Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

EUROPA LEAGUE ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Η τελευταία έκτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι με πολλές ομάδες να ελπίζουν άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο για τη πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε την ιδανική τετράδα από όλους τους αγώνες του Europa League και σας ευχόμαστε... Καλή Επιτυχία !!!!!!!!!!!

137 Φούλαμ - Οντένσε   OVER   1,50   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Φούλαμ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση ανεξάρτητα τι θα γίνει στον αγώνα της Βίσλας με την Τβέντε. Από την άλλη οι Δανοί με τρεις βαθμούς στον όμιλο δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης. Ο άσος του 1,15 δεν αξίζει να παιχτεί, αξίζει όμως το OVER του 1,50. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Λονδρέζοι έχουν στην έδρα τους 17 ευρωπαϊκές νίκες σε 18 ματς και γι'αυτό σήμερα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί ενώ αναμένονται και πολλά γκολ αφού η Οντένσε είναι αδιάφορη και αναμένεται να παίξει ανοιχτά.

128 Μπεσίκτας - Στόουκ    1   1,75    3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Στόουκ έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση ενώ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο αποψινό ματς στη Τουρκία με αντίπαλο τη Μπεσίκτας. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει τη νίκη για να προκριθεί και να πάρει και τη πρώτη θέση στον όμιλο. Εκτός για τους Τούρκους οι Κουαρέσμα και Σιμάο Σαμπρόσα ενώ οι Άγγλοι θα παραταχθούν ουσιαστικά με μισή ομάδα αφού ο Πιούλις άφησε εκτός αποστολής όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τη Τότεναμ και έφερε μαζί του ομάδα 15 παικτών! Αν λάβουμε υπόψη μας το κίνητρο της νίκης για την Μπεσίκτας αλλά και τις πολλές απουσίες της Στόουκ τότε μπορούμε να πούμε πως ο άσος είναι σίγουρη επιλογή.

134 Μακάμπι Χάιφα - Σάλκε   1    1,75  0-3 ΧΑΘΗΚΕ
Η Μακάμπι θέλει να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι για να προκριθεί χωρίς να νοιάζεται τι θα γίνει στο άλλο ματς. Η τύχη είναι στα χέρια τους και όπως δήλωσαν οι παίκτες της γηπεδούχου δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Από την άλλη με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Σάλκε η οποία έχει ήδη προκριθεί. Εκτός θα είναι οι: Χούντελαρ, Ραούλ, Παπαδόπουλος,Τζόουνς, Χόλντμπι, Ματίπ και Ουνερστάλ. Βάση αυτού αλλά και της έλλειψης κινήτρου από τη Σάλκε η Μακάμπι είναι το φαβορί.

133 Βίσλα - Τβέντε  OVER   OVER 1,65   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Βίσλα έχει ελπίδες πρόκρισης εάν δεν κερδίσει η Φούλαμ την Οντένσε. Η Τβέντε είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και κυνηγά τα πολλά γκολ. Αυτό συνάμα και με τις απουσίες βασικών παικτών στην άμυνα για την Βίσλα δημιουργεί την εντύπωση πως θα γίνει ματς ανοιχτό, ωραίο και με πολλά γκολ. Ας το ελπίσουμε!

Εκτός όμως από το Europa League έχουμε και εξ'αναβολής παιχνίδι για την Super League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λιβαδειάς στις 18:00. Όγδοο ματς σε 25 μέρες για τον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει τη νίκη για να ανέβει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Λεβαδειακός είναι μαχητική ομάδα και κουράζει όλους τους αντιπάλους του αλλά όπως και να το κάνουμε η διαφορά επιπέδου είναι τεράστια. Εκτός για τους γηπεδούχους είναι οι: Μελισσάς, Μουλόπουλος, Τομάς και Πόποβιτς. Εκτός για τον Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένουν οι συνήθεις ύποπτοι: Φέισα, Μακούν, Χολέμπας, Μέλμπερκ και Ιμπαγάσα.

125 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός    2     1,20   0-4 ΠΕΡΑΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου