Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!



Αν και σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση της Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα, λίγη ώρα αργότερα κυκλοφόρησε η φήμη πως οι δύο πλευρές έλυσαν τις...όποιες διαφορές τους και συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την πατρινή ΠΑΕ η οποία εξέδωσε νέα ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει, μετά από επικοινωνία που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Αλέξιος Κούγιας, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Λούβαρης και ο προπονητής κ. Γιάννης Παπακώστας, λύθηκε η αιτία της λύσης της συνεργασίας τους  η οποία οφείλεται σε θέματα αρχών. Και τα δυο μέρη συνεχίσουν σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης τους".

Η αρχική ανακοίνωση:
"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει επίσης την λύση της συνεργασίας με τον κ. Πέτρο Μίχο  από την θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος παραμένει στην ομάδα με τα καθήκοντα του  στην θέση του τεχνικού διευθυντή.
Την Κυριακή 16-9-2012 στο φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα χρέη προπονητή στην ομάδα θα έχει ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καράτσης.
Μετά την απόφαση να συνεχίσει με την ομάδα ο ποδοσφαιριστής Bouram Ouattara αποφασίστηκε  να γίνει  λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Blaudet Jean–Charles".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου