Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ!



Σαββατοκύριακο των αιωνίων χαρακτηρίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αφού οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα κοντραροχτυπηθούν και σε ποδόσφαιρο αλλά και σε μπάσκετ.
Ας ξεκινήσουμε από το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να διατηρήσει τη θέση του. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη, μπροστά στο κόσμο του για να περάσει στη πρώτη θέση. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Λίγο περισσότερο θα λέγαμε ο Παναθηναϊκός ο οποίος πραγματικά όσο περνά ο καιρός "πετάει". Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής και θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να δείξει τα αναμενόμενα.
Ένα ντέρμπι όμως αιωνίων είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Το φετινό el greek classico είναι πιο αμφίρροπο από άλλες χρονιές. Η έναρξη της σεζόν έβρισκε ως απόλυτο κυρίαρχο θεωρητικά τον Ολυμπιακό αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει πως δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου στο Πρωτάθλημα.



Στα αγωνιστικά, ο Αριέλ Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό, προπονήθηκε ατομικά, ο Αργεντινός δεν έχει προπονηθεί τις δύο τελευταίες μέρες με τους συμπαίκτες του αλλά πιστεύω πως είναι αδύνατον να μείνει εκτός αποστολής. Από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ και ο Καπίνο γυμνάστηκε κανονικά αφού το πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν φαίνεται να ήταν κάτι σοβαρό.



Διαιτητής του ντέρμπι ο 35χρονος Θανάσης Γιάχος από τη Χίο.



Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρώτον, ο αγώνας γίνεται στην έδρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και όχι στο ΣΕΦ. Δεύτερον υπάρχει φαβορί. Και μάλιστα μεγάλο. Και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το αποδεικνύουν οι εμφανίσεις της. Ο Ολυμπιακός από την άλλη φαίνεται...άπειρος! Οι εμφανίσεις του δεν είναι καλές ενώ στα παιχνίδια της Euroleague χάνει τα ματς από έλλειψη σοβαρότητας και εμπειρίας. Είναι μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και όπως είπε και ο Ίβκοβιτς χρειάζεται χρόνος. Αξίζει να δούμε πόσος χρόνος χρειάζεται.



Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει σημαντική απουσία και οι δύο "κουμπάροι" θα έχουν όλα τα βαριά όπλα στη φαρέτρα τους.
Διαιτητές στον αγώνα μπάσκετ θα είναι οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Σχινάς.
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, τις δηλώσεις και τα ρεπορτάζ μόνο από το Sports Studio!! Άμεση και συχνή ενημέρωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου