Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΔΑ!



Από το πρόγραμμα της Δευτέρας απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί το οποίο περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τις δυσκολίες να μην είναι και λίγες...

452 Άουε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης   2   1,70   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
Μετά και την γκέλα στο Ίνγκολσταντ η Άιντραχτ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και σήμερα επιδιώκει εναγωνίως τη νίκη αφού βλέπει πως οι δύο πρώτες θέσεις αρχίζουν να απομακρύνονται. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα και αναμένεται να πάρει το διπλό σήμερα απέναντι στην προβληματική φέτος Άουε.

453 Λανς - Σεντάν  2   2,90   4-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σεντάν είναι πολύ καλύτερη από την Λανς την οποία πετυχαίνει και σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι δύσκολα βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα αντίθετα με τους φιλοξενούμενους. Το 2,90 του διπλού αξίζει το ρίσκο.

454 Σεντ Τζόνσον - Αμπερντίν  2   2,90   Αναβλήθηκε
Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με νέο προπονητή τον Στιβ Λόμας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα στοιχηματίσουμε στο διπλό της Αμπερντίν λόγω του ότι προέρχεται από καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα απέναντι σε μία ομάδα που αν συνεχίζει να φοβάται να παίζει θα κατρακυλήσει στο βαθμολογικό πίνακα.

455 Μούρθια - Λα Κορούνια   OVER   1,90  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά παιχνίδια και καλές εμφανίσεις και αναμένεται να παίξουν και οι δύο επιθετικά στο αποψινό ματς. Λογική επιλογή του OVER στο 1,90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου