Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!


Η θέση του Sportstudio

Όσοι κατηγορούν την Βούλα Παπαχρήστου ως ρατσίστρια και επιβάλλουν την απόσυρσή της από τους Ολυμπιακούς ας σκεφτούν καλύτερα πόσους ρατσιστές πολιτικούς έχουμε ψηφίσει και είναι ακόμη μέσα στη Βουλή. Τουλάχιστον η Παπαχρήστου ζήτησε και συγνώμη, εκείνοι ουτε καν αλλάζουν γνώμη. Αλλά τα πράγματα είναι απλά. Ο Έλληνας κάπου πρέπει να δείξει ότι τηρεί, έστω και τυπικά, τα προσχήματα. Ψάχνει να βρει εξιλαστήριο θύμα για να βγάλει το θυμό του. Ε δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Ένα tweet αρκούσε για να πέσουν όλοι και να "φάνε" την Παπαχρήστου. Αντί να κάνουν τα "στραβά" μάτια σε κάτι που μπορεί να αποδειχθεί και αστείο, αντί να την υποστηρίξουν για καλή Επιτυχία στους Αγώνες, που την χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε, αντιθέτως την καταρρακώνουν ψυχολογικά και την κατηγορούν. Αυτός δεν είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Δυστυχώς εδώ και 4 χρόνια η ουσία του Έλληνα έχει εξαφανιστεί. Και ακόμη ψάχνουμε γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Και πολλοί θα απαντήσουν πως φτάσαμε σ'αυτό το σημείο επειδή η Παπαχρήστου έγραψε ένα χιουμοριστικό-ρατσιστικό tweet! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!

Η απάντηση της Παπαχρήστου:


"Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών. 

Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου