Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ!





Παρά την απουσία της Β΄ Γαλλίας σήμερα, το πρόγραμμα της Παρασκευής παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πρωτάθλημα Γερμανίας (Bundesliga)
215 Καιζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν  2    2,20    0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι στους τελευταίους αγώνες είναι πολύ ουσιαστικοί αλλά και πολύ τυχεροί. Το πρόβλημά τους είναι η δυστοκία στην επίθεση. Από την άλλη η Λεβερκούζεν εάν δεν θέλει να μείνει από νωρίς εκτός τίτλου οφείλει να κερδίσει την Καιζερσλάουτερν έστω και με μισό μηδέν. Είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και κάποτε θα ξεσπάσει. Ας ελπίσουμε πως αυτό το κάποτε θα γίνει απόψε.

Πορτογαλικό Κύπελλο
220 Ναβάλ - Μπενφίκα  OVER 1,55  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Μπενφίκα παίζει φουλ επίθεση σε όλους της τους αγώνες ακόμα και στους ευρωπαϊκούς, πόσο μάλλον με μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Θα δούμε ωραίο ματς με πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ.

Πρωτάθλημα Γαλλίας (Ligue A)
204 Λυών - Ρεν   1   1,70   1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Λυών είναι πολύ αποτελεσματική φέτος στο γήπεδό της ενώ και η επιστροφή των Λισάντρο Λόπεζ(κυρίως) αλλά και του Μπαστός προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στην ομάδα.
Από την άλλη η Ρεν δεν έχει τη φρεσκάδα της αρχής της περιόδου και είναι δύσκολο να αποφύγει την ήττα απόψε στο Ζερλάν.

205 Τουλούζ - Λιλ  UNDER  1,40   0-0 ΠΕΡΑΣΕ
Η Τουλούζ είναι ιδιαίτερα "σφιχτή ομάδα" όπως αποδεικνύουν τα μεγάλα ποσοστά της σε under και N/G. Από την άλλη η Λιλ δεν σκοράρει εύκολα και μάλλον έχει στο μυαλό της τον επερχόμενο "τελικό" στο Τσάμπιονσ Λιγκ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Μόσχα. Πάντως και η παράδοση των δύο ομάδων ευνοεί το UNDER.

Βελγικό Πρωτάθλημα
214 Λέουβεν - Σταντάρ Λιέγης   2   1,65   1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Αν και η φετινή Σταντάρ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης πιστεύω πως έχει την εμπειρία και την ικανότητα να πάρει το διπλό απέναντι στην αδύναμη Λέουβεν. Το διπλό όμως δεν ελκύει όντας στο 1,65.

Τουρκικό Πρωτάθλημα
203 Γιουρντού - Τράμπζοσπορ  2    2,20   1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Τελικά ο Μπουράκ Γιλμάζ θα σφίξει τα δόντια για τους φιλοξενούμενους και θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς. Η Τράμπζοσπορ είναι πολύ καλύτερη από την Γιουρντού γι'αυτό και επιλέγω το διπλό το οποίο στον ΟΠΑΠ δίνει 2,20 και στην τουρκική Iddaa 2,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου