Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ!



Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα αφού περιλαμβάνει πολλά ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους λόγω και των ευρωπαϊκών αγώνων που έχουν την ερχόμενη εβδομάδα.

326 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός   1    1,95 ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ
Το greek el classico είναι προ των πυλών. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θέλουν τη νίκη στο αποψινό ματς για βαθμολογικούς λόγους αλλά και φυσικά για λόγους γοήτρου. Η ισοπαλία δεν θα ευχαριστήσει κανέναν πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι στα 13 φετινά τους ματς έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους μόνο μία φορά ενώ στο Καραϊσκάκης σκοράρει συνεχώς εδώ και 18 αγώνες πρωταθλήματος. Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και έναν εξαιρετικό Λέτο. Χωρίς τον Ιμπαγάσα στην αποστολή ο Ολυμπιακός ο οποίος κατά τη γνώμη μου έχει περισσότερες λύσεις και ποιοτικότερο ρόστερ το οποίο παράλληλα με την καυτή του έδρα θα του δώσει τη νίκη.

352 Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης  1Χ    2,32  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ
Η Βαλένθια είναι αήττητη έως τώρα στην έδρα της αφού έχει 2 ισοπαλίες και 4 νίκες. Από την άλλη η Ρεάλ φαίνεται πως είχε βρει ρυθμό αλλά αυτή η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα της κοστίσει και εάν θα της κοστίσει. Θα ποντάρουμε στο 1Χ γιατί εάν υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα αυτή είναι η Βαλένθια μέσα στο "Μεστάγια".

325 Μπάγερν - Ντόρμουντ    1      1,55   ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ
Η Μπάγερν δείχνει πως είναι έτοιμη να κατακτήσει και πάλι τα ηνία στη Γερμανία και αυτό το αποδεικνύουν οι εξαιρετικές εμφανίσεις της. Έχει έναν Γκόμεζ που σκοράρει ακόμα και στον ύπνο του, ενώ δεν έχει ακόμα ξεχάσει και τη περσινή της ήττα. Από την άλλη η Ντόρμουντ μετά από ένα καλό ξεκίνημα είναι διατεθειμένη να την αμφισβητήσει.Αλλά πιστεύω πως η φετινή Μπάγερν στην έδρα της δεν παίζεται και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

347 Μονπελιέ - Μαρσέιγ   1   2,55  ΠΕΡΑΣΕ
Το πιο αμφίρροπο ματς του κουπονιού προσωπικά. Η Μονπελιέ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάνει πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα αλλά και η Μαρσέιγ πλέον έχει βρει ρυθμό. Τα τελευταία 10 χρόνια τα μεταξύ τους ματς δεν έχουν έρθει ισόπαλα. Φέτος πιστεύω η Μονπελιέ έχει την έδρα και την ικανότητα να πάρει τη νίκη και να σκαρφαλώσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

321 Σουόνσι - Μάντσεστερ Γ.     2    1,40  ΠΕΡΑΣΕ
Η Μάντσεστερ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Σουόνσι ενώ και οι γηπεδούχοι δύσκολα δέχονται γκολ στην έδρα τους. Η Μάντσεστερ πριν τη διακοπή δεν ήταν και στα καλύτερά της αλλά ελπίζουμε πως θα έχει βρει τον καλό της εαυτό. Η Σουόνσι από την άλλη κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία στο Πρωτάθλημα και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Σερ Άλεξ.

317 Νουμάνθια - Ουέσκα   1    1,55  ΠΕΡΑΣΕ
Η Νουμάνθια έχει βρει ρυθμό και αναμένεται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και απέναντι στην αδύναμη Ουέσκα. Καλός ο άσος αλλά όχι του επίπεδου του 1,55 του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου