Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ 26 ΟΜΑΔΩΝ!



Και πάλι στο ίδιο έργο θεατές...Στην τελευταία (λογικά) αναβολή της κλήρωσης της Football League προχώρησε πριν λίγο η αρμόδια αρχή έχοντας ως αιτία ή καλύτερα ως δικαιολογία τη μη προσκόμιση από την Σούπερ Λιγκ των απαραίτητων εγγράφων για την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης. Είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της Football League στάλθηκε ανακοίνωση από την Σούπερ Λιγκ λέγοντας πως τη Δευτέρα στο έκτακτο Δ.Σ. που θα έχει, θα οριστικοποιήσει και την αναδιάρθρωση. Αλλά το ερώτημα είναι ένα: Γιατί αφού η Σούπερ Λιγκ θα αποφάσιζε την Δευτέρα για την αναδιάρθρωση και ήξερε πως χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί η κλήρωση, η φούτμπολ λιγκ στην τελευταία της συνεδρίαση ανακοίνωσε πως η κλήρωση θα γίνει σήμερα; Απλώς ρωτάω... Και όλα αυτά μία λέξη τα χαρακτηρίζει. ΜΠΑΧΑΛΟ!
Ένα άλλο τραγελαφικό που ακούστηκε από συγκεκριμένο άτομο στη Συνεδρίαση είναι η συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ 26 ομάδων και ο διαχωρισμός τους σε 2 ομίλους, κάτι που δεν απορρίφθηκε από όλους! Αυτοί που ήταν αρνητικοί (σωστά) στο ενδεχόμενο αυτό ήταν οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς και Καλλονή.
Ο κ. Καλογιάννης μετά και το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε: «Υπήρχε μια πρόταση να γίνει η κλήρωση σήμερα με 18 ομάδες και μια την Δευτέρα με 18 ή 21 ομάδες. Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Θα τα συζητήσουμε ενωμένοι από Δευτέρα».
Κατατέθηκε μια πρόταση για τις ομάδες που έπαιξαν πέρυσι πλέι οφ στη Γ’ Εθνική, Οικονόμο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο, Πανηλειακό και Γλυφάδα. Αν ανεβούν αυτές οι ομάδες θα πάρουν τα λεφτά που προβλέπει ο ΟΠΑΠ για τη Γ’ Εθνική.  Το βλέπαμε πολύ δύσκολο να περπατήσει, γιατί χρειάζεται ομοφωνία για να περάσει αυτή η πρόταση. Αν μας απαντήσει η Super League τη Δευτέρα και κάνει αποδεκτό το αίτημά μας για άνοδο 4 ομάδων, θα προχωρήσουμε με κλήρωση με 21 ομάδες. Αν όχι, θα πάμε με 18 γιατί δεν μπορεί το πρωτάθλημα να πάει άλλο πίσω».
Τέλος, για το αν θα δοθεί παράταση μεταγραφών για τις τρεις ομάδες:
«Λογικά το συμβούλιο θα δώσει 2-3 μέρες για μεταγραφές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου