Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΚΙΘ ΧΑΡΙΣ!



Επισημοποίηση ενδιαφέροντος ξένου επενδυτή έχουν από χτες στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΚ οι οποίοι συγκάλεσαν χτες το βράδυ έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με την αποκάλυψη του Αντρέα Δημητρέλου πραγματικά, να τρελαίνει κόσμο!
Η επενδυτική τράπεζα Seymour Pierce με ιδιοκτήτη τον Κιθ Χάρις που "παίζει" με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνυπογράφει μαζί με τον εφοπλιστή Βιντιάδη την πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Τί σημαίνει Κιθ Χάρις και Seymour Pierce; Όσοι ασχολούνται με τα τεκταινόμενα του αγγλικού ποδοσφαίρου ξέρουν πως πρόκειται για έναν Κολοσσό ο οποίος μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ και να την επαναφέρει στην οικονομική υγεία.
Μεταξύ άλλων ο Κιθ Χάρις είχε συμμετοχή στην εξαγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τους Άραβες, είναι εκπρόσωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, υπήρξε πρόεδρος του Γουέμπλεϊ, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην αλλαγή ιδιοκτησίας στην Άστον Βίλα.
Πολλοί θα ρωτήσουν γιατί ο Κιθ Χάρις μπαίνει τώρα στα διοικητικά της ΑΕΚ; Η απάντηση είναι απλή. Ο κ. Βιντιάδης κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει την ΠΑΕ τώρα που η ομάδα βρίσκεται στο σημείο...μηδέν. Η προοπτική του γηπέδου σίγουρα λειτουργεί θετικά σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά πρώτος στόχος είναι η άμεση οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Επειδή όμως εδώ και πολλά χρόνια οι οπαδοί της ΑΕΚ ακούν ονόματα αλλά ονόματα δεν βλέπουν και το κυριότερο δεν βλέπουν οικονομική βελτίωση ας κρατήσουν μικρό καλάθι και όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία τότε ας πανηγυρίσουν, γιατί εάν επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία νομίζω ότι κερδισμένη δεν βγαίνει μόνο η ΑΕΚ αλλά και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου