Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΑ ... ΧΑΜΗΛΑ



Το Γιορόπα Λιγκ κυριαρχεί ολοκληρωτικά στο σημερινό κουπόνι με την πέμπτη αγωνιστική να προσφέρει ισχυρά φαβορί χωρίς όμως οι τιμές τους να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Ακολουθεί η σημερινή μας εξάδα που ευχόμαστε να σας πάει ταμείο!

156 Βασλούι - Λάτσιο  2    1,95   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Όποια από τις δύο ομάδες ηττηθεί χάνεται. Η Λάτσιο θέλει να πάρει τη νίκη στο αποψινό ματς όχι μόνο για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης αλλά και για να δώσει απαντήσεις για την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Η Βασλούι είναι ομάδα με αήττητο στην έδρα της. Καλή αλλά όχι αρκετή. Η Λάτσιο διαθέτει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν το διπλό στους "λατσιάλι".

155 Μπιλμπάο - Σλόβαν Μπρατισλάβας    1    1,10   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Μπιλμπάο προέρχεται από ήττα με την Γρανάδα και θέλει να δείξει με μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της πως η ήττα αυτή ήταν μια κακή παρένθεση. Η Σλόβαν δεν είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους. Ο άσος χαμηλά, αλλά αξίζει για "σιγουράκι".

152 Οντένσε - Βίσλα Κρακοβίας   OVER   1,65   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
Τα δύο αουτσάιντερ του ομίλου. Όποιος χάσει χάνεται. Γι'αυτό και οι δύο ομάδες σήμερα θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά στη πρόκριση. Άρα και οι δύο θα παίξουν επιθετικά. Το θέμα είναι ότι και οι δύο κυρίως οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα αλλά πετάνε στην επίθεση αφού τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν από 4 γκολ και πάνω.

157 Μακάμπι Τ.Α - Μπεσίκτας   2    2,00   2-3  ΠΕΡΑΣΕ
Οι Τούρκοι θα έχουν απουσίες αλλά θέλουν πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους να χρειάζονται και την ισοπαλία για να προκριθούν. Η Μακάμπι δεν βρίσκεται στη καλύτερη περίοδο αλλά δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

151 ΑΕΚ - Άντερλεχτ   2   1,80   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
Η ΑΕΚ έχει μπει απροσδόκητα στο κόλπο του τίτλου μετά και τις 3 συνεχόμενες νίκες της στο Πρωτάθλημα και έχει την ψυχολογία στα ύψη. Στην Ευρώπη είναι πλέον εκτός και τα ευρωπαϊκά της ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Άντερλεχτ η οποία έχει ήδη προκριθεί θέλει την πρώτη θέση του ομίλου και θα παραταχθεί με πολλούς βασικούς. Είναι πιο έμπειρη ομάδα από την ΑΕΚ και κατ'εμού έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

159 Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Ζυρίχη  OVER  1,60   2-0 ΧΑΘΗΚΕ
H Σπόρτινγκ έχει εξασφαλίσει τη πρόκρισή της ενώ η Ζυρίχη τον αποκλεισμό της. Κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες οι οποίες θα παίξουν ανοιχτά με το OVER να αποτελεί πρώτη επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου