Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΙΝΤΕΡ!



105 Μπάγερν - Βασιλεία     OVER  1,30  7-0 ΠΕΡΑΣΕ
Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η Μπάγερν δίνει το παρών στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να προκριθεί όμως στην επόμενη φάση πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας η οποία την είχε κερδίσει στην Ελβετία με 1-0. Οι Βαυαροί έρχονται με φουλ τις μηχανές μετά και το 7-1 επί της Χόχενχαϊμ δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Σε τρελά κέφια βρίσκονται Ρόμπεν και Μάριο Γκόμεζ οι οποίοι είναι και οι βασικότεροι κίνδυνοι της ελβετικής άμυνας. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους θα είναι ο Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν και ο Μπρένο.
Από την άλλη μεριά, η Βασιλεία ταξίδεψε στο Μόναχο με μία μεγάλη απουσία, αφού ο Παρκ Γιο Χο δεν θα δώσει το "παρών" στο αποψινό παιχνίδι. Τη θέση του θα πάρει ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Ντόρμουντ Φίλιπ Ντέγκεν. Οι φιλοξενούμενοι τα πάνε καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα αφού βρίσκονται στη πρώτη θέση με 49 βαθμούς έναντι 37 της Λουκέρνης δείχνοντας πως έχουν στο...τσεπάκι τους το φετινό πρωτάθλημα. Θα καταφέρουν όμως να κάνουν το ίδιο και απόψε απέναντι στη Μπάγερν ή θα φύγουν απευθείας για Ελβετία;
Ο άσος του 1,15 δεν αξίζει. Θα επιλέξουμε το over του 1,30 αφού η Μπάγερν δείχνει ότι .... το'χει το γκολ!
* Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο το 1,15 του ΟΠΑΠ στον άσο σε ένα παιχνίδι Champions League και ειδικότερα όταν η γηπεδούχος ομάδα είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι.


104 Ίντερ - Μαρσέιγ  1   1,85   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Τη περασμένη Παρασκευή η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κέρδισε για πρώτη φορά μετά και τις 22 Ιανουαρίου όταν είχε επικρατήσει της Λάτσιο με 2-1. Έκτοτε οι "νερατζούρι" μετρούσαν σε 9 παιχνίδια, 7 ήττες και 2 ισοπαλίες. Απίστευτο αρνητικό σερί που όπως καταλαβαίνουμε όλοι τη κρατά αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Γιατρικό λοιπόν στις εγχώριες αποτυχίες ψάχνει απόψε η Ίντερ με μία πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Ο Ρανιέρι δεν θα μπορέσει να βασιστεί στον Κίβου ο οποίος είναι τιμωρημένος και στον Αρόνικα που είναι τραυματίας. Αντίθετα σημαντική είναι η επιστροφή στη βασική ενδεκάδα του Μαϊκόν.
Στην αντίπερα όχθη, η Μαρσέιγ προέρχεται από νέα ήττα, τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, αλλά και με ανεβασμένο ηθικό λόγω και του 1-0 του πρώτου αγώνα στο "Βελοντρόμ". Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε στη τελευταία προπόνηση τους Ρεμί και Βαλμπουενά να συμμετέχουν και έτσι θα τους συμπεριλάβει στη βασική ενδεκάδα. Μοναδική απουσία για τους Γάλλους είναι αυτή του Καμπορέ τη  θέση του οποίου θα πάρει ο Αλού Ντιαρά. Σημαντικό στατιστικό είναι ότι ο Ντεσάμπ που αγωνιζόταν για σειρά ετών στη Γιουβέντους δεν έχει χάσει ποτέ από την Ίντερ ως παίκτης εκτός έδρας.
Άποψή μου είναι πως ο Ρανιέρι θα καταφέρει να ανατρέψει τη κατάσταση και θα πάρει τη νίκη απόψε απέναντι στη Μαρσέιγ. Ακόμη κι αν δεχθεί γκολ και αποκλειστεί πιστεύω πως η Ίντερ θα καταφέρει να αποχαιρετίσει τη διοργάνωση με νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου