Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΦΑΒΟΡΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ



Μετά και την κατάκτηση του EURO από την Ισπανία το ποδοσφαιρικό κουπόνι εστιάζεται στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων Φιλανδίας, Σουηδίας και Νορβηγίας. Προσωπικά σήμερα θα δώσουμε προτεραιότητα στο μπασκετικό κουπόνι παρά στο ποδοσφαιρικό. Ας μην ξεχνάμε πως σήμερα ξεκινά το Προολυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας ομάδας.
Αναλυτικά:
700 Ρωσία - Ν. Κορέα (ΠΦ 29,5)  1 1,75   91-56  ΠΕΡΑΣΕ
Εκτίμηση: 
Σαφέστατο φαβορί του παιχνιδιού η Ρωσία. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης και γι'αυτό θεωρώ πως δεν θα είναι καθόλου δύσκολος ο άσος ακόμη και με ΠΦ στους 29,5 πόντους.
701 Ελλάδα - Ιορδανία  (ΠΦ 28,5)  1  1,75  107-63  ΠΕΡΑΣΕ
Εκτίμηση:
Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ήττας της Ελλάδας. Τίθεται όμως θέμα για την διαφορά στο σκορ του αγώνα. Ο Ηλίας Ζούρος προτίθεται να δοκιμάσει πολλά νέα σχήματα για τα επόμενα παιχνίδια και γι'αυτό δεν πιστεύω πως η διαφορά θα πέσει κάτω από τους 30 πόντους.
702 Αγκόλα - ΠΓΔΜ  (ΠΓ 7,5)   2    1,75  88-84 ΧΑΘΗΚΕ
Εκτίμηση:
Παραμένει ερωτηματικό η εμφάνιση των Σκοπίων σε αυτή τη διοργάνωση. Βέβαια προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά δύσκολα θα τις επαναλάβουν. Φαβορί είναι, αλλά μένει να το αποδείξουν. Θα δυσκολευτούν αλλά τελικά θα κάμψουν στην τρίτη περίοδο την αντίσταση της Αγκόλας.
703 Νιγηρία - Βενεζουέλα (ΠΓ 9,5)  2    1,75  69-71  ΧΑΘΗΚΕ
Εκτίμηση:
Πρόκειται για το ντέρμπι της σημερινής πρώτης ημέρας του τουρνουά. Η Βενεζουέλα παίζοντας στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της θέλει να πάρει τη νίκη που θα της δώσει την ώθηση για πρόκριση στην επόμενη φάση. Βασικό στοιχείο στο παιχνίδι τους είναι η ταχύτητα. Αντίθετα οι Νιγηριανοί θα προσπαθήσουν να κλέψουν τη νίκη τροφοδοτώντας τους ψηλούς τους που είναι και το βασικό τους αγωνιστικό όπλο. Δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες αλλά θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στη Βενεζουέλα λόγω έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου