Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE: ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ





Ημέρα Champions League σήμερα με πολλά φαβορί να έχουν τη τιμητική τους. Μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον έχει το ματς του Ολυμπιακού με τη Ντόρμουντ στη Γερμανία με τον Ολυμπιακό να θέλει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για να είναι ευχαριστημένος.


115 Βαλένθια - Λεβερκούζεν  1   1,55
Η Λεβερκούζεν δεν είναι στη καλύτερη χρονιά της φέτος αν και περιμέναμε πολλά περισσότερα. Έχει προβλήματα στην αμυντική της παρουσία ενώ με δυσκολία παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια είναι πιο σοβαρή από πέρυσι με εξαιρετική άμυνα και καλό σύνολο. Ειδικά μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή και παίρνει σχεδόν πάντα αυτό που θέλει. Να σημειώσουμε ότι για την Λεβερκούζεν ο Μπάλακ θα παίξει με προστατευτική μάσκα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

118 Ντόρμουντ - Ολυμπιακός  OVER 1,55
Ο Ολυμπιακός πρέπει κατ'αρχήν να το πιστέψει. Προέρχεται από ένα 2-2 με τον ΟΦΗ μέσα στο "Καραϊσκάκη" και έχασε βαθμούς στην έδρα του μετά από πολύ καιρό. Έχει μία άμυνα που τρώει τα γκολ σαν τα στραγάλια ενώ και έναν τερματοφύλακα που από πλευράς ψυχολογίας είναι στο ναδίρ. Οι Γερμανοί από την άλλη αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και ψάχνουν ένα αποτέλεσμα για να πάρουν μπρος. Στο Champions League το αποψινό ματς είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να ελπίζουν στη πρόκριση. Γι αυτό θα τα παίξουν όλα για όλα. Πάντως όλα θα κριθούν από τον ρυθμό που θα έχει το ματς. Εάν από το πρώτο 20λεπτο η Ντόρμουντ καταφέρει να δώσει γρήγορο ρυθμό τότε ο Ολυμπιακός θα δεχτεί σίγουρα γκολ. Ενώ και ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα ένα γκολ απέναντι στην άσημη άμυνα των Γερμανών. Το 1,35 του άσου δεν αξίζει τo OVER όμως ναι.

110 Ζενίτ - Σαχτάρ OVER 1,60
Ματς φωτιά για τον όμιλο αφού ουσιαστικά με τη νίκη της η Ζενίτ αφήνει εκτός τη Σαχτάρ. Και αυτό είναι πολύ λογικό αφού στην έδρα τους οι Ρώσοι δεν παίζονται. Και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και αναμένονται στο παιχνίδι πολλά γκολ. Επίσης πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα που παίζονται για το ματς αυτό.

116 Βικτόρια Πλζεν - Μπαρτσελόνα  2  1,05
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η Πλζεν όσο και να θέλει δεν μπορεί να κοντράρει αυτή τη Μπαρτσελόνα. Αυτό στο οποίο αναμένεται να αρκεστεί είναι η καλή εμφάνιση αφού οι Καταλανοί είναι το απόλυτο φαβορί. Το 1,05 του διπλού δεν είναι για να το επιλέξει κανείς. Άρα κοιτάμε αλλού....

113 ΑΠΟΕΛ - Πόρτο   UNDER 1,65
Η φανταστική πορεία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται. Και εδώ που έχει φτάσει όλα είναι πιθανά. Στο ματς που έγινε στην Πορτογαλία η Πόρτο δυσκολεύτηκε να ανοίξει τον ΑΠΟΕΛ και περίπου ένα τέτοιο ματς αναμένεται να δούμε σήμερα. Φυσικά ο ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχος θα πιέσει ακόμα περισσότερο τη Πόρτο αλλά θα είναι ευχαριστημένος και με μια ισοπαλία. Η Πόρτο έχοντας την εικόνα του πρώτου ματς αλλά και το τι έπαθε η Ζενίτ στη Κύπρο δεν θα ανοιχτεί και δεν θα ρισκάρει από την αρχή. Γι' αυτό και δεν πιστεύω πως θα επιτευχθούν πολλά τέρματα στο ματς αυτό.

114 Άρσεναλ - Μαρσέιγ  OVER  1,65
Ματς για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Το πρώτο ματς ήταν κλειστό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού η Άρσεναλ σκόραρε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Βενγκέρ παραμένει το φαβορί αλλά θέλει προσοχή γιατί η άμυνά της μπάζει. Στα τελευταία 10 παιχνίδια, τα 9 ήταν over ενώ σκοράρει ακατάπαυστα και αυτό φάνηκε από τα 8 γκολ που μπήκαν στο Λονδίνο στο ματς με την Τσέλσι. Ενώ και η Μαρσέιγ δεν φαίνεται σταθερή αμυντικά. Έτσι κι αλλιώς το over πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

115 Μπάτε Μπορίσοφ - Μίλαν  2   1,45
Ο Αλέγκρι έχει πει εδώ και καιρό πως θέλει την πρώτη θέση του ομίλου έτσι ώστε να έχει ευνοϊκή κλήρωση στη φάση των "16". Πριν όμως τον τελικό με την Μπαρτσελόνα οφείλει να κερδίσει για δεύτερη φορά την Μπάτε Μπορίσοφ αυτή τη φορά εκτός έδρας. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων υπάρχει πανηγυρικό κλίμα μετά και τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος και πλέον έχουν στρέψει τη προσοχή τους στη μάχη με την Βικτόρια Πλζεν για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την έξοδο στο Europa League.

117 Γκενκ - Τσέλσι G-G 
Η Τσέλσι είναι το φαβορί του ματς αλλά το 1,45 είναι λίγο επικίνδυνο ιδιαίτερα για ματς του Champions League. Θα προτιμήσουμε το G-G γιατί η άμυνα της Τσέλσι το τελευταίο καιρό μπάζει νερά ενώ και η Γκενκ είναι πολύ καλή επιθετικά με παράδειγμα το περασμένο 5-4 επί της Κλαμπ Μπριζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου