Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ




Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Europa League για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ βρίσκοντας χαρούμενους και τους δύο κυρίως όμως τους ερυθρόλευκους.
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Ρούμπιν Καζάν στη φάση των "32" ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων και την οποία κέρδισε με σχετική άνεση ενώ στη φάση των "16" οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σάλτσμπουρκ - Μέταλιστ Χαρκίβ. Να πούμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν το δεύτερο ματς στην έδρα τους τόσο στη φάση των "32" όσο και στην επόμενη εάν προκριθούν.
Αντίθετα, πολύ πιο δύσκολο έργο έχει ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Ουντινέζε η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς δεν στάθηκαν τυχεροί αφού κληρώθηκαν με έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους, ίσως ο δυνατότερος, που βρίσκονταν στο γκρουπ των αδύναμων. Και η ατυχία τους δεν στάθηκε εκεί αφού εάν προκριθούν θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άλκμααρ - Άντερλεχτ. Όχι ότι κάποια από τις δύο είναι μεγαθήριο αλλά είναι και οι δύο πολύ επικίνδυνες ομάδες. Όπως και ο Ολυμπιακός έτσι και ο ΠΑΟΚ θα έχει το δεύτερο ματς στην έδρα του και στις δύο φάσεις.


Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ | Ουντινέζε-ΠΑΟΚ από koukos_81


Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ | Ρουμπίν Καζάν - Ολυμπιακός από geokleo

Αναλυτικά τα ζευγάρια των "32"

Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι
Άγιαξ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπιλμπάο
Σάλτσμπουρκ - Μέταλιστ
Στόουκ - Βαλένθια
Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός
Άλκμααρ - Άντερλεχτ
Λάτσιο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Στεάουα - Τβέντε
Πλζεν - Σάλκε
Βίσλα Κρακοβίας - Σταντάρ Λ.
Μπράγκα - Μπεσίκτας
Ουντινέζε - ΠΑΟΚ
Τραμπζοσπορ - Αϊτχόφεν
Ανόβερο - Μπριζ
Λέγκια - Σπόρτινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου