Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ - ΦΩΤΙΑ!



Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα το οποίο περιέχει και δύο μεγάλα παιχνίδια. Στις 21:45 η Ρόμα υποδέχεται την Γιουβέντους για το Ιταλικό Πρωτάθλημα ενώ για την Πρέμιερ Λιγκ στις 22:00 η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι.

402 Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι  1    2,25   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Τσέλσι προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα και μάλιστα με το ίδιο σκορ 0-3 απέναντι στην Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική και 3-0 έναντι της Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βίλας Μπόας δήλωσε πως η νίκη απέναντι στην Βαλένθια είναι μία απάντηση σε όσους μας κατακρίνουν δείχνοντας την πίεση που υπάρχει στο στρατόπεδο της Τσέλσι. Αγωνιστικά ο Ντρογκμπά, πετάει αφού βρίσκει με μεγάλη ευκολία τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία ματς. Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή αφού λόγω της νίκης της Νάπολι στο "Μαδριγάλ" συνεχίζει πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Σίτι μπορεί να είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και 10 βαθμούς μπροστά από τη Τσέλσι αλλά όπως δήλωσε και ο Μαντσίνι δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Δύσκολο ματς αλλά πιστεύω πως εάν δεν νικήσει η Τσέλσι απόψε χάνονται και οριστικά οι ελπίδες της για πρωτάθλημα.

401 Ρόμα - Γιουβέντους    2   1,90  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ρόμα είναι ομάδα του ύψους και του βάθους. Ακόμη ψάχνει την αγωνιστική ανάκαμψη της ενώ και ο Ισπανός προπονητής της  Λουίς Ενρίκε βρίσκεται υπ'ατμόν. Δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη ούτε της διοίκησης αλλά ούτε και του κόσμου. Προέρχεται από δύο αποτυχημένες εξόδους αφού έχασε με 2-0 από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι" και με 3-0 από την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και λογικό είναι η ψυχολογία να είναι πολύ χαμηλή. Πάντως θέλει τη νίκη για να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την τετράδα της βαθμολογίας. Απο την άλλη η Γιουβέντους που φέτος θυμίζει τη Γιούβε των παλιών καλών εποχών επιζητεί τη νίκη για να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Προέρχεται από την αγχωτική νίκη με 2-0 επί της Τσεζένα για το Πρωτάθλημα ενώ πέρασε και στην επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια κερδίζοντας στη παράταση την Μπολόνια με 2-1. Η κούραση είναι ένας σημαντικός παράγοντας και αξίζει να δούμε πόσο θα επηρεάσει τους παίκτες του Αντόνιο Κόντι. Κατά τη γνώμη μου θα είναι κλειστό ματς αφού οι άμυνες σε τέτοια παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος πρωταγωνιστούν. Επιλογή μας το 2 της εξαιρετικής φέτος Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου