Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!



Η δυσαρέσκεια που έχει εκφράσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την ζωή του στην Ισπανία αλλά και για το κλίμα στα...ενδότερα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς μνηστήρες για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο σταρ. Βέβαια δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Λίγοι είναι αυτοί και...πλούσιοι. Μία εξ αυτών των ομάδων που μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απολαβές και της Ρεάλ και του παίκτη είναι η Μάντσεστερ Σίτι των...Αράβων. Στα σενάρια εμπλέκεται και η Παρί Σ.Ζ η οποία όμως όπως έκανε γνωστό δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν για τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άρα ποια έμεινε;
Η συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, η οποία δίνει τα πάντα για να αποκτήσει τον παίκτη. Όπως αναφέρουν ισπανικά αλλά κυρίως βρετανικά δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης, -καθίστε πρώτα μην σας έρθει κανένας ταμπλάς- το εξωφρενικό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου παίκτη θα είναι 20 εκατομμύρια ευρώ!!
Στο ενδεχόμενο πώλησης του Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης κρατά αρνητική στάση αλλά θεωρώ πως εάν ο Πορτογάλος συνεχίσει να πιέζει για την αποχώρησή του από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι τόσο χαζός ώστε να μην τον αφήσει να φύγει αλλά κυρίως δεν είναι τόσο χαζός να μην αποδεχθεί τα 200 εκατομμύρια ευρώ των Αράβων. Το σίριαλ αυτό αναμένεται να έχει ακόμη πολλά επεισόδια αλλά εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα σχολιάζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου