Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΜΕ...ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ!



Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού ελληνικού τελικού της Eurovision αφού το τραγούδι Afrodisiac είναι αυτό με το οποίο η νεαρή τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στο 57ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν!
Το εκπληκτικό τηλεοπτικό σόου της ανάδειξης του ελληνικού τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο εμπορικό κέντρο River West Athens με παρουσιαστές τους Μαρία Κοζάκου και Γιώργο Φραντζεσκάκη. Η πενταμελής επιτροπή αποτελούνταν από τους: Μαρίνα Λαζανά, Αντρέα Πυλαρινό, Μιχάλη Τσαουσόπουλο,Τάσο Τρύφωνος και Φωτεινή Γιαννουλάτου.
Προσκεκλημένοι της χθεσινής βραδιάς ήταν η εκπρόσωπος της Κύπρου Ήβη Αδάμου, η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Sofi Marinova και η Anguun από τη Γαλλία. Ειδική εμφάνιση πραγματοποίησε στην αρχή της εκδήλωσης ο Λούκας Γιώρκας ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Χρήστος Π. ολοκλήρωσαν την παρουσία των guest stars.
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε φυσικά η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που ανέδειξαν νικήτρια την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα μας εκπροσωπήσει στον Α΄ ημιτελικό της διοργάνωσης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου στο Αζερμπαϊτζάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου