Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!



Απόψε θα κριθούν τα δύο πρώτα εισιτήρια των "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η Άρσεναλ θα καταφέρει να κάνει το θαύμα και να ανατρέψει το 4-0 του πρώτου αγώνα ή Μίλαν θα προκριθεί θριαμβευτικά στην επόμενη φάση; Και... ποια από τις Μπενφίκα, Ζενίτ θα πλαισιώσουν τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης; Ίδωμεν...

110 Άρσεναλ - Μίλαν  OVER 1,60  3-0 ΠΕΡΑΣΕ
Πρώτο παιχνίδι: Μίλαν - Άρσεναλ 4-0
Η Μίλαν έχοντας διαλύσει δίκαια την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι με 4-0 θέλει απόψε στο "Εμιρέιτς" να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Η Άρσεναλ όμως έχει πει την τελευταία της λέξη; Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προέρχεται από τη μεγάλη ανατροπή και νίκη μέσα στο "Άνφιλντ" με 2-1 επί της Λίβερπουλ και θέλει απόψε να κάνει το θαύμα ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση. Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει ένα φουλ επιθετικό σχήμα με τους Γουόλκοτ, Τσάμπερλέιν, Ζερβίνιο και τον σεληνιασμένο Φαν Πέρσι να βρίσκονται στην επίθεση της αγγλικής ομάδας. Το παν όμως, όπως είπε ο Βενγκέρ στη Συνέντευξη Τύπου είναι να πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες στην ανατροπή. Θα το κάνουν;
Από την άλλη οι Μιλανέζοι προέρχονται από το θριαμβευτικό 4-0 επί της Παλέρμο εκτός έδρας (με τα 3 γκολ του Ιμπραχίμοβιτς) και έρχονται να πάρουν την πρόκριση με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι απουσίες όμως είναι πολλές αφού Ακουιλάνι, Αμπροζίνι, Μπόατενγκ, Ζέεντορφ, Πάτο, Μάχι Λόπεζ, Κασάνο και Μουντάρι θα βρίσκονται εκτός αγώνα ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει η Άρσεναλ για τη νίκη αλλά εάν κρίνουμε και από τα πλάνα του Βενγκέρ το over του 1,60 είναι ελκυστικότατο.

111 Μπενφίκα - Ζενίτ   G-G   1,65 2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Ζενίτ - Μπενφίκα 3-2
Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μήνα χωρίς να σημειώσουν νίκη και η ψυχολογία τους είναι στο ναδίρ. Η ήττα από την Πόρτο με 2-3 την περασμένη Παρασκευή τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την υπόθεση τίτλος. Στη διάθεση του προπονητή Ζεσούς δεν θα βρίσκονται ο Γκαράι, ο επιθετικός Αϊμάρ ενώ αμφίβολος είναι ο Γιανίκ. Παρά όμως τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να γίνει sold out με περισσότερους από 50.000 θεατές για 6η φορά στη φετινή σεζόν. Η Ζενίτ από την άλλη, προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην επανέναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος. Σκόρερ και των δύο γκολ για την Ζενίτ ο Κερζάκοφ.
Η ρωσική ομάδα έχει πάρει ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και αυτό θέλει να διατηρήσει στον αποψινό επαναληπτικό. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δήλωσε πως το αποψινό παιχνίδι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας! Η Ζενίτ έχει ξαναπαίξει στην Πορτογαλία, το περασμένο Δεκέμβριο, αυτή τη φορά με την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι Ρώσοι ήθελαν το Χ2 για να προκριθούν. Και τελικά με εκπληκτική εμφάνιση από τον τερματοφύλακά τους Μαλαφέεφ απέσπασαν 0-0 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Εκτός για τους Ρώσους θα είναι ο μέσος Ντάνι και ο Αρσάβιν ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Και οι δύο ομάδες είναι "φύσει" επιθετικές και πιστεύω πως θα δούμε παιχνίδι παρόμοιο με αυτό στην Ρωσία. Θα επιλέξω το g-g του 1,65.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου