Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΝΕΝΕ!



Λίγες ώρες απομένουν μέχρι και τη λήξη της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός προσπαθεί την ύστατη ώρα να κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή κυρίως για την αντικατάσταση του Μιραλάς και μετέπειτα για την θέση του αμυντικού χαφ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportstudio αλλά και της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σ.Ζ, Νενέ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει όσο τίποτε άλλο τον βραζιλιάνο άσο στον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτη του Μιραλάς και γι'αυτό χτες στο Μονακό, είχε συναντήσεις με ανθρώπους της Παρί για την υπόθεση του παίκτη.
Από την πλευρά του ο Νενέ, δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στο Παρίσι αφού μέχρι και πέρυσι ήταν ο σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας ενώ φέτος λόγω των μεγάλων αστεριών που απέκτησε (Τιάγκο, Ιμπραχίμοβιτς) βρέθηκε ξαφνικά σε δεύτερο πλάνο. Αποκορύφωμα της όλης κατάστασης ήταν και η χθεσινή αψιμαχία του παίκτη με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κάτι που φανερώνει πλέον, την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τους Παριζιάνους.
Το θέμα όμως είναι αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκληρώσει το deal σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που του απομένει. "Εχθρός" του δεν είναι ούτε ο Νενέ, αλλά ούτε και η Παρί. Αντίπαλός του είναι ο χρόνος. Αλλά υπομονή, λίγες ώρες απομένουν για να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Νενέ,ή τον Κουαρέσμα ή κάποιον άλλον ή....και κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου