Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!



Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο πρώτο παιχνίδι "αιωνίων" της χρονιάς. Μιλάμε φυσικά για το παιχνίδι U17 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Παιανία, εκεί όπου οι "πράσινοι" επικράτησαν των "ερυθρολεύκων" άνετα με 3-0.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι(ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική) από τους αντιπάλους τους και δεν δυσκολεύτηκαν να τους κερδίσουν με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Στο 54΄ ο Νιούμαν μετά από σέντρα του Αγγελόπουλου με προβολή έκανε το 1-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τζανουλίνος έγραψε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Το τελικό 3-0 "έγραψε" ο Σερβιλάκης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Ολυμπιακού και με άψογο πλασέ σκόραρε για τελευταία φορά στο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου, Στάικος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν (83 Γεροκωνσταντής), Αγγελόπουλος Γ. (87 Χρυσικός), Μπαμίχα (80 Λάμπρου)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Ξανθόπουλος, Τούρας, Αρντίτ, Μακροστέργιος (73 Ράνχια), Καζίμ, Καναβέτας, Μαργαρίτης (58 Γαρυφαλλάκης), Βέργος (71 Αράπης), Καλέργης, Χαντζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου