Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Σήμερα έγινε η 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ με τις εκπλήξεις αυτή τη φορά να λείπουν χωρίς όμως το έργο των "μεγάλων" να είναι εύκολο.
Αρχικά, ο ΑΡΗΣ παρόλο που δυσκολεύτηκε κατάφερε τελικά να επικρατήσει του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο με 71-66 δείχνοντας πως μέσα στην έδρα του είναι δύσκολο να χάσει.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός είδε τον "Χάρο με τα μάτια του" αφού παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και νίκησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα τον εκπληκτικό Ηλυσιακό με 77-73. Το σημείο που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και έκανε την ανατροπή ήταν το βάθος του πάγκου και το καθαρό μυαλό και έτσι πήρε και αυτή τη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Ηλυσιακό.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που έγινε στη Καλλιθέα ο Ίκαρος κέρδισε το τελευταίο στη βαθμολογία Μαρούσι με 82-70 και έβαλε τις βάσεις για παραμονή στη κατηγορία. Από την άλλη αυτή η ήττα πιθανότατα είχε καταδικαστικό χαρακτήρα για το Μαρούσι το οποίο βρίσκεται μισό βήμα πριν τον υποβιβασμό του στην Α2.
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στη Ρόδο όπου ο εκπληκτικός φέτος και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κολοσσός έπαιξε με τον Παναθηναϊκό θέλοντας να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί νικών που δημιούργησε και να παραμείνει στη πρώτη θέση της κατάταξης. Ο πιο γεμάτος και με καθαρό μυαλό όμως Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τους βαθμούς επικρατώντας στη Ρόδο με 81-71.
Εντυπωσιακά συνεχίζει το πρωτάθλημα ο ΑΓΟΡ ο οποίος κέρδισε και τον ΚΑΟΔ με 79-67 δείχνοντας πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Οι Κρητικοί δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν αφού είχαν το προβάδισμα και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν κινδύνεψαν ποτέ να χάσουν το παιχνίδι.
Τέλος ο Πανιώνιος πήρε ακόμη μία νίκη στη Ν. Σμύρνη αυτή τη φορά απέναντι στην Καβάλα με 87-64 δείχνοντας πως είναι υπολογίσιμη δύναμη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα:
ΑΡΗΣ - Περιστέρι 71-66
Ολυμπιακός - Ηλυσιακός  77-73
Ίκαρος Καλλιθέας - Μαρούσι 82-70
Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 71-81
ΚΑΟΔ - ΑΓΟΡ  67-79
Πανιώνιος - Καβάλα 87-64

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου