Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΜΕΟΝΕ ΚΑΙ ΧΙΜΕΝΕΘ!



218 Λεβάντε - Μαγιόρκα  1   1,85  ΧΑΘΗΚΕ
Η Λεβάντε προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Αλκορκόν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται και από την ήττα επίσης με 2-1 από την Γρανάδα στην Ανδαλουσία. Όπως και η Μαγιόρκα προέρχεται και αυτή από ήττα με 2-0 από την Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα". Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες αλλά νομίζω πως φέτος είναι καλύτεροι από την αντίπαλό τους και γι'αυτό θα πάρουν δύσκολα ή εύκολα το τρίποντο.

219 Σανταντέρ - Σαραγόσα  Χ  3,20 (no bet)  ΧΑΘΗΚΕ  (ΠΕΡΑΣΕ)
Παιχνίδι των ουραγών του πρωταθλήματος. Πρεμιέρα για τη Σαραγόσα του προπονητή της Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του. Παρόλο όμως την αλλαγή προπονητή το έργο της Σαραγόσα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται μεγάλες αλλαγές για να πάρει έστω και την ισοπαλία από αυτό το ματς. Βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται αφού η ψυχολογία των παικτών μετά και την αλλαγή προπονητή είναι πολύ καλύτερη και μην αποκλείετε εκπλήξεις. Προσωπικά, καλύτερα είναι να μείνουμε μακριά από αυτό το ματς αν και το Χ είναι πολύ πιθανό.

231 Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα   1  1,15 ΠΕΡΑΣΕ
Το φαβορί είναι ξεκάθαρο αφού η ομάδα του Μουρίνιο δεν "παίζεται" εντός έδρας, το ζητούμενο όμως είναι πόσα γκολ θα αντέξει η Γρανάδα. Δεν αξίζει ο άσος καλύτερα να στοιχηματίσετε στην διαφορά των γκολ.

238 Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης   1  2,10  OVER 1,75  ΧΑΘΗΚΕ
Πρεμιέρα στον πάγκο της Ατλέτικο σήμερα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην εικόνα της ομάδας αλλά μπορεί να της δώσει τη ψυχολογία εκείνη για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είναι φύσει επιθετικές ομάδες και γι'αυτό αναμένουμε πολλές φάσεις και πολλά γκολ στο αποψινό ματς. Εφικτό το OVER αλλά αξίζει πιστεύω περισσότερο ο άσος της Μάλαγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου