Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" Ο ΑΠΟΕΛ, ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!



Παιχνίδι βγαλμένο από τα πιο τρελά του όνειρα είναι το αποψινό για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της φάσης των "8" του Champions League. Στο άλλο παιχνίδι, η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Τσέλσι εντός έδρας σε ένα παιχνίδι όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό.

102 ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης  UNDER  2,10  0-3 ΧΑΘΗΚΕ
Δεν χωρά αμφιβολία πως η Κύπρος ζει τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές της συλλογικής ιστορίας της. Μετά την Λιόν η Ρεάλ! Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμοι για ένα ακόμη θαύμα; Πάντως ο κόσμος που θα βρεθεί απόψε στο ΓΣΠ είναι έτοιμος να ζήσει ακόμη έναν άθλο.
Η κυπριακή ομάδα προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με την Ομόνοια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του κυπριακού πρωταθλήματος και θα πρέπει στα πλέι οφ να καλύψει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών για να κατακτήσει τον τίτλο. Στο αποψινό παιχνίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς αφού ξέρει πως η επίθεση της Ρεάλ πετάει φωτιές. Μεγάλη απουσία για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι ο Γκουστάβο Μαντούκα τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τρισκόφσκι.
Από την άλλη, η Ρεάλ προέρχεται από το 5-1 επί της Σοσιεδάδ που την έκανε να ξεσπάσει για τις δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστές ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Ιγκουαϊν. Στο Champions League οι "μερένχες" προέρχονται από την εύκολη πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-1 (εκτός) και 4-1(εντός). Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη Συνέντευξη Τύπου δήλωσε: "Πρέπει να σεβαστούμε τον ΑΠΟΕΛ έχει κάνει μια μαγική διοργάνωση και αξίζει να βρίσκεται εδώ". Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος δεν θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον Τσάμπι Αλόνσο τη θέση του οποίου θα πάρει ο Γκρανέρο ενώ απών θα είναι και οι Καρβάλιο, Ντι Μαρία και Ντιαρά.
Δύσκολο παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ, θα κυνηγήσει το θαύμα αλλά τόσο αυτός, όσο και η Ρεάλ επιθυμούν να κρατήσουν πρωταρχικά  το 0 στην άμυνα και αυτό μας διευκολύνει στην επιλογή του σημείου UNDER το οποίο δίνει στον ΟΠΑΠ απόδοση 2,10.
Ειδικά στοιχήματα: Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ο Ρονάλντο με απόδοση 3,10
Σκορ παιχνιδιού: 0-2 ΤΕΛΙΚΟ Απόδοση:  5,50

103 Μπενφίκα - Τσέλσι   1   2,30  UNDER  1,50  0-1 ΧΑΘΗΚΕ/ΠΕΡΑΣΕ
Οι Πορτογάλοι "το έχουν" απέναντι σε αγγλικές ομάδες μέσα στην έδρα τους αφού μετρούν 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στους τελευταίους 13 αγώνες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 0-0 με την Ολανένσε αποτέλεσμα που τους έφερε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ο κόουτς Ζεσούς έκανε το καθιερωμένο rotation έτσι ώστε οι παίκτες του να έχουν καλύτερη απόδοση στο αποψινό παιχνίδι και να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση. Απών θα είναι ο αμυντικός Γκαράι. Αξιοσημείωτο είναι πως η Μπενφίκα είναι αήττητη σε διεθνές παιχνίδι στην έδρα της έχοντας συμπληρώσει 10 παιχνίδια στην Ευρώπη.
Από την άλλη η Τσέλσι προέρχεται από το 0-0 με την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που έδειξε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι της Τότεναμ δημιούργησαν πολλές και καλές ευκαιρίες αλλά η αστοχία τους δεν τους άφησε να πετύχουν κάποιο γκολ. Άλλο Αγγλία όμως και άλλο Ευρώπη. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από την μεγάλη πρόκριση επί της Νάπολι στα πέναλτι και θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη τετράδα του Champions League παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ντι Ματέο η απουσία του Ιβάνοβιτς ενώ επιστρέφει ο Ραούλ Μεϊρέλες.
Εάν η Τσέλσι συνεχίσει και απόψε τις εμφανίσεις των τελευταίων μηνών τότε δεν έχει καμία τύχη απέναντι στην πολύ δυνατή στην έδρα της Μπενφίκα η οποία θέλει με νίκη να κάνει μεγάλο βήμα για τη πρόκριση στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου