Ναπολεόνι, Κουτσόπουλος και Κόρμπος ενώ επιστρέφουν οι Μελισσάς και Μουλόπουλος.
Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος από τον Λεβαδειακό και πιστεύω πως θα εκμεταλλευθεί τόσο την έδρα του όσο και τις απουσίες της Λειβαδειάς και θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

ΜΠΑΜ:
431 Παναιτωλικός - Ολυμπιακός   1  5,40  1Χ  2,05  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται με μεγάλο κίνητρο. Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο ενώ εάν ο Παναιτωλικός κερδίσει τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικότατο βήμα για την παραμονή του στη κατηγορία. Μεγαλύτερο κίνητρο φυσικά και έχει ο Παναιτωλικός αλλά ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μία κλάση ανώτερος από την ομάδα του Τάκη Λεμονή. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με σύστημα 4-2-3-1 με μοναδικό προωθημένο τον Άγγελο Χαριστέα και από πίσω του θα κινούνται οι Καμαρά, Θεοδωρίδης και Άντι. Απόντες για τον Τάκη Λεμονή θα είναι οι Κουτρουμάνος και Κούσας οι οποίοι είναι τραυματίες.
Από την άλλη μεριά, οι πρωταθλητές θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς άγχος αφού με θαύμα θα χαθεί και ο φετινός τίτλος, ενώ θα έχουν και στην άκρη του μυαλού τους τον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ στη Κρήτη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός του τραυματία εδώ και πάρα πολύ καιρό Μάρκο Πάντελιτς.
Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Φαβορί φυσικά είναι ο Ολυμπιακός αλλά το 1,50 του διπλού δεν με ικανοποιεί καθόλου εάν σκεφτούμε πως εάν ο Παναιτωλικός χάσει...χάνεται.

Στα άλλα παιχνίδια:
426 Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ  UNDER 1,45   2-2 ΧΑΘΗΚΕ
427 Εργοτέλης - Ατρόμητος  Χ  2,90  2-2 ΠΕΡΑΣΕ
428 Κέρκυρα - ΑΕΚ    2    1,90  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
429 Ξάνθη - Δόξα Δράμας    1   1,20  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
430 Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ   Χ2   1,84 1-0 ΧΑΘΗΚΕ
433 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα   1   1,45 1-2 ΧΑΘΗΚΕ