Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ



Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών απέρριψε τις καταγγελίες του Παναιτωλικού και του Εργοτέλη ενάντια σε Κέρκυρα και Πανιώνιο, ορίζοντας ουσιαστικά πως και οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται του χρόνου στη Football League. Δικαίωμα έφεσης έχουν και οι Αγρινιώτες και οι Κρητικοί αλλά πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι.
Αναλυτικά η απόφαση της ΕΙM:

«Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Αριθμός απόφασης: 1465/2011-12
Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»
Απόφαση: Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Αριθμός απόφασης: 1467/2011-12
Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση: Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Αριθμός απόφασης: 1/2012-13
Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση: Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου