Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΒΡΑΔΙΑ ΑΣΤΕΡΩΝ!



Η 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι εκείνη που κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αφού ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για την πρόκριση ενάντια στην Άρσεναλ.

Ξεκινώντας από τον 5ο όμιλο το μεγάλο ματς γίνεται στο Λονδίνο. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Βαλένθια και η ομάδα που θα πάρει τους τρεις βαθμούς θα ακολουθήσει την Λεβερκούζεν στην επόμενη φάση.
Βαθμολογία:
1. Λεβερκούζεν   9
2. Τσέλσι             8
3. Βαλένθια         8
4. Γκενκ              2

Η πρότασή μας:
110  Τσέλσι - Βαλένθια   OVER  1,65   3-0 ΠΕΡΑΣΕ
Η Τσέλσι προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της Νιούκαστλ με 0-3 και έχει την ψυχολογία στα ύψη. Ο Βίλας Μπόας βλέπει πλέον τα αγωνιστικά πλάνα του να πραγματοποιούνται και η Τσέλσι μπορεί πλέον να λέει πως ελπίζει σε καλύτερο μέλλον. Από την άλλη η Βαλένθια κέρδισε με 2-1 την Εσπανιόλ την περασμένη Κυριακή και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και οι δύο ομάδες έχουν φαρμακερές επιθέσεις. Και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη και γι'αυτό προβλέπω ένα ανοιχτό ματς με το OVER να είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Στον 6ο όμιλο, τον όμιλο του Ολυμπιακού, τα πράγματα είναι περίπλοκα και τα σενάρια πρόκρισης πολλά. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και στοχεύουν απόψε στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό θα γίνει με τη προϋπόθεση ο Ολυμπιακός να πάρει το τρίποντο απόψε κόντρα στην Άρσεναλ στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Εάν ο Ολυμπιακός νικήσει έχει σίγουρα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League. Η πρόκριση τελικά θα έλθει μόνο εάν και η Μαρσέιγ δεν νικήσει την Ντόρμουντ στη Γερμανία. Όπως καταλαβαίνετε μας περιμένει ένα βράδυ γεμάτο αγωνία και ένταση.
Βαθμολογία:
1. Άρσεναλ         11
2. Μαρσέιγ           7
3. Ολυμπιακός     6
4. Ντόρμουντ       4

Η πρότασή μας:
108 Ολυμπιακός - Άρσεναλ    1     1,85  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία θέλει τη νίκη απόψε επί της Άρσεναλ. Προέρχεται από μία κακή εντός έδρας εμφάνιση με τον Παναιτωλικό και θέλει απόψε να πανηγυρίσει τη 3η διαδοχική πρόκριση στους 16 τους Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σε 3 χρόνια. Από την άλλη, η Άρσεναλ δεν ήρθε για εκδρομή στον Πειραιά αλλά όπως είπε και ο Αρσέν Βενγκέρ "Ο Ολυμπιακός για να προκριθεί πρέπει να μας κερδίσει. Εμείς θα παρουσιαστούμε για να πάρουμε τη νίκη" Πολλά τα νέα πρόσωπα που θα παρατάξει ο Αλσατός τεχνικός αλλά ακόμη και αυτά δεν παύουν να είναι παίκτες της Άρσεναλ. Θα επιλέξουμε τον άσο λόγω του ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο κίνητρο και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει φέτος στο Καραϊσκάκη ειδικά όταν το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από 35.000 φιλάθλους.


* Όσον αφορά το ματς της Γερμανίας θα επιλέξουμε να απέχουμε αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να υπάρξει είναι καλοδεχούμενο εκτός φυσικά της νίκης της Μαρσέιγ.


Στον 7ο όμιλο έχουμε τον εκπληκτικό ΑΠΟΕΛ ο οποίος έχει εξασφαλίσει ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκρισή του στους "16" της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ στην Κύπρο με το ματς να αποτελεί ΓΙΟΡΤΗ για ολόκληρη τη Μεγαλόνησο. Το μεγάλο ματς γίνεται στην Πορτογαλία. Εκεί η Πόρτο αντιμετωπίζει την Ζενίτ και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί αφού οι Ρώσοι προηγούνται των Πορτογάλων στη βαθμολογία με ένα βαθμό.
Βαθμολογία:
1. ΑΠΟΕΛ     9
2. Ζενίτ          8
3. Πόρτο        7
4. Σαχτάρ       2

Η πρότασή μας:
109 Πόρτο - Ζενίτ    1      1,60   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Όπως είπαμε η Πόρτο θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί αλλά και η Ζενίτ χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να πάρει αυτή, τη πρόκριση. Θα επιλέξουμε τον άσο και τη νίκη της Πόρτο αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καλύτερη από τη Ζενίτ και με ένα Χουλκ που...πετάει. Στο "Ντραγκάο" η Πόρτο όταν βρίσκει ρυθμό το γήπεδο κατηφορίζει και αυτό πιστεύω πως θα γίνει και απόψε και τελικώς η Πόρτο θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα προσωπικά, θα αποτελεί έκπληξη.

Τέλος στον 8ο όμιλο τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν είναι οι δύο ομάδες που καταλαμβάνουν τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως η μάχη για τη κατάληψη της 3ης θέσης ανάμεσα σε Πλζεν και Μπάτε Μπορίσοφ με την πρώτη να έχει προβάδισμα 2 βαθμών.
Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα   13
2. Μίλαν                 8
3. Πλζεν                 4
4. Μπάτε                2

Η πρότασή μας:
104 Πλζεν - Μίλαν     1Χ   1,48  2-2 ΠΕΡΑΣΕ
Η Μίλαν έχει προκριθεί και θα παραταχθεί στο ματς με πολλές αλλαγές. Μέσα σε αυτές θα είναι και ο Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος θα μείνει στον πάγκο. Οι Ιταλοί δεν έχουν κάποιο κίνητρο, αντιθέτως κίνητρο έχει η Πλζεν η οποία θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ με νίκη απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι η Μίλαν. Θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της αλλά και υπέρμετρο ενθουσιασμό θέλοντας να πάρει μια σπουδαία νίκη. Κατά την άποψή μου μπορεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου