Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ...



Τις τελευταίες ώρες έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Απόστολος Παπουτσάκης τα ξημερώματα της Δευτέρας έκλεισε για πάντα τα μάτια του... Σήμερα είναι μια μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απουσία ενός ανδρός που προσέφερε κάτι το υγιές, κάτι το αληθινό σε αυτό το σκάρτο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, νοσηλευόταν με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τη κατάστασή του να είναι σταθερά κρίσιμη.
Τις τελευταίες ώρες βρισκόταν σε καταστολή διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου. Μάλιστα η επιπλοκή στην υγεία του ήρθε σε μία χρονική στιγμή στην οποία θα μετέβαινε στην Αθήνα για εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο "Ερρίκος Ντινάν".
Τελικά ο Απόστολος Παπουτσάκης δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη της ζωής του και τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή προκαλώντας τη θλίψη στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Καλό ταξίδι Απόστολε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου