Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

"ΜΑΤΣΑΡΑ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ



Τελευταία ημέρα σήμερα, της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του EURO με δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται σε Ντόνετσκ και Κίεβο αντίστοιχα.
Στις 19:00 γίνεται το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία ενώ στις 21:45 η οικοδέσποινα Ουκρανία αντιμετωπίζει την Σουηδία.
106 Γαλλία - Αγγλία  1  2,45
Οι Γάλλοι του Λοράν Μπλαν έχουν έρθει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες, δείγμα της αναστροφής του κλίματος μετά το "κάζο" του μουντιάλ του 2010. Η Γαλλία είναι αήττητη στα τελευταία 21 παιχνίδια της με 15 νίκες και 6 ισοπαλίες. Προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης ως πρώτη από τον 4ο προκριματικό όμιλο συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς με 9 νίκες και μία ήττα. Το τελευταίο παιχνίδι της έγινε στις 5 Ιουνίου με την Εσθονία την οποία και κέρδισε με 4-0. Στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της έχουν σημειωθεί από 4 γκολ και άνω.
Ο Λοράν Μπλαν από τις αρχές Μαΐου στερήθηκε των υπηρεσιών του Ρεμί λόγω τραυματισμού ενώ σήμερα για τον ίδιο λόγο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γιαν Μ' Βιλά.
Πιθανή ενδεκάδα των Γάλλων: Γιορίς, Εβρά, Μεξές, Ραμί, Ντεμπισί, Ντιαρά, Καμπάιγ, Ριμπερί, Μαλουντά, Νασρί, Μπενζεμά
Από την άλλη, οι Άγγλοι ήρθαν στο euro με πολλές απουσίες αφού οι Κάιλ Γουόκερ, Γκάρεθ Μπάρι, Τζον Ράντι, Φρανκ Λάμπαρντ και Γκάρι Κέιχιλ τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρόι Χόντγκτσον. Παρόλα αυτά ο προπονητής των "λιονταριών" δεν χάνει την αισιοδοξία του και πιστεύει πως η Αγγλία μπορεί να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.
Οι Άγγλοι προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον προκριματικό τους όμιλο συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς σε 8 παιχνίδια με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν οι Άγγλοι κέρδισαν στις τέσσερις και ηττήθηκαν σε μία. Από στατιστικής άποψης στις τέσσερις νίκες των Άγγλων στα φιλικά παρατηρήθηκε το under.
Πιθανή ενδεκάδα των Άγγλων: Χαρτ, Κόουλ, Λέσκοτ, Τέρι, Τζόνσον, Τζέραρντ, Πάρκερ, Ντάουνινγκ, Μίλνερ, Γιανγκ, Ουέλμπεκ 
Προγνωστικά: Πρόκειται για δύο παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να δούμε ένα πολύ όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι. Για εμένα το προβάδισμα το έχει η Γαλλία η οποία βρίσκει πολύ πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα και εάν παράλληλα με αυτό, θωρακίσει την άμυνά της θεωρώ πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου