Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ "ΚΑΙΕΙ" ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ!



Η υπόθεση με τα 320 χιλιάρικα που πήρε ο Θόδωρος Ζαγοράκης από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που αποκάλυψε και ανέδειξε ο «Μπαλαδόρος», είναι γνωστή. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος, το παραδέχτηκε δημόσια και ο Ζήσης Βρύζας στη γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ, το γράφει και ο Ισολογισμός της περασμένης χρονιάς. 

Όλοι λένε ότι τα χρήματα αυτά πήγαν «για σκοπούς του ΠΑΟΚ», αλλά παραστατικά ΔΕΝ υπάρχουν. Κάποιος λέει ότι πληρώθηκαν οι φυλακίσεις οπαδών και οι δικηγόροι, λες και οι δικηγόροι δεν κόβουν παράβολα, ή η πληρωμή της φυλάκισης δε συνοδεύεται με παραστατικά. 

Εκείνος που το προχώρησε πιο πολύ, είναι εκείνος ο βλάκας ο Λευτέρης Δούκας, που παρίστανε τον Επικοινωνιολόγο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για κάμπουσους μήνες. Στα μπλογκ του αυτός ο ηλίθιος, έγραψε τη μια φορά ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τις … πουτάνες των διαιτητών, παραμονή αγώνα για την Ευρώπη. 

Ο ψυχοπαθής, επανήλθε πρόσφατα, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ αγόρασε παιχνίδια για την Ευρώπη με αυτά τα χρήματα. Κι επειδή αυτά τα λόγια βγήκαν  από το στόμα ενός αρρώστου υπό τη μόνιμη και συστηματική  επίβλεψη ψυχιάτρου και μάλιστα με βαριά φαρμακευτική αγωγή, δεν είναι να τα λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου. 

Γι΄ αυτό άλλωστε και δεν επενέβη ακόμα κανένας εισαγγελέας. 


Είναι πολύ σκοτεινή αυτή η υπόθεση με τα 320 χιλιάρικα. Ο ίδιος ο Ζαγοράκης λέει ότι είχε ενημερώσει τόσο το Βρύζα, όσο και τον Κατσαρή, για το πού κατέληξαν αυτά. Κανένας όμως, δε λέει πού πήγαν. 

Έγινε πολύς λόγος για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που βγήκαν από τα ταμεία του ΠΑΟΚ. Να τα επιστρέψει ο πρώην πρόεδρος, να μην τα επιστρέψει, να του χαριστούν… 

Ο Εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη για υπεξαίρεση του συγκεκριμένου ποσού… 

Ο Βρύζας είχε προτείνει στη γενική συνέλευση, εκεί κατά την άνοιξη, να δικαιολογηθούν αυτά τα χρήματα, με τη μορφή αμοιβής προς το Ζαγοράκη. Οι παρόντες στη συνέλευση, «ψήφισαν» ΟΧΙ, αν και δεν είχαν την απαραίτητη πλειοψηφία. Ο Όχλος του 0,000001% αποφάσισε και το 99,999999% των μετοχών, πειθάρχησε. 

Πολύ πρόσφατα, και ΑΦΟΥ ασκήθηκε δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ για υπεξαίρεση (και απιστία για την περίπτωση Βιολίδη…), και αφού δεν μπορούσε να βρεθεί άλλη λύση, η πλευρά του πρώην προέδρου αντέδρασε προβάλλοντας το επιχείρημα ότι τα χρήματα αυτά είχαν εγκριθεί ως «αμοιβή» για τις υπηρεσίες που αυτός είχε προσφέρει κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της θητείας του. 

Η ΠΑΕ  ΠΑΟΚ, πήρε θέση και αρνήθηκε ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ο παριστάνων το γραφείο τύπου της ομάδας, ο μαλλιάς με το σκουλαρίκι και τη σκοτεινή συμπεριφορά, που γελάνε μαζί του όπου εμφανίζεται, ανέλαβε να … εκπροσωπήσει την ΠΑΕ σε κάποιο ραδιόφωνο. 

Κατ΄ εντολή Βρύζα, βεβαίως, βεβαίως. 

Εκεί, το αγράμματο ταγάρι, μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια απόφαση! 

Κι έρχεται σήμερα ο «Μπαλαδόρος» και αποκαλύπτει ότι όχι μόνο υπάρχει τέτοια απόφαση, αλλά την δημοσιεύει κιόλας… 

Και το ερώτημα που τίθεται, είναι το εξής: 

ΓΙΑΤΙ, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πάρει αυτή την απόφαση, ο κύριος Βρύζας έδωσε εντολή να ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ. Για το χαζοχαρούμενο που παριστάνει το γραφείο τύπου και τον εκπρόσωπο επικοινωνίας, δε θα πούμε περισσότερα. Τζουκ μποξ, είναι το παιδάκι. Του ρίχνουνε το ευρουδάκι, ή άλλως επειδή του στάζουνε κάθε μήνα το παραδάκι, του πατάνε το κουμπάκι και αυτό κελαηδάει. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως, τι λόγους είχε να διαψεύσει τα … αδιάψευστα; 


Κύριε Βρύζα μας, για ποιο λόγο έβαλες τον υπάλληλό σου να διαψεύσει; 

Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου, που «άδειασες» τον Ζαγοράκη που σε έκανε αυτό που είσαι; Που σε μάζεψε από τα αζήτητα, από εκεί που τριγύρναγες δεξιά κι αριστερά άεργος στην Καβάλα που ήσουνα και σ΄ έφερε στον ΠΑΟΚ; 

Βρύζας και ΣΙΑ, ελπίζουμε μετά κι απ΄ αυτό, να έχουνε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Να έχουνε αλλάξει τουλάχιστον πόλη και χώρα, αν όχι πλανήτη… 

Στην ανάγκη, να τους χωράει η τρύπα που διαλέξανε για να κρυφτούνε... 

Αν έχουνε τσίπα, βεβαίως, βεβαίως...


ΠΗΓΗ: http://www.baladoros.com/nea.php?news=19020 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου