Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ 4η ΜΕΡΑ



Την ισοπαλία με 7-7 απέσπασε η Εθνική μας ομάδα Πόλο των Ανδρών στον δεύτερο αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στους Πρωταθλητές Κόσμου Ιταλούς. Η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς έπαιξε εξαιρετική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και εάν δεν είχε κάποια μικροπροβλήματα στην επίθεση με παίκτη παραπάνω θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμη και τη νίκη.
Πρώτοι σκόρερ για την Εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Φουντούλης και ο Χρήστος Αφρουδάκης με 2 γκολ ο καθένας, ενώ από 1 είχαν ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος και ο Αντρέας Μιράλης. Από την άλλη, η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια έδειξε σε πολλά σημεία του αγώνα εγκλωβισμένη στην ελληνική άμυνα ενώ υπέπεσε σε πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση. Η Εθνική μας ομάδα έχει ακόμη τρεις αγώνες με το Καζακστάν, την Ισπανία και την Αυστραλία και εάν νικήσει τουλάχιστον τις δύο από αυτές τις τρεις ομάδες θα προκριθεί στην 8άδα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Όσον αφορά την Κολύμβηση, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 200 μέτρων πρόσθιο αφού τερμάτισε 8ος στην τρίτη προκριματική σειρά με χρόνο 2:14:82.  Αλλά ούτε και ο Κριστιάν Γκομολέεβ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των 100 μέτρων ελεύθερο των αντρών αφού στην 5η προκριματική σειρά τερμάτισε 5ος με χρόνο 50.08 και συνάμα αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.
Στην Κωπηλασία οι επιτυχίες των Ελλήνων συνεχίζονται. Το δίδυμο των Λευτέρη Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδάνη κατάφερε να προκριθεί ως πρώτο από τους αγώνες ρεπεσάζ αλλά και με τον καλύτερο χρόνο. Το ελληνικό δίδυμο από την αρχή προηγούνταν στον αγώνα, δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και με χρόνο 6:31:13 πήρε τη πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.
Στην ιστιοπλοΐα ο Γιάννης Μιτάκης τερμάτισε 10ος στον αγώνα με σκάφη Finn σε χρόνο 1.13.00 ενώ το δίδυμο των Διονυσίου Δίμου και Μιχάλη Πατενιώτη  τερμάτισε 16ο στον αγώνα με σκάφη 49 σε χρόνο 30.72. Στον δεύτερό του αγώνα ο Βύρωνας Κοκαλάνης τερμάτισε 11ος με χρόνο 34.40 ενώ το δίδυμο των Αιμίλιου Παπαθανασίου και Αντώνη Τσότρα δεν τα πήγε τόσο καλά αυτή τη φορά αφού τερμάτισε 15ο με χρόνο 1:17:07. Στα σκάφη τύπου Laser ο Βαγγέλης Χειμώνας τερμάτισε 41ος με χρόνο 1:06:69.
Στις γυναίκες, η Άννα Αγραφιώτη τερμάτισε 32η με χρόνο 1:05:88 στον αγώνα με σκάφη Laser Radial, ενώ η Ιουλία Σκαρλάτου τερμάτισε 12η με χρόνο 34.84 σε αγώνα με σκάφη RS-X.
Τέλος, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της Σκοποβολής ούτε ο Νίκος Μαυρομάττης ο οποίος είχε σκορ 119 αλλά ούτε και ο Ευθύμιος Μίττας ο οποίος είχε σκορ 114.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου