Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΟΝΟ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ!



Να ξεκινήσουμε από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Ισπανία όπου στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα βλέπουμε τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να είναι τα απόλυτα φαβορί στα παιχνίδια τους με Χιχόν και Λεβάντε αντίστοιχα. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο ομάδα η οποία δεν πιστεύω πως θα δημιουργήσει πρόβλημα στην σοβαρότατη φέτος Ρεάλ Μαδρίτης.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Λεβάντε στο Καμπ Νου και τα γκολ σε αυτό το ματς αναμένονται πολλά. Πάντως κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν αξίζει ποντάρισμα αφού τα ποσοστά είναι εξευτελιστικά.
Σήμερα γίνονται και τα εξής παιχνίδια: Σανταντέρ - Βιγιαρεάλ και
                                                              Βαλένθια - Εσπανιόλ
316 Σανταντέρ - Βιγιαρέαλ    2    2,25   1-0   ΧΑΘΗΚΕ
Η γηπεδούχος περνά μια εβδομάδα κρίσης αφού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποχώρησε και αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να έχει πολλές απουσίες αλλά την παρηγορεί η επιστροφή του Νιλμάρ. Δύσκολο ματς αλλά πιστεύω πως εάν κάποιος θέλει να το ρισκάρει σίγουρα οφείλει να παίξει το διπλό της Βιγιαρεάλ.

354 Βαλένθια - Εσπανιόλ   1    1,35   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Βαλένθια φέτος παρά τα πολλά ακόμη οικονομικά της προβλήματα δείχνει ένα αξιοζήλευτο αγωνιστικό πρόσωπο και παίζει γερά για τις πρώτες θέσεις. Στην έδρα της είναι αξιόπιστη αλλά κάποιες φορές ξεχνά την άμυνά της. Η Εσπανιόλ από την άλλη προέρχεται από την ήττα εντός έδρας  με 2-1 από την Οσασούνα δείχνοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Πάντως στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ καλύτερη από ότι στα εντός. Παρόλα αυτά πιστεύω πως αυτή η Βαλένθια θα πάρει το τρίποντο στο αποψινό ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου