Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ




116 Φορτούνα Ντίζελντορφ - Ντόρμουντ   1Χ (Διπλή Ευκαιρία)   2,06  0-0 ΠΕΡΑΣΕ
Η Φορτούνα είχε 25 ματς αήττητη στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας αλλά το σερί της αυτό σταμάτησε το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν και έχασε με 2-3 από την Πάντεμπορν μέσα στην έδρα της, σε ένα απίστευτα γρήγορο παιχνίδι. Η ήττα αυτή όμως δεν μας αποπροσανατολίζει. Η Φορτούνα έχει φοβερή ομάδα με σπουδαίες επιθετικές αρετές και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της μοιάζει πανίσχυρη. Η Ντόρμουντ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά όταν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο. Επίσης θα λείψει και πάλι ο Γκέτσε και αυτό είναι πολύ σοβαρό μειονέκτημα. Η εμπειρία όμως των φιλοξενούμενων ενδέχεται να κάνει τη διαφορά. Επιλογή μας θα είναι το σημείο 1Χ που δίνει στον ΟΠΑΠ 2,06

121 Κάλιαρι - Μίλαν    2    1,45  0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Η Κάλιαρι προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Κίεβο εκτός έδρας και η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη αφού επέστρεψαν τα σενάρια περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Αντίθετα η Μίλαν κέρδισε με 2-0 τη Σιένα με γκολ των Νοτσερίνο και Ιμπραχίμοβιτς. Στη Συνέντευξη Τύπου ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως δεν χρησιμοποιεί τον Πάτο γιατί είναι ντεφορμέ ενώ παρενέβη και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δηλώνοντας πως θέλει να παίζει η ομάδα με δύο επιθετικούς. Στοιχηματικά, τώρα θα επιλέξουμε το διπλό της Μίλαν αφού δείχνει πως έχει την απαιτούμενη σοβαρότητα να κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το τελευταίο διάστημα η Μίλαν παίρνει σταθερά νίκες έχοντας όπου χρειάζεται και τη βοήθεια των διαιτητών.

127 Νανσί - Μαρσέιγ   2    1,85   G-G 1,65  1-3 ΠΕΡΑΣΕ 
Η Μαρσέιγ προέρχεται από την απίστευτη ανατροπή με 2-1 απέναντι στη Λοριάν με γκολ του Σεϊρού από πέναλτι. Η Νανσί επέστρεψε στις νίκες το Σάββατο με το διπλό στην Καέν με 1-2 με πρωταγωνιστή τον Νικουλάε ο οποίος έκανε τα πάντα εκτός από το να σκοράρει. Το ματς θα είναι δύσκολο για την Μαρσέιγ αλλά έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία αφού στους πέντε τελευταίους αγώνες της έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Καλό το διπλό του 1,85 αλλά καλό και το G-G του 1,65 αφού η Μαρσέιγ δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε εκτός έδρας ματς, μόνο μία φορά στις 8 συνολικά εξόδους της.

Συνολικά η τριάδα μας είναι:
116 Φορτούνα - Ντόρμουντ   1Χ   2,06
121 Κάλιαρι - Μίλαν        2       2,45
127 Νανσί - Μαρσέιγ       2    1,85    G-G  1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου