Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ!



337 Λιλ - Σεντ Ετιέν  1   1,50  3-0 ΠΕΡΑΣΕ
Τελευταίο διπλό της Σεντ Ετιέν στο Λιλ έγινε τη σεζόν 1998 (1-2) όταν και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στη Ligue B. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται στη καλύτερή τους κατάσταση αλλά πάντα παραμένουν υπολογίσιμη δύναμη και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους. Από την άλλη η Σεντ Ετιέν αποτελεί μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και αναμένεται να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. Οι πολλές απουσίες όμως των φιλοξενούμενων στο χώρο της επίθεσης κάνουν πιο έντονο το σημείο του άσου της Λιλ. Πρόγνωση ο άσος και τα λίγα γκολ.

302 Γκέρμιναλ - Άντερλεχτ  2   1,50  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Υπολογίσιμοι οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους αλλά η φετινή Άντερλεχτ απλά...δεν παίζεται. Το 1,70 του διπλού δεν υπάρχει πλέον και το ανώτερο που μπορεί να βρει κάποιος είναι δικαίως το 1,50. Ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο είναι ότι στα τελευταία 9 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει καμία ισοπαλία αλλά 3 νίκες της Γκέρμιναλ και 6 της Άντερλεχτ.

320 Μπρεστ - Παρί Σ.Ζ.   2   1,80  0-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Παρί αποτελεί την καλύτερη ομάδα του Σαμπιονά στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό αναμένεται να το επιβεβαιώσει και απέναντι στην Μπρεστ. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν τον βασικό επιθετικό τους Ρου ο οποίος έφυγε για τη Λιλ ενώ επίσης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και στην άμυνα. Ιδανικό σημείο το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου