Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ



Με δύο παιχνίδια άνοιξε χτες η 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι έγινε στην Ν. Σμύρνη όπου εκεί ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τον ΟΦΗ ο οποίος προερχόταν από τα τρία επιτυχή αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στην αρχή ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο ματς, ήταν αυτός που είχε την κατοχή μπάλας αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις τη περιοχή του Κάρολ αφού οι Κρητικοί ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα. Ο ΟΦΗ βλέποντας πως ο Πανιώνιος δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις σιγά σιγά έβγαινε από το καβούκι του. Και φτάνουμε στο 25΄. Όπου από εκτέλεση κόρνερ που έγινε ο Σίσιτς έπιασε τη κεφαλιά μην αφήνοντας περιθώρια στον Ελευθερόπουλο. Και σαν να μην έφτανε το πρώτο γκολ στο 36΄ ήρθε και το δεύτερο με τον Μάντζιο αφού έκανε μια ωραία προσπάθεια, με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Νεοσμυρνιωτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πιο επιθετικά και τελικά μείωσε το σκορ με τον Κούκι στο 66΄. Από εκεί και πέρα όλοι περιμέναμε ο Πανιώνιος να είναι πιο απειλητικός αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα οι Κρητικοί θεμελίωσαν την άμυνά τους μην αφήνοντας περιθώρια στον Πανιώνιο να πλησιάσει. Στο 80΄ τέλος και σε μία αντεπίθεση των Κρητικών ο Σίσιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ του και έδωσε και τυπικά τους 3 βαθμούς της νίκης στον ΟΦΗ.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τέλος του παιχνιδιού οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα του Πανιωνίου και τον προπονητή Τάκη Λεμονή.



Στο άλλο χθεσινό ματς ο ΑΡΗΣ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη με 2-3.
Στην αρχή του ματς ο ΑΡΗΣ μπήκε δυναμικά θέλοντας να πετύχει κάποιο γκολ και να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Και εκεί που πίεζε ο Άρης ο Ολυμπιακός στο 7΄ πέτυχε το γκολ με τον Τζιμπούρ αιφνιδιάζοντας όχι μόνο τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους ίδιους τους παίκτες του Ολυμπιακού ακόμη και τον Βαλβέρδε! Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός πήρε τα πάνω του, είχε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργούσε πιο εύκολα ευκαιρίες. Μία από αυτές ήταν και το δοκάρι του Τζιμπουρ στο 22΄.
Ο ΑΡΗΣ έδειχνε πως δεν ήταν στο παιχνίδι. Ήταν εγκλωβισμένος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο οποίος είχε κλείσει τους χώρους τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Και φτάνουμε στο 28΄ όπου από φάουλ του Ιμπαγάσα ο Μοντέστο πήρε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς κάνοντας το 0-2.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε και άλλο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Μόνχε στο 69΄. Στο 77΄ ο καλύτερος παίκτης του Άρη, ο Τόχα μείωσε το σκορ στο 1-2 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όσο πλησίαζαν τα 90΄ τόσο η αγωνία κορυφωνόταν. Μέχρι το 83΄ όμως όπου πάλι από στημένη φάση και από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας ο Μακούν έκανε το 1-3 καθαρίζοντας το παιχνίδι. Αυτό που κατάφερε ο ΑΡΗΣ ήταν να μειώσει στο 85΄ με τον Φατί σε 2-3.
Πάντως στις πρώτες 9 αγωνιστικές ο ΑΡΗΣ είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του πρωταθλήματος!
*** Λόγω προσωρινής απόρριψης των δικαιωμάτων του βίντεο των γκολ του παιχνιδιού, θέλουμε να σας ζητήσουμε υπομονή μέχρι και αργά το απόγευμα όταν θα αναρτηθεί το βίντεο του παιχνιδιού ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου