Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΤΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (PREVIEW)



Έτοιμη να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 είναι η Εθνική μας ομάδα η οποία αντιμετωπίζει στις 21:30 την Λετονία, στην Ρίγα. (Τηλεοπτική μετάδοση: MEGA και OTE TV). Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει τη πρώτη θέση του ομίλου έτσι ώστε να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
"Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και ότι θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε να διανύσουμε" ήταν το μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου.
Τα αγωνιστικά προβληματα των Χοσέ Χολέβας και Γιώργου Σαμαρά αποτελούν πλέον παρελθόν και η Εθνική μας, πάνοπλη, θέλει να πάρει από απόψε τα ηνία του ομίλου. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την βασική ενδεκάδα αλλά από ότι έδειξε και στις τελευταίες προπονήσεις το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την Εθνική μας ομάδα, θα είναι το 4-4-2.
Πιθανότατα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τοροσίδης ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ένας εκ των Χολέβα και Σπυρόπουλο, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Στα χαφ προβάδισμα έχουν οι Μανιάτης και Κατσουράνης, με τον Σαμαρά να βρίσκεται δεξιά και τον Φορτούνη αριστερά. Τέλος, οι Γκέκας και Μήτρογλου είναι εκείνοι που θα απαρτίζουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λετονία ξεκινά τις υποχρεώσεις της με στόχο να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στον όμιλο συνεχίζοντας, έτσι την πολύ καλή και απροσδόκητη πορεία την οποία έκανε στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Λετονών Στάρκοβς θα έχει όλα τα μεγάλα ονόματα στη διάθεσή του, με τους Βερπακόφσκις και Ρούντνεφς να είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Μοναδική απουσία για τους Λετονούς θα είναι ο μέσος Κοβάλεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου