Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ OVER!

381 Τότεναμ - Σάντερλαντ  OVER 1,45  1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Τότεναμ προέρχεται από τον αποκλεισμό της στο Europa League και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μία καλή εμφάνιση και με μία ευρεία νίκη απέναντι στην Σάντερλαντ η οποία έχει για νέο προπονητή τον Μάρτιν Ο Νιλ και πιστεύουμε πως θα ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά με αυτόν στον πάγκο. Αλλά η Τότεναμ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

382 Σάλτσμπουρκ - Αούστρια Βιέννης  OVER  1,70  3-0 ΠΕΡΑΣΕ
Πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας όσον αφορά την ποιότητα των παικτών τους. Αλλά και οι δύο είναι απρόβλεπτες μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και η Αούστρια έχουν παραμείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία γι'αυτό και θα κυνηγήσουν και οι δύο τη νίκη. Δεν φημίζονται για τις άμυνες τους γι'αυτό και θα επιλέξω το OVER που είναι πολύ πιθανό.

389 Μπορντό - Σοσό OVER 1,85 1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Άνοδο έχει σημειώσει τις τελευταίες αγωνιστικές η Μπορντό και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της όπου σημειώνει πολλά γκολ και παίρνει σχετικά εύκολα τα αποτελέσματα που θέλει. Η Σοσό έχει καλή ομάδα αλλά  δεν νομίζω πως θα τελειώσει το ματς με μηδέν παθητικό.Όπως δεν θα το τελειώσει και η Μπορντό. Ξεκάθαρο OVER του 1,85.

393 Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ  OVER 1,50  1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Άρσεναλ πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Μάντσεστερ και μετά τις νίκες με τη Τσέλσι πιστεύει πως θα τα καταφέρει και με τη Σϊτι. Κατά τη γνώμη μου δεν θα μπορέσει. Η Σίτι έχει πολύ καλύτερη ομάδα και ποιοτικότερη από την Άρσεναλ. Βλέπω άσο αλλά διακρίνω με σιγουριά το OVER όπου λογικά θα έρθει αφού η Άρσεναλ μπάζει πίσω και η Σίτι στην έδρα της δεν χαρίζεται.

399 Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα OVER 1,50   2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο τεσσάρες σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό και δείχνει πως η επίθεσή του πετάει φωτιές. Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνηθίζει να νικά εύκολα ομάδες σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα θα αντέξει την πίεση γι'αυτό και επιλογή μου θα είναι το OVER. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου