Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΝΕΑ 20ΜΕΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!



Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η Γ.Σ του Παναθηναϊκού καθώς ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από 20 μέλη και θα συγκροτηθεί αύριο το πρωί σε Σώμα.
Τα 20 μέλη είναι ο Λεωνίδας Πολέμης από την τριανδρία Α. Πολέμη, Νίκα και Ξυλά, ο Γιάννης Αλαφούζος όρισε μέσω ενός πληρεξουσίου που είχε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον εαυτό του αλλά και τον Δημήτρη Γόντικα, τον Στράτο Σιωπήλη, τον Κώστα Ελευθεράκη, τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Γιάννη Παναγιωτίδη, τον Παύλο Τσίμα, τον Δημήτρη Βερβεσό, τον Γιάννη Ηρειώτη, τον Αριστείδη Καμάρα, τον Χρήστο Παναγόπουλο και τον Δημήτρη Μαρκόγιαννη. 
Για μέλη του Παναθηναϊκού προτάθηκαν άλλα δύο πρόσωπα τα οποία όμως δεν ήθελαν να μπουν στο συμβούλιο από πρόταση και έτσι μπήκαν ως ανεξάρτητοι. Αυτά είναι ο Μίμης Δομάζος και ο Δημήτρης Γούναρης.
Ο Αντρέας Βγενόπουλος όρισε την Λομβάρδου και τον Γιώργο Λιβέρη. Επίσης μία θέση του Ερασιτέχνη έμεινε κενή και θα οριστεί αύριο, που διεξάγεται το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι δύο θέσεις που είχαν μείνει κενές συμπληρώθηκαν ύστερα από κλήρωση από τους Κώστα Κροκίδα και Σάββα Παπαδόπουλο. Κανένα μέλος δεν ορίστηκε από τους Νίκο Πατέρα, Θανάση Γιαννακόπουλο και Ζολώτα.
Να επισημάνουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει μαζέψει 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Αντρέας Βγενόπουλος στήριξε τον επιχειρηματία και έκανε έκκληση για στήριξη της προσπάθειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αλαφούζου:

«Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι και οι συνθήκες πολύ δύσκολες. Δεν θα χωράνε στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού , η Λεωφόρος είναι η καρδιά μας. Θα δοθεί συνέντευξη ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Δεν έχω την εμπειρία και τη δυνατότητα για τα συμβόλαια. Πρώτο μέλημα είναι η οικονομική κρίση και μετά τα υπόλοιπα»


Ρεπορτάζ: Β.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου