Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΡΑΦΙΚ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!



Με επεισοδιακό τρόπο έληξε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιβύη και την Αλγερία, του Ραφίκ Τζιμπούρ. Οι Αλγερινοί κέρδισαν τους Λίβυους μέσα στην έδρα τους με 0-1, αποτέλεσμα που αφήνει τους γηπεδούχους, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκτός του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής.
Οι οικοδεσπότες μάλλον δεν μπόρεσαν να "χωνέψουν" αυτή την ήττα και κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν. Και ξέσπασαν πάνω στον Ραφίκ Τζιμπούρ! Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις και στο τέλος του παιχνιδιού έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του παίκτες της Λιβύης επιτέθηκαν στον Τζιμπούρ, αλλά και σε όλη την ομάδα της Αλγερίας χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος παίκτης.
Στις δηλώσεις του μετά και τα επεισόδια, ο επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε: " Είμαι καλά, δόξα το Θεό" Να επισημάνουμε εδώ πως και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφού προσπάθησαν με τη βία να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Πάντως οι Λίβυοι αναφέρουν πως οι Αλγερινοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προκάλεσαν καθώς (όπως λένε) προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με φωτογραφίες του Μουαμάρ Καντάφι, γεγονός που τους εξόργισε ακόμη περισσότερο και δυναμίτισε το κλίμα ακόμη και πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ο υπουργός Αθλητισμού της Λιβύης Φετί Τερμπέλ καταδίκασε αμέσως τα επεισόδια και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τους Αλγερινούς για την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου