Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΟΥΣ!



Μετά και το χθεσινό 2/3 (μόνο την Άντερλεχτ χάσαμε) θα σας δώσουμε και τη σημερινή τριάδα που πιστεύουμε να σας είναι γούρικη και να σας στείλει ΤΑΜΕΙΟ!

369 Σοσιεδάδ - Σπόρτινγκ Χιχόν  1  1,80   5-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Σοσιεδάδ είναι σε λιγότερο κακή κατάσταση από τη Χιχόν ενώ και η έδρα αναμένεται να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού. Παιχνίδι το οποίο θα είναι κλειστό αφού και οι δύο ομάδες αναζητούν εναγωνίως το θετικό αποτέλεσμα. Αλλά όπως είπαμε προβάδισμα έχει η Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο άσος όπου μπορεί να τον βρει κανείς στον ΟΠΑΠ 1,80 μέχρι και 1,95 στις περισσότερες εταιρείες.


372 ΑΡΗΣ - Λεβαδειακός  1  1,45  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Από τη μέρα που η τεχνική ηγεσία άλλαξε και ο Μασάδο αντικατέστησε τον Πρόπιερζ ο ΑΡΗΣ παίζει επιτέλους ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές φάσεις και παίρνοντας πιο εύκολα τις νίκες. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος αφού η άμυνά του είναι "σουρωτήρι" και δεν θα περάσει καθόλου εύκολο απόγευμα σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Μικρός ο άσος αλλά μπορεί να αποτελέσει στήριγμα αφού φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς αφήνουν πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις και αναμνήσεις.

376 Βαλενσιέν - Αζαξιό   1   1,50  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Βαλενσιέν είναι πανίσχυρη στην έδρα της και έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από την Αζαξιό. Η τελευταία, παλεύει για τη σωτηρία της και σε κάθε αγώνα προσπαθεί να κλέψει βαθμούς. Αλλά νομίζω πως ο άσος του 1,50 της Βαλενσιέν είναι απόλυτα δικαιολογημένος αφού οι γηπεδούχοι δεν παίζονται στην έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου