Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ!



Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η σημερινή αγωνιστική του Σαμπιονά με παιχνίδια για όλα τα γούστα. Εμείς πάντως σας παρουσιάζουμε τα σημεία που ξεχωρίσαμε για τα γαλλικά παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι.

250 Λιλ - Οσέρ   1   1,35  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Λιλ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή της αποτελέσματα βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται. Φυσικά δεν τα παρατάει αφού υπάρχει δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει σήμερα την μετριότατη έως κακή Οσέρ η οποία δεν είναι η Οσέρ της περσινής χρονιάς. Δηλαδή δεν είναι η ομάδα εκείνη που θα μπει σοβαρά στο παιχνίδι και θα μπορέσει να σου κάνει τη ζημιά. Γι'αυτό και φέτος αρκείται να παλεύει μόνο για την παραμονή της. Ο άσος είναι το δυνατό σημείο αλλά το χαμηλό 1,35 που δίνεται δεν έχει αξία για ποντάρισμα.

251 Μαρσέιγ - Τουλούζ  UNDER 1,50  0-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Μαρσέιγ έδειξε ότι δεν είναι άτρωτη αφού ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Μπρεστ. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην επίθεση όπως οι απουσίες Βαλμπουενά, Ρεμί που σε συνδυασμό με την εξαιρετική άμυνα της Τουλούζ δείχνουν πως το παιχνίδι δεν θα ξεφύγει με πολλά γκολ. Παρακινδυνευμένο το ποντάρισμα σε άσο και διπλό γι'αυτό και επιλογή μας θα είναι το under του 1,50.

252 Νανσί - Λυών   2  2,00  2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Νανσί βρίσκεται στη χειρότερη αγωνιστική κατάσταση που θα μπορούσε να περιέλθει. Πολλά τα άσχημα αποτελέσματα τα οποία οδηγούν την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Για το λόγο αυτό φίλαθλοι της ομάδας αποδοκίμασαν τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση ελπίζοντας να "ξυπνήσουν". Αλλά δύσκολο το βλέπω. Αυτή τη κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η Λυών η οποία προέρχεται από τη ματσάρα με τη Παρί (4-4) και θέλει με νίκη να μπει ξανά στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να πάει με ανεβασμένο ηθικό στη Κύπρο για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Πολύ καλό το διπλό του 2,00.

268 Μπορντό - Νις   1  1,50  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Ανεβασμένοι στα τελευταία παιχνίδια οι γηπεδούχοι, λογικά θα έχουν εύκολο έργο στην απαθή στα εκτός έδρας παιχνίδια Νις. Καλός ο άσος του 1,50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου