Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ



Τελικά το χατίρι τους πραγματοποιήθηκε. Η Βούλα Παπαχρήστου με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κόπηκε από την ελληνική αποστολή και δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και όλα αυτά από ένα tweet το οποίο οι δήθεν φιλελεύθεροι δημοσιογράφοι θεώρησαν πως αντιπροσωπεύει το ρατσιστικό στοιχείο, κάτι το οποίο δεν τους αρμόζει. "Άνοιξαν" τόσο πολύ το θέμα σαν να μην είχαν καμία πηγή δημοσιογραφικής ενασχόλησης. Αντί να υποστηρίξουν την Ελληνίδα αθλήτρια την έστειλαν στο "εκτελεστικό απόσπασμα" και την βομβάρδιζαν με αλλεπάλληλες κατηγορίες.
Αλλά δυστυχώς η ελληνική δημοσιογραφία και το ελληνικό κράτος δείχνουν για ακόμη μία φορά πως δεν τους αρμόζει η υποστήριξη και ο σεβασμός που απαιτούν να έχουν.
Και τί έκανε η Βούλα; Έγραψε ένα χιουμοριστικό (προσωπικά) tweet το οποίο αντιπροσώπευε τη γνώμη σχεδόν του 80% των σημερινών Ελλήνων. Πόσες φορές καθημερινά μεγάλο μέρος των Ελλήνων αστειεύεται με αυτή την κατάσταση; Ε;  Αλλά οι δήθεν πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι μάλλον βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, έβαλαν σκοπό να την "πετάξουν" έξω από τους Αγώνες θέλοντας δήθεν να δώσουν το καλό παράδειγμα και να αποτρέψουν μελλοντικές παρόμοιες πράξεις.
Tην ίδια ώρα που ο Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν βρίσκεται στα Σκόπια μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή για το ζήτημα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς και συζητούν για το μέλλον της ονομασίας και την ίδια ώρα που οι Τούρκοι δεν έχουν πάψει να προκαλούν και παράλληλα οι Τροϊκανοί μας κάνουν ότι θέλουν, τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Πολιτείας εξαντλούνται στη Βούλα Παπαχρήστου για ένα σχόλιο!
Εδώ χαρίζουν την Ελλάδα στους ξένους, και οι Τσίπρας και Κουβέλης, αλλά και όλο το διεφθαρμένο πολιτικό πλέγμα, συμπεριλαμβανομένων και τους δημοσιογράφους βρήκαν ως εξιλαστήριο θύμα της όλης κατάστασης την Βούλα Παπαχρήστου.
Είναι κρίμα μια αθλήτρια που έχει δώσει τα πάντα εδώ και 10 χρόνια για να βρίσκεται σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες να αποβάλλεται "βίαια" από τους υπευθύνους οι οποίοι αντί να την υποστηρίξουν ή έστω να την τιμωρήσουν μετά και την επιστροφή της από το Λονδίνο, να της κόβουν κάθε όνειρο για να συνεχίσει να κάνει αυτό που επιθυμεί και αγαπά.
Εμείς όμως ως Sportstudio υποστηρίζουμε ανοιχτά την Βούλα Παπαχρήστου και απαιτούμε την άρση της απόφασης της αποβολής της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ακόμα και εάν δεν συμβεί αυτό θέλουμε να της πούμε: "Βούλα να ξέρεις πως είμαστε μαζί σου, σε αγαπάμε και σε υποστηρίζουμε. Συνέχισε να μας δίνεις χαρές και διακρίσεις και να ξέρεις πως σύντομα θα δικαιωθείς"
Ο Συντάκτης του Sportstudio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου