Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Θα καταφέρει η Γιουβέντους να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα;


Ενδιαφέροντα ματς έχουμε απόψε στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γαλλία. Μεγαλύτερο φαβορί όλων φυσικά η Μπαρτσελόνα αλλά το σημείο της δεν αξίζει να παιχτεί. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς στην Ιταλία ενώ και στη Γαλλία η Μαρσέιγ μόνο εάν αυτοκτονήσει θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα απέναντι στη Λανς.

137 Γιουβέντους - Φιορεντίνα  G-G  1,70  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά αμυντικά κενά. Η Γιουβέντους είναι ποιοτικότερη φέτος αλλά παραμένει ασταθής. Αστάθεια έχει και η Φιορεντίνα. Προτιμώ το G/G παρά τον άσο ή το διπλό.

136 Μαρσέιγ - Λανς  UNDER 1,75    NO GOAL  1,65
Η Μαρσέιγ δεν έχει τη πολυτέλεια να αψηφεί διοργανώσεις σαν το Κύπελλο αφού από το Πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσει θέση εξόδου στην Ευρώπη για τη νέα χρονιά. Ματς σαν το αποψινό με τη αποδεκατισμένη και αδύναμη Λανς τα έχει η Μαρσέιγ αλλά δεν αξίζει να επιλεχτεί το 1,35 του άσου. Η αξία υπάρχει στο under και το g/g που χαρακτηρίζουν και τις δύο ομάδες φέτος.

104 Γρανάδα - Μπαρτσελόνα  (0-3 Ακριβές σκορ)  4-6 γκολ
Επιρρεπείς στις γκέλες φέτος οι Καταλανοί, δεν παύουν όμως να είναι το φαβορί για το παιχνίδι. Ούτε καν να το κοιτάξουμε δεν αξίζει το 1,25 του διπλού. Ιπερισχύουν απόψε τα ακριβής σκορ.
*Μέχρι στιγμής ο ΟΠΑΠ δεν έδωσε κανένα σημείο εκτός των 1Χ2 για το ματς αυτό. Γι'αυτό και εμείς στη θέση του θα σας προτείνουμε ένα ακόμη ματς. Αυτό είναι: 
108 Χόφενχαϊμ - Κολωνία  1 1,55   2-1 ΠΕΡΑΣΕ


141 Σεβίλλη - Σανταντέρ  UNDER 1,80 2-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σεβίλλη θα έχει τη πρωτοβουλία σε αυτό το ματς ενώ αυτό που μπορεί να κάνει η Σανταντέρ είναι να κρατηθεί πίσω για να εξασφαλίσει το μηδέν. Δύσκολο απέναντι στη Σεβίλλη και ιδιαίτερα μέσα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" αλλά η καλή Σανταντέρ μπορεί να κάνει έστω το UNDER απέναντι στους Σεβιγιάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου