Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΔΑ



Δύσκολο κουπόνι το σημερινό και με πολλά ρίσκα τα οποία όμως μπορούν να μας πάνε ΤΑΜΕΙΟ!
Εμείς θα σας δώσουμε τη σημερινή τετράδα που επιλέξαμε και ελπίζουμε να σας εξελιχθεί σε Χριστουγεννιάτικο Δώρο!

405 Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ     1    2,10  BOMBA   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο πλευρό της ( λόγω της μεταγραφής του στους Παριζιάνους) η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει σήμερα να εκμεταλλευτεί το χθεσινό στραβοπάτημα της Βαλενσιέν και με νίκη να ανέβει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο αφού ας μην ξεχνάμε η Λιλ πριν λίγο καιρό ήταν αυτή που πήρε το Κύπελλο μέσα στο Παρίσι από την Παρί Σ. Ζ. Είναι μεγάλο ντέρμπι αλλά οι γηπεδούχοι φέτος είναι πιο αξιόπιστοι από κάθε άλλη χρονιά.

393 Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ OVER 1,50  1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Και οι δύο είναι φύσει επιθετικές ομάδες γι'αυτό και αναμένονται πολλά γκολ στο απογευματινό αυτό παιχνίδι. Βλέπε ανάλυση στη προηγούμενη ανάρτηση...

404 Νάπολι - Ρόμα  1   1,75  1-3 ΧΑΘΗΚΕ
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η Νάπολι είναι εξαιρετική φέτος στην έδρα της με μεγάλη αποτελεσματικότητα όταν παίζει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Απεναντίας η Ρόμα βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση αφού παραπαίει αγωνιστικά και αυτό φαίνεται και από τις τάσεις φυγής του ισόβιου αρχηγού της ομάδας Φραντζέσκο Τότι. Πολύ ισχυρός άσος που μας ελκύει.

397 Οσασούνα - Βιγιαρεάλ  1   1,90  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Βιγιαρεάλ δεν παίζει καλά και φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα αγωνιστικής ταυτότητας. Από την άλλη η Οσασούνα είναι πολύ καλή στην έδρα της και κατά βάση νικά παιχνίδια σαν το σημερινό. Θα κοντράρουμε τη Βιγιαρεάλ λόγω της πολύ κακής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

+1


394 Γκλάντμπαχ - Μάιντς   1   1,90  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Η επιστροφή του καλύτερου παίκτη του πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα Μάρκο Ρόις αλλά και η συνολική εικόνα της Μπορούσια μας οδηγούν στον άσο. Η Μάιντς είναι βελτιωμένη αλλά η απουσία του Ίβανσιτς είναι καταλυτική και οι γηπεδούχοι θέλουν να σβήσουν την ήττα από την Άουγκσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου