Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΩΡΑ...SUPER LEAGUE



Επιτέλους! Μετά από σχεδόν 2,5 μήνες το ελληνικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, ΑΡΗΣ και Ξάνθη ακονίζουν τα όπλα τους για τον μεγάλο μαραθώνιο. Φαβορί υπάρχει, και είναι ο Ολυμπιακός. Το ερώτημα όμως είναι: Μέσα σε όλες αυτές τις συνθήκες της οικονομικής αστάθειας και κρίσης που ζούμε, τα σημάδια της οποίας έχουν φανεί σε όλες τις ομάδες, σε άλλες περισσότερο σε άλλες λιγότερο, ποια ή ποιες θα είναι εκείνες οι ομάδες οι οποίες θα κοντράρουν στα ίσα τον "πανίσχυρο" οικονομικά Ολυμπιακό;
Όλα αυτά βέβαια είναι λόγια, και τα πάντα θα αποδειχθούν στο γήπεδο. Αναμονή λοιπόν για λίγες ώρες αφού το ελληνικό πρωτάθλημα ή Super League έτσι όπως ονομάζεται ξαναρχίζει με τρία παιχνίδια σήμερα και πέντε αύριο. Ισπανία και Αγγλία δεν είμαστε, αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε το θέαμα το οποίο θα παρακολουθήσουμε φέτος να είναι πιο ωραίο και καλύτερο από το περσινό.
1η Αγωνιστική:
Σάββατο 25 Αυγούστου:
19:15 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης  (NOVASPORTS 2)
19:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς Χανίων  (NOVASPORTS 3)
21:30 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός  (NOVASPORTS 2)

Κυριακή 26 Αυγούστου:
19:15 Κέρκυρα - Ατρόμητος (NOVASPORTS 4)
19:15 ΟΦΗ - Ξάνθη  (NOVASPORTS 3)
19:15 ΠΑΟΚ - Πανθρακικός (NOVASPORTS 1)
21:30 Βέροια - Ολυμπιακός (NOVASPORTS 1)

Δευτέρα 27 Αυγούστου:
20:30 Πανιώνιος - ΑΡΗΣ  (NOVASPORTS 1)

Το πρόγραμμα της Αγωνιστικής αλλά και όλους τους αγώνες του φετινού μαραθωνίου μπορείτε να τους παρακολουθήσετε από ΕΔΩ:
http://sportstudiogr.blogspot.gr/p/super-league-2012-2013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου