Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: BEACH VOLLEY



Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισαν χτες το βράδυ η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσαρτσιάνη στον πρώτο τους αγώνα για το ολυμπιακό τουρνουά beach volley. Οι Ελληνίδες αθλήτριες δεν έδειξαν τον καλό τους εαυτό και έχασαν σχετικά εύκολα από τις Ελβετίδες Κουν και Ζούμκερ.
Στο πρώτο σετ οι Ελληνίδες δεν μπήκαν σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Οι Ελβετίδες τις έκαναν ότι ήθελαν και συνάμα με τα δικά μας λάθη το πρώτο σετ έκλεισε υπέρ των Ελβετίδων με 21-13.
Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια μας, μπήκαν αποφασισμένα για να το κατακτήσουν και πήραν διαφορά μέχρι και 5 πόντους. Σιγά σιγά όμως η κακή υποδοχή που είχαμε από την αρχή του παιχνιδιού λειτούργησε ξανά εναντίον μας και το ελβετικό δίδυμο μας προσπέρασε στο 19-17 του δεύτερου σετ. Με μια αντεπίθεση μικρής διάρκειας ισοφαρίσαμε σε 19-19 αλλά και πάλι από δικά μας λάθη και κυρίως από την πολύ κακή μας υποδοχή οι Ελβετίδες κατάφεραν και πήραν το παιχνίδι αφού κατέκτησαν και το δεύτερο σετ με σκορ 21-19. Η υπόθεση πρόκριση όμως δεν έχει τελειώσει αφού απομένουν ακόμη δύο αγώνες στους οποίους πρέπει το ελληνικό δίδυμο να κάνει μεγάλες βελτιωτικές αλλαγές.

Αποτελέσματα Β΄ Ομίλου
Κίνα - Ρωσία 1-2 σετ
Ελλάδα - Ελβετία 0-2 σετ

Βαθμολογία:
1. Ελβετία   2
2. Ρωσία     2
3. Κίνα        1
4. Ελλάδα   1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου