Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

SUPER LEAGUE: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!



Η 24η Αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε χτες, με πολύ σπουδαία παιχνίδια αλλά και σπουδαία αποτελέσματα.Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο διπλό που πήρε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-3 κάνοντας μεγάλο βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέϊ οφ! Κατά τα άλλα ο Ατρόμητος έδειξε την υπεροχή του απέναντι στην Δόξα Δράμας νικώντας την με 2-0 στο Περιστέρι ενώ ο Πανιώνιος έκανε σπουδαίο διπλό στο Γεντι Κουλέ επί του ΟΦΗ με 0-1 παίρνοντας βαθιά ανάσα στην υπόθεση παραμονή.
Σήμερα, γίνονται 5 πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια τα οποία αναμένεται να κρίνουν πολλά στην υπόθεση τίτλο, είσοδο στα πλέϊ οφ αλλά και στην υπόθεση υποβιβασμός. Ξεκινάμε από την Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα στις 15:00 υποδέχεται την Ξάνθη των 5 συνεχόμενων ηττών. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και θέλουν επειγόντως νίκη για να έχουν ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη εάν η Ξάνθη χάσει βαθμούς, θα αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα παραμονής. Την ίδια ώρα, στα Γιάννενα,ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον εξαιρετικό Λεβαδειακό σε μια προσπάθεια να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν και αυτοί τη νίκη για να μην μπλέξουν πάλι σε περιπέτειες. Στις 17:15 ο Ολυμπιακός στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει με ανεβασμένη ψυχολογία τον ΑΡΗ και θέλει τη νίκη για να πάει με προβάδισμα 1 πόντου (ίσως και παραπάνω εάν στραβοπατήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός) στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ! Από την άλλη ο βελτιωμένος ΑΡΗΣ του Μασάδο θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα έχοντας φυσικά ως στόχο την είσοδο στα πλέϊ οφ.
Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά από καιρό, μετά και το διπλό που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη με 0-1. Οι Αγρινιώτες θα αυξήσουν κατά μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες παραμονής τους στη κατηγορία μόνο εάν νικήσουν τους Κρητικούς οι οποίοι βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Πολλοί θεωρούν τη νίκη και ως ένα δώρο για τα 86α γενέθλια της αγρινιώτικης ομάδας. Τέλος, το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για λόγους ψυχολογίας. Μετά από καιρό το ΟΑΚΑ θα έχει αρκετό κόσμο αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλαθλοι που θα πάνε στο γήπεδο θα φτάσουν στον αριθμό των 20.000. Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενο στραβοπατήματος αφού θα παραμείνει ακόμη πιο πίσω από τον Ολυμπιακό μία εβδομάδα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι. Δύσκολο παιχνίδι, αναμένεται να είναι σκληρό και κλειστό αλλά έχω την αίσθηση πως η ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της θέλει να αποδείξει πολλά και πιστεύω πως θα καταφέρει τον άσο!

15:00 Κέρκυρα - Ξάνθη  Χ  3,00,  1   2,30  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός  2  3,40  2-0 ΧΑΘΗΚΕ
17:15 Ολυμπιακός - ΑΡΗΣ    1   1,20  3-0 ΠΕΡΑΣΕ
17:15 Παναιτωλικός - Εργοτέλης  1  1,85  2-0 ΠΕΡΑΣΕ
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός   1    2,75 2-0 ΠΕΡΑΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου